icon

Je tu šanca?

fox229
3. júl 2017

Dobrý deň,

s priateľkou sme mali zhruba pred mesiacom v rozmedzí zhruba dvoch dní naše pre oboch prvýkrát a minulý týždeň tretí.
Pri všetkých sme použili kondóm skombinovaný s prerušovanou (ani som nečakal "na doraz", vyšiel som s predstihom pár minút a samozrejme všetko išlo mimo). Kondómy sme pozreli, žiadne viditeľné poškodenie, navlečené dobre, nezosunuté, pri poslednom som spravil aj vodný test.
Lenže priateľke stále meškajú, už hodne dlho :/ Mala ich dostať tak 2 týždne po prvých dvoch. Potom nič a deň po treťom ráno dostala typické kŕče a dvakrát krvácala (žiadny čudný výtok ale mešntruačná krv, možno trochu redšia), ale to bolo všetko tak nevieme či to považovať za plnohodnotnú menštruáciu. Odvtedy nič.
Ona však má cyklus veľmi nepravidelný od prírody a rozhádže ju naozaj aj maličkosť. Mešká jej to naozaj vždy tak v priemere 8 dní, no raz to vraj trvalo až 80 (!). Najcitelnejšie to býva práve takto na začiatku leta, keď prudko stúpne teplota.
Pýtal som sa neskutočne veľa ľudí (nervy :D ), aj lekárky a všetci sa zhodujú, že tehotenstvo je vraj veeeeľmi nepravedpodobné, no stále máme stresy.
Myslíte si že keď sme boli tak chránení, že je to iba vplyvom tepla, stresu, prípadne hormónov po prvom sexe?

victory7897
3. júl 2017

Tehotensky test predávajú v každej lekárni,21.storočie..pekný deň

eeffka
3. júl 2017

Kvalitna spermia aj z plachty skoci 😀 chlope nesexuj ked nevies zajst do lekarne a opytat tehu test po mesiaci...

bosoriak
3. júl 2017

@fox229 ak ste mali styk s kondomom a este si aj ejakuloval mimo, tak sanca na tehotenstvo je naozaj miziva. ak mala priatelka menzes, jedno aky dlhy a sam pises, ze ma nepravidelny cyklus, tak fakt neviem, preco riesite tehotenstvo. nech ide k lekarovi riesit nepravidelny menzes a nech si da predpisat tabletky a mate pokoj.

sense
3. júl 2017

Kup tehotensky test a vies ked sklenena gula nic neukazuje....a nech riesi svoje kramy ak ich ma take bepravidelne

deti95060810
3. júl 2017

ta máš koľko 15 r? na tých vodných testoch sa smejem ešte teraz....Aby si vedel na čom si stačí ísť kúpiť tehu test do lekárne - aha, asi by od teba pýtali občiansky že????

nice202
3. júl 2017

mozno sexuje aj s niekym inym poza tvoj chrbat...

xxxxxnnnnn
3. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

carrot_apple
3. júl 2017

@fox229 v prvom rade dievka musí ísť ku gynekológovi, neexistuje aby jej takto z tepla haproval menzes, čo máte 15? to treba liečiť, možno má cystu...sa jej čudujem že keď jej meškal 80 dní, že neletela k doktorovi! to je toto všetko taká kravina čo tu píšeš...prepáč...

jeltica
3. júl 2017

Fakt, ked jej uz dlho takto hapruje menstruacia to uz mala byt davno u doktora, nemusi to byt nic vazne ale clovek nikdy nevie, mozno sa hanbi ale stoji to za to. Skus je to vysvetlit. A co sa tyka toho tehotenstva, je mala pravdepodonost, ze by bola tehotna navyse ked si jej menstruacia robi co chce a po prvom sexe to byva bezne. Ale jednoznacne by som isla v najblizsej dobe k doktorovi.