icon

Je toto pozitívny tehotenský test?

amalka_83
27. dec 2017

Ahojte, test som vyhodila do kosa ako negativny, a po hodine som mala tusaka, vytiahla som z kosa a bolo tam toto... Milovali sme sa tyzden pred planovanou menstruaciou a partner daval pozor, takze by to bolo bizardne otehotnenie... Milovanie 24 a 26 den cyklu a uz 9 dni mi meska cyklus. Dakujem.

Je toto pozitívny tehotenský test?
Strana
z2
tt247
27. dec 2017

Tuším, že po hodine má test vytiahnutý z koša nulovú výpovednú hodnotu. A k tomu otehotneniu. Ovu môže byť posunutá a pri sexe bez ochrany je šanca na otehotnenie vždy.

janinah
27. dec 2017

vysledok po hodine neber do úvahy,ak nechceš byť tehotná,tak sa nespoliehaj na partnera,že dá pozor

amalka_83
autor
27. dec 2017

@tt247 ano, viem, ze sa test po urcitom case uz nemoze posudzovat. Ale videle som tu pripady, kedy taky oneskoreny tehotensky test uz ma potomkov na tomto svete...

linda8877
27. dec 2017

Sprav ešte jeden a uvidíš držím palce😉

betina1984
27. dec 2017

Vyzera to len na kanalik

sasesoe
27. dec 2017

Urob druhy zajtra al pozajtra rano. Ale pri 9dni meskania by si podla mna mala hned jasne 2 ciary. Aky dlhy zvyknes mat cyklus? Nebola si chora, nebrala dake lieky al stres,...moze byt aj ina pricina meskania

bosoriak
27. dec 2017

@amalka_83 toto nie je pozitivny test a po hodine v kosi uz vobec nie (test nasaje vlhkost, pripadne tekutiny z kosa a ciarka je na svete). Pockaj par dni a skus znovu, ak bude znovu negativny a menzes nepride, chod k lekarovi.

artemiss1
28. dec 2017

Ešte jeden urob a daj vedieť 🙂

xxxxxnnnnn
28. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

lavinis
28. dec 2017

nie je
okrem ineho po 9 dnoch meskania by si mala uz ine kolajnice a nie po hodine, ale do par sekund

krumpel
28. dec 2017

@amalka_83 ja sim mala na teste skoro 14 DPO iba slabo viditelneho ducha a robila som si pepino testy a ciarka sa mi neukazala hned ale po niekolkych minutach. Teraz som uz v 8tt takze mozne je vsetko.

katkalubkova
28. dec 2017

@amalka_83 test treba robit na ranny moc, vecer menej pit, aby bol silny moc, v noci najlepsie neist mocit a rano uvidis.....

region
30. dec 2017

Ahojte baby.Chcem sa vas spytat je mozne,ze po pohlavnom styku som 5 dni nato otehotnela?Mohli tolko vo mne prezit spermie?

sindas
30. dec 2017

@region. Omg... No urcite nie..

betina1984
30. dec 2017

@sindas preco nie. Spermie mozu prezit aj 3-5 dni, pokial maju dobre prostredie.

tina8686
30. dec 2017

@region a to ako vies ze si otehotnela az 5 dni po tom???

betina1984
30. dec 2017

@sindas kopirovane z jednej stranky...
Životnosť spermií môže byť totiž až 5 dní, v zriedkavých prípadoch aj dlhšia. Takže mužské spermie môžu za ideálnych podmienok prežiť v plodnom stave a čakať na ovuláciu v tele ženy až do 5 dní.

jankakvetka
30. dec 2017

@amalka_83 ja ti to poviem takto mam 12 ricnu dceru z takehoto testu hodinu po vyhodeni do kosa....ciarka tam je lebo moc obsahuje hcg...ktore sa tvori v tehotenstve.

betina1984
30. dec 2017

@tina8686 asi podla styku, ak nejaky mali a potom aj tri tyzdne nic tak asi podla toho

jankakvetka
30. dec 2017

Teraz son sa lepsie pizrela ciarka tam je ale nieje ruzova...cize cisty.kanalik....niesi tehotna...

sindas
30. dec 2017

@betina1984. No to je internet. Ale zalezi aj na prostredi posvy teda ph. V posve, ci brala alebo berie nejake lieky, antikoncepciu, telesna teplota, a v neposlednom rade a kvalita samotnych spermii a ich zivotaschopnost.
Sanozrejme nikdy nic neni na sto percent a štanca tu je... Ale skor si myslim ze je minimalna ak vôbec nejaka je

betina1984
30. dec 2017

@sindas tak to nepis s takou urcitostou, ze urcite nie. Aj ked mala, ale pravdepodobnost tam je...

candii
30. dec 2017

@amalka_83 podla mna to nie je pozitiv. test, vyzera to skor ako kanalik ale pre istotu by som o 2 zopakovala z ranneho mocu..
A k tomu ze partner si daval "pozor" napisem len tolko ze aj moj a som v 35tt 🙂 takze toto nie je ziadna ochrana pred nezelanym tehotenstvom

poppy1
30. dec 2017

@amalka_83 ja som s druhou dcerou otehotnela den pred ocakavanou menstruaciou ;) potom mi samozrejme meskala a testy stale negativne. Pozitivne vysiel test az 43 den cyklu. Cele som to mala poposuvane 🙂 a tiez prvy test bol takyto “duch”. Urobte si o den dva opat a idealne hned rano z prveho mocu.

amalka_83
autor
1. jan 2018

Dievcata dakujem, test som zopakovala dva krat este s negativnym vysledkom.

zuzula802
3. jan 2018

Pekny vecer. Vidite nejaku druhu ,,čiarku,, na teste?

candii
3. jan 2018
zuzula802
3. jan 2018

V skutočnosti ju vidieť slabo ruzovu. Ja len ci niektora tam nieco vidite. Ďakujem.

candii
3. jan 2018

@zuzula802 ja ani po priblizeni nic nevidim, druha ciarka ma byt zretelna volnym okom, skus si zajtra urobit dalsi z ranneho mocu.

zuzula802
3. jan 2018

Tak asi ju len ja vidim po priblizeni-pretoze chcem...

Strana
z2