icon

Je toto pozitívny test? Snažíme sa dlhé roky.

12. júl 2026

Ahojte dievčatá je podla vas toto pozitívny test, o dieťatko sa snažíme uz dlhe roky a toto sa mi objavilo po prvy x.

Ďakujem vám za vašu radu, menštruacia neviem či meska kedže mam PCOS a cyklus skoro žiadny

Je toto pozitívny test? Snažíme sa dlhé roky.
Strana
z2
autor
13. júl 2026
@anonym_a80e62

@anonym_autor jeeej gratulujem. Ktorý deň si dnes? Ja som 12 dpo a tiež mi vyšla zreteľnejšia dnes 🥹

@anonym_a80e62 Dakujem myslim ze taky 14DPO ale neviem presne keďže nemám pravidelny cyklus, posles aku mas ty čiarku ? 🙂 drzim palce

anonym_a80e62
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_a80e62 Dakujem myslim ze taky 14DPO ale neviem presne keďže nemám pravidelny cyklus, posles aku mas ty čiarku ? 🙂 drzim palce

@anonym_autor to máš akurát čiarky na 14 dpo podľa mňa 🙂 ja som 12 a tu mám odfotené to včera a z dnes ráno

krasneleto
13. júl 2026
@anonym_autor

Dnes ráno dievčence takto : ) ešte počkám 2 dni a skúsim aj digitálny, 3 druhy testov

@anonym_autor vyzera to , ze ciarka pekne silnie.. drzim moc palce

bielaruza78
13. júl 2026
@anonym_7d5854

@anonym_autor ano je to negativne. Nie su tam 2 jasne ciarky, na niektorych testoch bezne tak presvita farbivo ale to neznamena pozitivny test. Ciarky maju byt jednoducho jasne viditelne inymi slovami treba vidiet farbu oboch ciarok nie len tien/duch/kanalik druhej ale normalne farbu tak ako na prvej. (Farba druhej ciarky moze byt mierne svetlejsia.)

@anonym_7d5854 totálne sa mýliš. Ja som na úplných začiatkoch mala pozitívny test takým štýlom, že som musela test natočiť do určitého uhlu aby som videla aspoň ako takú čiarku a dnes je zo mňa mama. Autorke držím palce 🤗

veroni2
14. júl 2026

Je to tam od prveho dna🙂

weruska1311
14. júl 2026

Gratulujem a držím palce 🥰

anonym_7d5854
14. júl 2026
@bielaruza78

@anonym_7d5854 totálne sa mýliš. Ja som na úplných začiatkoch mala pozitívny test takým štýlom, že som musela test natočiť do určitého uhlu aby som videla aspoň ako takú čiarku a dnes je zo mňa mama. Autorke držím palce 🤗

@bielaruza78 v uplnych zaciatkoch? K test sa spravi 10-14dni po ovulacii staci urobit jeden a ukaze spravne. Mne taky test ked bol robeny kedy treba tak bol vzdy negativny. Nechapem zmysel robit XYZ testov, ked uplne staci jeden na vysledok. Ale tak aspon vyrobca na tom dobre zaraba pri takych zenach co nevedia pockat

anonym_647e80
14. júl 2026

Krása, je to tam, veľmi držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀

bielaruza78
14. júl 2026
@anonym_7d5854

@bielaruza78 v uplnych zaciatkoch? K test sa spravi 10-14dni po ovulacii staci urobit jeden a ukaze spravne. Mne taky test ked bol robeny kedy treba tak bol vzdy negativny. Nechapem zmysel robit XYZ testov, ked uplne staci jeden na vysledok. Ale tak aspon vyrobca na tom dobre zaraba pri takych zenach co nevedia pockat

@anonym_7d5854 áno, v úplných. Siedmy deň po vložení embryí.

autor
15. júl 2026

@anonym_autor ďakujem všetkým žienkam za milé slová 😊 dnes digitálny takto takže je to tehotenstvo dúfam, že to bude mat dobré pokračovanie… a ženy ktoré pisali ze mam ist očnému a či neviem ako má vyzerať čiarka by sa mali naučiť trocha empatie mohla by sa im v živote ešte zísť…

jennyska
15. júl 2026

Huráááááá! Moc gratuluji a přeji krásné těhotenství! 🙂 Od prvního dne tam byl náznak.. sice slaboučký, ALE BYL! Třeba věřit <3

kessica87
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem všetkým žienkam za milé slová 😊 dnes digitálny takto takže je to tehotenstvo dúfam, že to bude mat dobré pokračovanie… a ženy ktoré pisali ze mam ist očnému a či neviem ako má vyzerať čiarka by sa mali naučiť trocha empatie mohla by sa im v živote ešte zísť…

@anonym_autor Gratulujem 😍

Strana
z2