Je toto pozitívny test? Snažíme sa dlhé roky.
Dnes ráno dievčence takto : ) ešte počkám 2 dni a skúsim aj digitálny, 3 druhy testov
@anonym_autor vyzera to , ze ciarka pekne silnie.. drzim moc palce
@anonym_autor ano je to negativne. Nie su tam 2 jasne ciarky, na niektorych testoch bezne tak presvita farbivo ale to neznamena pozitivny test. Ciarky maju byt jednoducho jasne viditelne inymi slovami treba vidiet farbu oboch ciarok nie len tien/duch/kanalik druhej ale normalne farbu tak ako na prvej. (Farba druhej ciarky moze byt mierne svetlejsia.)
@anonym_7d5854 totálne sa mýliš. Ja som na úplných začiatkoch mala pozitívny test takým štýlom, že som musela test natočiť do určitého uhlu aby som videla aspoň ako takú čiarku a dnes je zo mňa mama. Autorke držím palce 🤗
@anonym_7d5854 totálne sa mýliš. Ja som na úplných začiatkoch mala pozitívny test takým štýlom, že som musela test natočiť do určitého uhlu aby som videla aspoň ako takú čiarku a dnes je zo mňa mama. Autorke držím palce 🤗
@bielaruza78 v uplnych zaciatkoch? K test sa spravi 10-14dni po ovulacii staci urobit jeden a ukaze spravne. Mne taky test ked bol robeny kedy treba tak bol vzdy negativny. Nechapem zmysel robit XYZ testov, ked uplne staci jeden na vysledok. Ale tak aspon vyrobca na tom dobre zaraba pri takych zenach co nevedia pockat
Krása, je to tam, veľmi držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀
@bielaruza78 v uplnych zaciatkoch? K test sa spravi 10-14dni po ovulacii staci urobit jeden a ukaze spravne. Mne taky test ked bol robeny kedy treba tak bol vzdy negativny. Nechapem zmysel robit XYZ testov, ked uplne staci jeden na vysledok. Ale tak aspon vyrobca na tom dobre zaraba pri takych zenach co nevedia pockat
@anonym_7d5854 áno, v úplných. Siedmy deň po vložení embryí.
Huráááááá! Moc gratuluji a přeji krásné těhotenství! 🙂 Od prvního dne tam byl náznak.. sice slaboučký, ALE BYL! Třeba věřit <3
@anonym_autor ďakujem všetkým žienkam za milé slová 😊 dnes digitálny takto takže je to tehotenstvo dúfam, že to bude mat dobré pokračovanie… a ženy ktoré pisali ze mam ist očnému a či neviem ako má vyzerať čiarka by sa mali naučiť trocha empatie mohla by sa im v živote ešte zísť…
@anonym_autor Gratulujem 😍

@anonym_autor jeeej gratulujem. Ktorý deň si dnes? Ja som 12 dpo a tiež mi vyšla zreteľnejšia dnes 🥹
@anonym_a80e62 Dakujem myslim ze taky 14DPO ale neviem presne keďže nemám pravidelny cyklus, posles aku mas ty čiarku ? 🙂 drzim palce