icon

Je toto pozitívny test?

27. jan 2021

Ahojte.. dnes som 11 DPO, robila som si ramo Dr.max test. po 2 min. som mala vysledok (foto č.1) potom.som.sa isla pripravit do prace a sla som vyhodit test a uvidela som tam 2. ciarku po cca 15 min. Co to ma znamenat? vela krat som si robila dr. max test ale nikdy mi po limite neukazalo nic. Je to iba kanalik? mate niekto s tymto skusenost?

Je toto pozitívny test?Je toto pozitívny test?
patricia2120
29. jan 2021

@dada0902 dakujem skusim v pondelok.ked dovtedy nezosaliem

artemislix
29. jan 2021

@patricia2120 ved si kúp test s vysokou citlivosťou, ak máš pocit ze máš samé kanáliky, napríklad clear blue. posielam moje testy, ktoré som si robila na 8 deň od vkladu oplodneneho vajíčka pre porovnanie, pepino a clear blue digi

artemislix
29. jan 2021

@artemislix no nejak mi nejde poslať foto 🤦‍♀️

artemislix
29. jan 2021
artemislix
29. jan 2021
patricia2120
31. jan 2021

Ahojte prosim vas je tam druha ciarka,kanalik alebo mi sibe ?mam naliate prsia,BT 37.2 stale sa drzi hore.

kristina2015
31. jan 2021

@patricia2120 Skús spraviť ráno ...mne to príde ako kanálik šedý aj ten test je akýsi rozpity .

babovka2321
31. jan 2021

@patricia2120 ten test vyzera riadne premocene, o com svedci aj ta odlepena cast. Tym, ze test premocis sa silnejsia ciarka neukaze.

mata262626
31. jan 2021

Ahojte žienky, chcem sa spýtať: Vidíte tam niečo?, Či si mám prečistiť zrak😄

babovka2321
31. jan 2021

@mata262626 nieco ano 🙂

petka_3
31. jan 2021

@mata262626 vidím. 🙂

artemislix
31. jan 2021

@mata262626 aj ja vidím ducha 🥳

mata262626
1. feb 2021

Tak zrak mám asi ok😊 ale predsa len sa nejdem tesit vopred. Test je robený poobede 3 dní pred MS.

patricia2120
2. feb 2021

Dobre rano.robila som si test teraz rano.posledny uz sa nebudem takto stresovat lebo mi z toho sibne🤦‍♀️ uz aj tak som asi suca vyhladat lekara ked tam vidim // . Prsia stale naliate,rano mi byva zle.mam 6dni do MS

mikasz
2. feb 2021

@patricia2120 pockaj do ms, ak nepride, vtedy test zopakuj

autor
2. feb 2021

@patricia2120 ahoj, ako si dopadla? prisla MS? mne prišla, dobra silna pre istotu :D

patricia2120
2. feb 2021

Ahoj ja som si robila rano test a ja tam vidim // druhu spabu.mam 6dni do MS. Prsia naliate,zaludok sa mi toci,BT stale hore 🤷‍♀️tak uvidim.to mi je luto😔

autor
2. feb 2021

@patricia2120 jezisko na nebesiach.. ja som si myslela ze uz ti meska MS. Toto je nacisto minanie penazi. Ked si nedockava tak max 1-2 dni pred MS ale uz aj tak je to zbytocne, ja som tak dopadla pred par mesiacmi, v den ms som mala silnu ciarku a potom mi dosla mrcha, mala som biochemické. uplne zbytocne to robis, aj ked je tam ciarka, duch, kanalik, barsco, moze to spolu s MS odist. Vydrz kym ti bude meškať, takto to nema vyznam, tak rychlo sa ani vajičko este nestihne uhniezdiť. A tie priznaky mozes mat presne z prichodu MS, lebo priznaky mas vtedy ked uz mas vysoke hcg. Nerobi si sama sebe zle... vydrž, dočkas sa jak husa klasu, len polož tie testy. drzim všetky palce 🙂

sense
2. feb 2021

Veru ja tiež tak minulý mesiac 2dni pred ms 2 viditeľné čiarky žiadny duchovia aj zlé mi bolo ms neprišla, den po meškanie už len duch a po 3 dňoch meškania ms...

patricia2120
2. feb 2021

Ja uz mam priznaky.kedze je to moje 3 tehotenstvo uz viem ze toto ok nie je. Je mi zle,prsia mi horia a su naliate,modre zilky,bradavky tmave,BT 37.4,pomaranc som citila z kuchyne na poschodie 😂 no takze ja uz som len cakala na aspon ducha na teste.podbrusko tiez citim inak ako pred MS.

nikola992
2. feb 2021

@patricia2120 ja tam niečo vidím. A na tej druhej fotke mi to pride viditeľnejšie. Mohla si mat aj skor ovu. Držím palce 🍀✊🏼😊

autor
3. feb 2021

@patricia2120 v každom pripade ti drzim päste a davaj vediet, ako si na tom.

patricia2120
3. feb 2021

Dakujem dam vediet. Zazila si niekedy ze si si isla kupit teh.test a v lekarni ti dali prednasku ze test nie je spolahlivy a moze byt falosne pozitivny? Ze spolahlive je len sono 🙄

autor
3. feb 2021

@patricia2120 tak to urcite nie :D ale ked ma chytí psychopatia, ci som tehotná a kupujem testy ako sialena, skusam meniť lekarne nech namna nekukaju :D

patricia2120
4. feb 2021

Ahoj dnes som si rano robila test.bol pozitivny,ciarka silnejsia ale stale slabsia. Bola som dnes na gynekologii na preventivke a kvoli moznemu tehotenstvu mam prist 18.2.ak nedostanem riadnu menstruaciu. Povedal mi ze mam krcok vysoko a je tvrdy. Mam 4dni do MS. BT sa stale drzi hore. Je to dobre znamenie ten krcok? Nevies? Zabudla som sa opytat 😔

patricia2120
5. feb 2021

No tak neviem ci nieco z toho bude.takyto som mala vcera test a dnes mam cerveno hnedy vytok,bolest v podbrusku a v krizoch a BT 37.4 . Mam 3dni do MS😔

autor
8. feb 2021

@patricia2120 ahoj, no na tom poslednom je pekna čiarka...ako si na tom? MS prisla alebo nie?

patricia2120
8. feb 2021

Ahoj tak nic z toho nebude 😔 sice mam divne naliate prsia a BT 37,1 test uz je ocividne neg.😔 dostala som na ani nie 3dni MS .takze moja posledna nadej zhasla 😔

autor
8. feb 2021

@patricia2120 Paťka ja len takto okrajovo.. kukni na tento test. Bol v den MS, o den na to negativny, o den na to MS. vies jak som revala? hlavu hore, nadej nezhasla, ved je tu dalsi mesiac, dalsia ovulacia 🙂

patricia2120
8. feb 2021

Zhasla lebo priatel babatko nechce takze uz si teraz budr davat este vacsi pozor.mne ukoncia. PN kvoli covidu a dam vypoved.takze bez penazi a chuti priatela na babatko to nepojde 😔 celu noc som plakala