Je veľkosť gestačného vačku v poriadku?
Ahojte, podľa menštruácie som 5+5tt, ale mám dlhšie cykly, takže reálne som mala posunutú ovuláciu o 5-6 dní neskôr, reálne teda rátam že môžem byť iba 5+0. Doktor nameral 4mm gestačný vačok, pravdepodobne zatiaľ prázdny. Minulý týždeň keď som bola 4+3tt nebolo vidno vôbec nič iba vysokú sliznicu. Veľmi sa k tomu nechcel vyjadrovať, tak som si teraz neistá, či je to v poriadku 😕 mali ste to niektorá podobne? viem, že som išla skoro na sono, ale musela som vzhladom na nasadenie liekov kvôli inej diagnóze
@anonym_autor a tie lieky ti nasadili?
Ja som bola 5+4, bolo vidno len gestacny vak, povedala že je to na daný týždeň a deň úplne v poriadku. Ďalšia kontrola o týždeň a pol. Idem teraz v pondelok, mala by som byt 7+0, takze už musí byt vidno. Veľmi sa modlim a verím ze bude všetko ok.
@anonym_autor realne sa chodi na sono tak 3 tyzdne po pozitivnom teste teda 7-8tt... neviem preco tam chodis takti ako na klavir
@anonym_autor realne sa chodi na sono tak 3 tyzdne po pozitivnom teste teda 7-8tt... neviem preco tam chodis takti ako na klavir
@kitycat realne? a na to si dosla prosim ta ako? ty nevies pribeh danej zeny, nepoznas okolnosti, diagnozy, co ma za sebou... tak ake realne? ja som REALNE chodila kazdy tyzden cele tehotenstvo... najprv pri // , potom potvrdenie ze je tam gestacny vak, potom ze je v nom bodka, potom naznak srdca, potom potvrdenie srdcovej aktivity atd atd... prosim ta , naco si mudra , ked netreba? autorka navyse pise, ze ma diagnozu, pre ktoru musi byt adekvatna liecba... naozaj niekedy sa treba trosku zdrzat...
a ano, mam za to, ze pri skvelom , prospesnom zdravom a idealnom tehotenstve staci prist 2 tyzdne po tehotenskom teste... ale vieme kazda, ci je to to nase?
@kitycat realne? a na to si dosla prosim ta ako? ty nevies pribeh danej zeny, nepoznas okolnosti, diagnozy, co ma za sebou... tak ake realne? ja som REALNE chodila kazdy tyzden cele tehotenstvo... najprv pri // , potom potvrdenie ze je tam gestacny vak, potom ze je v nom bodka, potom naznak srdca, potom potvrdenie srdcovej aktivity atd atd... prosim ta , naco si mudra , ked netreba? autorka navyse pise, ze ma diagnozu, pre ktoru musi byt adekvatna liecba... naozaj niekedy sa treba trosku zdrzat...
a ano, mam za to, ze pri skvelom , prospesnom zdravom a idealnom tehotenstve staci prist 2 tyzdne po tehotenskom teste... ale vieme kazda, ci je to to nase?
@mici88
@krasneleto nechapem, E som ten koniec nevidela, alw co uz...🤷♀️ nic nie je vidno, musi chodit aj nadalej ako na klavir 🫣
Mne napriklad potvrdili srdiecko az 9+tt tak co? Pomoze to zakladatelke?
@mici88
@krasneleto nechapem, E som ten koniec nevidela, alw co uz...🤷♀️ nic nie je vidno, musi chodit aj nadalej ako na klavir 🫣
Mne napriklad potvrdili srdiecko az 9+tt tak co? Pomoze to zakladatelke?
@kitycat tu nejde o to len či je vidno akciu srdiečka ,ale niektoré ženy musia byť sledované častejšie skrz iné veci . Aj ja som bola dva týždne po sebe hneď na začiatku pretože som mala pravdepodobne začínajúci potrat pri ktorom mi nasadili lieky. A? Vadí ti to ,že niekto musí ísť k lekárke? Tiež nás to stojí aj peniaze aj čas a hlavne kopec kopec nervov . Tak načo tu píšeš ,že chodí niekto zbytočne alebo ako na klavíri 🤦🏽♀️
Ahoj, ja som mala nedávno podobnú situáciu ako ty. Podľa MS som bola prvý krát na kontrole 5+2tt, ale mávam nepravidelné cykly a ovu bola isto posunutá o 5-7 dní. Takže reálne som bola na tej prvej kontrole tak 4+2tt a bolo vidno len náznak gestačného vaku a vysokú sliznicu.
Potom ma doktorka objednala o 10 dní, takže som tam bola 6+4tt podľa MS, ale reálne tak 5+4tt podľa ovu a bol gestačný vak, žĺtkový vak, plod a akcia srdca. <3
Čím ti chcem len povedať, že si myslím, že aj u Teba to može byť úplne v poriadku.
@anonym_autor mozem sa opýtať? píšete o Sone zo spodu? Či brucha. Neviem ktoré sa robí bežné v tomto

Ja som bola u dr 4+6 prvý krát tuším. Bolo vidno gestscny vak prázdny. O dva tyznde bolo bilo srdiečko. Takze podľa mna treba počkať dva týždne na potvrdenie srdiečka.