Je tu šanca, že som tehotná?
Kočky, je mozne ze som tehotna aj ked mi 2 tyzdne po uhniezdeni ukazuje jednu čiarku? Este mi nemešká menzes, no prvotne príznaky uz mam..
1. Logicky keby si bola 2 týždne po uhniezdeni si tehotná a test by si mala pozitívny
2. Keby si mala naozaj príznaky už máš test dávno pozitívny 🤷🏻♀️
Čiže šanca tam asi nie je že by si bola tehotná keď máš test negatívny.
@bambulienka25 hnedý hlien 5 dni po styku..bolesti krížov a naliate prsia poriadne
@len_nig teda nie od uhniezdenia ale od toho implantacneho spinenia
Ak by si bola 2 týždne po uhniezdení menzes by ti už meškal, bola by si už 19dní od ovulácie a to by ti už test na 99% ukázal tejotenstvo. Uhniezdenie nastáva približne 5 dní po ovulácií. Ale ... pokiaľ ti ešte nemešká môžu ti vychádzať testy negatívne aj ak si tehu. Počkaj do termínu ms a sprav test ešte raz.
@zojanka mne sa to neda takto presne vypočítať keďže 2x som uz otehotnela tesne po menzese a myslim ze aj teraz.. tak uvidim pockam kym bude meškať a otestujeme, dakujem
Pozri, priznaky sposobuje hormon Hcg. Kedze ti test ziadne hcg nezachytil, logicky nemozes mat priznaky. Teda mozes, ale mozu to byt pms
Myslím si že to nebude tehotenstvo. Ak je tam to špinenie a mal by to byť príznak tehotenstva tak už by to hcg ukázalo a test by bol pozitívny. 🙂
Vieš čo je to vôbec implantačné špinenie a uhniezdenie? Lebo jedno s druhým súvisí
5-7 deň po oplodnení dorazí blastocyt do maternice. Následne je potrebné počkať 2-3 dni na uhniezdenie, ktoré trvá 5 dní.
Čiže keď si už 2 týždne po uhniezdení a test je negatívny, nie si tehotná
@hanka555 hned po skončení menzesu PMS ?
@zanetakovacsova Dakujem🙃
@nika3136 ked nastane spinenie nieje to uhniezdenie?
@domka222 nie vysvetli mi prosim.. myslim ze to je jedno a to iste teda.. ze ked sa vajíčko uhniezdi vtedy nastane spinenie
Áno. A keď odvtedy prešli 2 týždne ako tvrdíš, to by už test mal niečo ukázať
Tak ktory den cyklu vlastne si?
@domka222 Dakujem skusim ráno este
@nevenka 25dc ale 2x som otehotnela hned po menzes tak tazko to takto rátať asi.. ovulku som mala hned po menzes
Spinenie mozes mat mnohych pricin, mne zistili polyp
@nika3136 iba jednorazový hnedý hlien som mala.. raz
Ak by si otehotnela po menstruacii ako spominas a si 25DC, test ti uz ukaze. Mne ukazal 3 dni pred MS a cyklus som mala pravidelny, 28dnovy, otehotnela som pocas beznej ovulacie.
Skus digitalny test. Ak nie, moze to byt zdravotny problem, zbehni k DR
Akoze po skonceni menzesu? Ved píšeš ze si 2 tyzdne po uhniezdení..nas v tom akysi zmätok
@hanka555 nemam neboj sa
Mas zmatok, lebo v uvodnom prispevku pises o tom, ze si 2 tyzdne po uhniezdeni. To by si mala uz mat dve ciarky 100%, ak by to bolo tak. Ak si aj mala ovulaciu skoro, tak 25 DC este nemusis mat dve ciarky, ale nemozes byt 2 tyzdne po uhniezdeni, ak si 25 DC predsa.
@nevenka ovuláciu som mala tesne po menzes
@nevenka 16.7. Som mala menzes.. 26.7. Som mala implantacne spinenie, teda uhniezdovanie
Ako si prišla na to, že to bolo uhniezdovanie? Ja som raz mala čudné jednorazové slabé spinenie mimo menzesu, podľa doktora ovulačné, podľa mňa ovulácia bola inokedy, no ale každopádne to spinenie nič neznamenalo, ani tehotenstvo. Nie každé spinenie musí byť to, čo si želáš. Ale držím palce, aby to čo najskôr vyšlo.
@thoughtfulweirdo chapem co mas na mysli, neželám si nic, mam 2 zdravé deti a ideme stavat dom.. len dovolenka a nechránený styk tak cakam co bude. Za zivot som mala len 3x takyto hnedý výtok, z toho 2x to bolo tehotenstvo 🤣 preto ma to znepokojuje
Tak ak si mala ovulaciu naozaj 11-ty den cyklu, co nevies s istotou, tak uz by Ti mal ukazat, ja som mala na 11-ty den po ovulacii potvrdenej bazalnou teplotou uz pozitivny test. To spinenie na 11-ty den cyklu mohla byt ovulacia. Lebo ak by to bolo uz implantacne, tak 2 tyzdne po nom uz ukaze test na 100% dve ciarky, ak si tehotna. Ak by to bola ovulacia, tak este nemusi ukazat, i ked osobne si myslim, ze ano.
Kedy si mala nechraneny styk? 14-18 dni po nom uz by si vedela na 100%, ci si alebo nie si tehotna. Tazko, ked nerobis ovu testy a nemerias teplotu.
Odpichni sa od terminu nechraneneho styku.
@nevenka aha.. od 21 do 24 kazdy den prerušovaný sex.. neurobil sa do mna, ale nemam z toho Dobry pocit