Je tu šanca na tehotenstvo?
Ahojte.. mam taku otazku. Vcera som ovulovala (odtestované) a s chlapom sme mali styk ale stala sa nam chulostiva ba az neuveritelna vec. Akurat sme uz "koncili" a ked sa chystal do mna ejakulovat k nam vtrhla jeho sestra ktora byva nad nami, bez zaklopania proste len vtrhla ako šialenec a chlap to nestihol.. resp nieco malicko len, nie cela ejakulacia ale mozno par kvapiek, neviem. To co bolo dalej, radsej na to chcem co najskor zabudnut. 🥲 sestra je psych. pacient, velakrat kona impulzivne, ale toto sme necakali absolutne. Byva na poschodi a ano ani my zrejme nie sme normalni ked sme si nezamkli izbu 😀 ale stalo sa no..snad sa pouci aj ona, nie len my. Podla vas je nejaka sanca.. bohuzial cely tyzden je prec a teraz to akurat krasne padla ovulka na piatok a takto sa nam to pokaslalo. To malo co sa stihol mi este skusil prstami natlacit pri krcok ale nedavam velku sancu. dnes podla testu mam uz po ovu. co myslite, mohlo sa aj napriek tomu zadarit?
Ovulka býva do 24-48 hodín po poslednom pozitívnom teste.. Ú každého inak.. Tak ak to ešte stíhate dnes poistiť, podľa mňa ničomu neuškodíte a bude to len dobre. Ak už nie je manžel doma, tak potom musíš už len počkať ci to vyšlo alebo nie..
Držím palce 😊
Pochopila som, že ty vlastne chceš, aby sa zadarilo. Ono šanca je, ale podľa toho, čo píšeš, dosť malička. Ale kde je problém, skúsiť znovu sex? Muž odcestoval, alebo iný problém? Ovulácia môže byt od pozitívneho testu do 24,az 48 hofin, čiže stále máte šancu 🙂. Len už zamknite sa😃😃😃
@jaskolka no vcera to uz neprislo v uvahu, po tom trapase sme uz nemali chyt na nic. Dnes je este doma, tak to skusime i ked je po ovulke ale to som ani netusila ze este 2 dni po ovulke sa da otehtniet, dakujem za radu 🥰
To, že je pozitívny test, neznamená, že v ten deň aj ovulacia prebehne alebo, že vôbec prebehne 😊 niektorá ma ovulaciu v deň pozitívneho testu, iná o deň a ďalšia až o dva.. Ja napríklad mávam bud na druhý deň alebo až ďalší.. Ale viem to aj podľa bazalnej teploty. 😊 Tak určite dnes je ešte veľká šanca a možno aj zajtra 😊
no kočky dnes je 2. deň od ovu a podarilo sa vsetko ako malo.. dufam ze teda este nie je tak neskoro.. ovu som mala 15. tak su tomu dnes 2 dni, dnes v noci sa vracia na tyzdnovku 😖
Tak drzim palce 😉🤞

Tak pozri, sanca je vzdy 😁 moze, nemusi... To uvidis najskor za dva tyzdne 🤞
mam kamosov, co si vzdy "davali" pozor, nikdy to do nej nespravil a maju dve deti 😂🤷🏼♀️