Je zostatkové hCG príznakom novej gravidity?
ahojte, 5.8. som rodila, zatial mi este neprisla MS, styk sme
mali po 600nedeli prerusovaný, brucho ma pobolievalo ako na ms ale potom to prestalo a odvtedy ni. chlap mi povedal zo srandy nech si urobim test ale mam tam slabu ciarku, moze to byt este zostatkove hcg alebo nebodaj.. tp druhe ani vyslovit nedokazem..

Ja vidim na vsetkych testoch ciarku.
Na tomto je najlepšie vidieť tu čiarku práveže 🙂 a po pôrode sú hormóny rozhádzané a hocičo sa môže zmeniť. Čiže ak ste pred týmto pôrodom mali prerušovaný sex 7 rokov bez "nehody" tak teraz to tak kľudne môže byť,že sa stalo ľahšie . 🙂
Na tomto poslednom veru nič. No ja by som aj tak o 2 dni otestovala ešte raz. Pre istotu. Daj vedieť. Držím palce 🤞🏻
Urob o 2 dní, napíš potom ako si dopadla.drzim palce
Áno, tento vyzerá negatívne 🙂 držím palce.
No ja by som sa na to nespoliehala.Podla mna to tam bude.Inak zeny tolka nezodpovednost,tazko mi tomu verit,nechapem.Znama takto otehotnela,aj sla na potrat a dodnes sa z toho nespamatala.
Posledný vyzerá negatívny, daj vedieť ak si urobíš ďalší.
dnes rano negativne 🙏🙏🙏🙏
Najlepšie bude keď pôjdeš na krv
Nechápem prečo si neurobíš tehotenský test s krvy poslala som ti ktorý je spoľahlivý
Keď sa na to veľmi zamerám, tak na všetkých vidím veľmi slabú čiarku, ale podľa mňa by už silnela, ak by šlo o tehotenstvo. Skús ten krvný test.
No vela zostatkoveho hcg dva mesiace po porode uz nemas mat z coho. HCG klesa uz v 12.tyzdni tehotenstva a dva mesiace po porode uz telo ten mini zvysok odbura.
Určite sa treba objednať na vyšetrenie. Tam ti 100% povedia na čom si....
pondelok sa objednam, uz len kvoli tomu ze mozno mam zdravotny problem..
Takto slabé testy som mala, keď som mala hcg tak 16 ( hodnota z krvi ) ..
Čiže je možné, že si sa nedocistila možno
Ja tiež vidím na všetkých. Ak to nie je zostatkové tak gratulujem. Príroda to takto chcela potom zariadiť.
Ahoj ako si dopadla ? Testovala si alebo si bola na krvi?

počkaj 2 dni a uvidis. ak si tehotna, ciarka bude viditelnejsia