icon

Je toto pozitívny test?

27. jan 2021

Ahojte.. dnes som 11 DPO, robila som si ramo Dr.max test. po 2 min. som mala vysledok (foto č.1) potom.som.sa isla pripravit do prace a sla som vyhodit test a uvidela som tam 2. ciarku po cca 15 min. Co to ma znamenat? vela krat som si robila dr. max test ale nikdy mi po limite neukazalo nic. Je to iba kanalik? mate niekto s tymto skusenost?

Je toto pozitívny test?Je toto pozitívny test?
Strana
z4
autor
8. feb 2021

@patricia2120 Bola som isty cas v rovnakej situacii ako ty. Boli sme satrasne pohadaní a v rozchode a povedala som si ze toto je moja posledna sanca. testovala som ako diva, uz ma nezaujimali ani peniaze ani nic, mala som pocit ze to zhasne touto MS. Ale nie je to tak. Viem ze tuzba po bábätku je silna, ale k tomu treba dvoch ludi a ak priatel nechce tak ho nemozes siliť. Bud to s nim ukončiť alebo sa snim porozpravať. Kolko mas inak rokov ak sa mozem spytat?

patricia2120
8. feb 2021

Uz zial nie 😔 bohuzial to je viac ako iste.ja mam 29 priatel ma 40.on babatko nechce lebo ja mam 2 a on 2.takze sa musim jedine vyplakat a ist nejak dalej a zmierit sa s tym

patricia2120
8. feb 2021

Poslala som rano kamoske fotku testu a teraz ako mi odpisala som si na nom vsimla ako by druhu ciarku. Viem ze je to kravina lebo by uz musela byt silna ale vidis ju tam?

babovka2321
8. feb 2021

@patricia2120 joooj preco si robis zakazdym iny test? Tak nemozes porovnavat ciarky. Tento posledny nie je uplne negativny, slabulilinka ciarocka tam je, ale asi by mohla byt aj silnejsia uz, no. Neznamena to nutne, ze ciarka slabne, ale ani extra nezosilnela, aky je (casovy) rozdiel od prveho testu?

patricia2120
8. feb 2021

@babovka2321 tento je robeny v piatok rano a poobede som dostala MS. Ten co som dala dnes je z dnesneho rana.uz som ho od nervov slahla do kosa a neviem ho najst.zial iny nemali v lekarni a toto som si robila len tak ved nemam ani take velmi naliate prsia a zajtra idem kvoli PN k obvodnemu ci mam ziadat este cakat s ukoncenim PN kym pojdem na gyn. alebo nie.

summersunny94
8. feb 2021

Ahojte dievčatá asi nič však? Test som si robila pred pár dňami dnes mi mešká prvý deň MS a mám aj nejaké tehu príznaky. Test samozrejme spravím aj ďalší zajtra pôjdem kúpiť, dnes sa mi už nedá ísť.

patricia2120
9. feb 2021

@babovka2321 ahoj vcera som volala s gyn a povedal mi ze si mam spravit dalsi test rano a uvidi sa.vcera som si spravila 2 testy este rovnakej znacky ako pred MS ( piatok rano) na oboch boli slabe //. Dnes rano som si spravila dalsi a znova tam bola druha ale slaba.ani neviem ci je vidiet na fotke.po ani nie hodine som ho isla vyhodit a ukazala sa mi tam silnejsie. Nevies co to ma znamenat? Gyn.ordinuje az od 12 .

patricia2120
9. feb 2021

ahoj vcera som volala s gyn a povedal mi ze si mam spravit dalsi test rano a uvidi sa.vcera som si spravila 2 testy este rovnakej znacky ako pred MS ( piatok rano) na oboch boli slabe //. Dnes rano som si spravila dalsi a znova tam bola druha ale slaba.ani neviem ci je vidiet na fotke.po ani nie hodine som ho isla vyhodit a ukazala sa mi tam silnejsie. Nevies co to ma znamenat? Gyn.ordinuje az od 12 .

