Je výsledok testu pozitívny alebo negatívny?
Je tam jedna ciarka, takze je negativny.
Ak bude pozitivny, to urcite poznas. Daj tomu par dni a otestuj znovu, najlepsie rano, ked je moc koncentrovanejsi.
Ja vidím jednu čiarku teda negatívny test.... Ty ak vidíš dve tak sa nemusíš predsa pýtať. Ak ti mešká počkaj 2 dní a skus znova ak nepríde ak nemeska počkaj do termínu ms
@stanulienkat pretože niesom si istá mi ešte nemáme babo aj keď sa už nejaký čas pokúšame a keď som sa pýtala známych tak vždy povedali ze to musia byť dve silné čiary
Ja toto nepochopím. Veď si sprav o pár dní znova a uvidíš či uvidíš. Aký zmysel má žmúriť na test a hľadať druhú čiaru, keď tam bude nebudeš ju musieť hľadať.
@januska12323 ja zas nepochopím ľudí ktorý nedokážu pekne odpovedať a musíš musíš hnusný len pre to že ss niekto na niečo spýta
@jessa1 nemusia byť dve hrubé čiary, ja som mala tiež slabú ale teda silnejšiu od tejto. Toto môže byť aj kanálik lebo je strašne slabá. Otestuj sa o pár dní, bud zosilnie alebo to bol kanálik.
Testujes skoro. Skus za 2-3 dni z ranneho moca. Ja tam cosi vidim ale to skoro na kazdom teste cosi "vykukas"

@jessa1 to je mierka oleja z auta?😁