Je toto pozitívny tehotenský test?
Ahojte, test som vyhodila do kosa ako negativny, a po hodine som mala tusaka, vytiahla som z kosa a bolo tam toto... Milovali sme sa tyzden pred planovanou menstruaciou a partner daval pozor, takze by to bolo bizardne otehotnenie... Milovanie 24 a 26 den cyklu a uz 9 dni mi meska cyklus. Dakujem.

vysledok po hodine neber do úvahy,ak nechceš byť tehotná,tak sa nespoliehaj na partnera,že dá pozor
Sprav ešte jeden a uvidíš držím palce😉
Vyzera to len na kanalik
Urob druhy zajtra al pozajtra rano. Ale pri 9dni meskania by si podla mna mala hned jasne 2 ciary. Aky dlhy zvyknes mat cyklus? Nebola si chora, nebrala dake lieky al stres,...moze byt aj ina pricina meskania
Ešte jeden urob a daj vedieť 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
nie je
okrem ineho po 9 dnoch meskania by si mala uz ine kolajnice a nie po hodine, ale do par sekund
@amalka_83 test treba robit na ranny moc, vecer menej pit, aby bol silny moc, v noci najlepsie neist mocit a rano uvidis.....
Ahojte baby.Chcem sa vas spytat je mozne,ze po pohlavnom styku som 5 dni nato otehotnela?Mohli tolko vo mne prezit spermie?
@sindas preco nie. Spermie mozu prezit aj 3-5 dni, pokial maju dobre prostredie.
@sindas kopirovane z jednej stranky...
Životnosť spermií môže byť totiž až 5 dní, v zriedkavých prípadoch aj dlhšia. Takže mužské spermie môžu za ideálnych podmienok prežiť v plodnom stave a čakať na ovuláciu v tele ženy až do 5 dní.
@amalka_83 ja ti to poviem takto mam 12 ricnu dceru z takehoto testu hodinu po vyhodeni do kosa....ciarka tam je lebo moc obsahuje hcg...ktore sa tvori v tehotenstve.
@tina8686 asi podla styku, ak nejaky mali a potom aj tri tyzdne nic tak asi podla toho
Teraz son sa lepsie pizrela ciarka tam je ale nieje ruzova...cize cisty.kanalik....niesi tehotna...
@betina1984. No to je internet. Ale zalezi aj na prostredi posvy teda ph. V posve, ci brala alebo berie nejake lieky, antikoncepciu, telesna teplota, a v neposlednom rade a kvalita samotnych spermii a ich zivotaschopnost.
Sanozrejme nikdy nic neni na sto percent a štanca tu je... Ale skor si myslim ze je minimalna ak vôbec nejaka je
@sindas tak to nepis s takou urcitostou, ze urcite nie. Aj ked mala, ale pravdepodobnost tam je...
@amalka_83 ja som s druhou dcerou otehotnela den pred ocakavanou menstruaciou ;) potom mi samozrejme meskala a testy stale negativne. Pozitivne vysiel test az 43 den cyklu. Cele som to mala poposuvane 🙂 a tiez prvy test bol takyto “duch”. Urobte si o den dva opat a idealne hned rano z prveho mocu.
Dievcata dakujem, test som zopakovala dva krat este s negativnym vysledkom.
V skutočnosti ju vidieť slabo ruzovu. Ja len ci niektora tam nieco vidite. Ďakujem.
Tak asi ju len ja vidim po priblizeni-pretoze chcem...

Tuším, že po hodine má test vytiahnutý z koša nulovú výpovednú hodnotu. A k tomu otehotneniu. Ovu môže byť posunutá a pri sexe bez ochrany je šanca na otehotnenie vždy.