mattkapd
9. feb 2021

@patricia2120 tiež som mala na teste sotva viditeľnu čiarku a digitálny test som robila nie z raného moču v ten istý den 2 dní pred MS a ukázal mi pekne výsledok.. Co som bola prekvapená lebo na tom 10kovom z raného moču som to fakt ledva videla

patricia2120
9. feb 2021

@mattkapd a vidis tam na tych testoch prosim 2ciarky ci 1

mattkapd
9. feb 2021

Najleosie vidím na druhej foto.. Ja som mala takto

mattkapd
9. feb 2021

@patricia2120 prepáč som ta zabudla oznacit

mattkapd
9. feb 2021

@patricia2120 a keďže sa písalo že v tehotenstve býva často ale nie vždy pozitívny aj ovulacny test.. Tak reku keď ich mam doma 50ks tak vyskusam

patricia2120
9. feb 2021

@mattkapd diky a na ostatnych? Uvidim o par dni.lebo som mala ovul.25.1 a MS 2dnovu som dostala 5.2.doktor povedal ze to mohlo byt este len uhniezdenie .tak ja neviem

mattkapd
9. feb 2021

@patricia2120 na iných ani moc nevidím ale ja som fakt dosť slepá takže na mňa sa moc nedrz

summersunny94
9. feb 2021

@patricia2120 mne sa okrem jedného na každom nieco marí 😊

patricia2120
9. feb 2021

@summersunny94 uz si ani nadej nerobim kedze som dostala MS na 2 dni.uvidim co bude vo stvrtok na teste

summersunny94
9. feb 2021

@patricia2120
@patricia2120 len na 2 dní na to je aj dost krátka nie? To potom dosť veľká nadej ešte je. Lebo dvojdňová MS nie je nič.

patricia2120
10. feb 2021

Baby ja mam // 🤭🥰🥰🥰🥰🥰boze ja odpadnem ta mala bublinka vydrzala 2dnovu MS huraaaa.boze len nech ciarka dalej silnie🙏 18teho nech sa ukaze na ultrazvuku a nech priatel prezije tuto spravu.od piatku som mu preplakala den co den,zozierala ho,prosikala aby sme skusili babatko a ono uz je 🥰

autor
10. feb 2021

@patricia2120 napis ako si dopadla, vidim tam aj ja, ale trocha je premočený. drzim palce

autor
10. feb 2021
mikasz
10. feb 2021

@patricia2120 tento test je rozpity, nemala si ho dlho namoceny?
Kazdopadne drzim ti palce nech sa ti splni po com tuzis ✊ ale z jedneho testu sa neda povedat. Zopakuj o 2-3dni, uz by mala byt ciarka pekne viditelna

summersunny94
10. feb 2021

Jej gratulujem teším sa s tebou . Skús ešte o 2 dní 😊😊😊

babovka2321
10. feb 2021

@patricia2120 ja ti velmi drzim palce, aby ti to vyslo, ale podla mna sa este velmi netes, uz tyzden mas +- rovnako slabe ciarky na testoch a to nevesti nic dobreho vo vacsine pripadov :( kym ti ciarka nestmavne alebo doktor nepotvrdi, ze je vsetko v poriadku, tak to ber s rezervou, inak mozes byt velmi sklamana.

artemislix
10. feb 2021

@babovka2321 ja vidím od tejto pani samé rozpite tehotenské testy. test máš namočiť podľa návodu a máš na to limit nie? necakas hodinu, či sa niečo objaví, to už nemusí byť ten výsledok dôveryhodny. alebo nie? ako prajem aj ja všetko dobre, ale trošku menej prežívať by neuškodilo. potom ako píše bábovka, prídeš k lekárovi a to sklamanie bude viac bolieť.. ale prajem, aby vyšlo všetko podľa vašich predstáv ✊

autor
12. feb 2021

@patricia2120 AHoj, nemas nejake novinky?????

Strana
z4