icon

Je zostatkové hCG príznakom novej gravidity?

9. okt 2024

ahojte, 5.8. som rodila, zatial mi este neprisla MS, styk sme
mali po 600nedeli prerusovaný, brucho ma pobolievalo ako na ms ale potom to prestalo a odvtedy ni. chlap mi povedal zo srandy nech si urobim test ale mam tam slabu ciarku, moze to byt este zostatkove hcg alebo nebodaj.. tp druhe ani vyslovit nedokazem..

Je zostatkové hCG príznakom novej gravidity?
Strana
z2
magic08
9. okt 2024

počkaj 2 dni a uvidis. ak si tehotna, ciarka bude viditelnejsia

tessa2299
9. okt 2024

Ja vidim na vsetkych testoch ciarku.

mici88
9. okt 2024

Na tomto je najlepšie vidieť tu čiarku práveže 🙂 a po pôrode sú hormóny rozhádzané a hocičo sa môže zmeniť. Čiže ak ste pred týmto pôrodom mali prerušovaný sex 7 rokov bez "nehody" tak teraz to tak kľudne môže byť,že sa stalo ľahšie . 🙂

autor
9. okt 2024

dievcata nedalo mi a spravila som si pepino kazetkovy a chvalabohu je negativny tak dufam ze mamatestom len drbkalo

nikiki29
9. okt 2024

Na tomto poslednom veru nič. No ja by som aj tak o 2 dni otestovala ešte raz. Pre istotu. Daj vedieť. Držím palce 🤞🏻

lasona
9. okt 2024

Urob o 2 dní, napíš potom ako si dopadla.drzim palce

kobz
9. okt 2024

Áno, tento vyzerá negatívne 🙂 držím palce.

maminkadeticiek
9. okt 2024

No ja by som sa na to nespoliehala.Podla mna to tam bude.Inak zeny tolka nezodpovednost,tazko mi tomu verit,nechapem.Znama takto otehotnela,aj sla na potrat a dodnes sa z toho nespamatala.

mata90
9. okt 2024

Posledný vyzerá negatívny, daj vedieť ak si urobíš ďalší.

autor
10. okt 2024

dnes rano negativne 🙏🙏🙏🙏

autor
11. okt 2024

dievcata mna uz drbne naozaj. nedalo mi a spravila som si aj teraz a 1 pozitov a 2 negativne. volala som gynekologicke a povedala ze hcg by som uz urcite po 9 tyzdnoch v tele nemala mat. co si myslite o tomto ja som uz nannervy

saska.j
11. okt 2024

Najlepšie bude keď pôjdeš na krv

alexis617
11. okt 2024

Nechápem prečo si neurobíš tehotenský test s krvy poslala som ti ktorý je spoľahlivý

kobz
11. okt 2024

Keď sa na to veľmi zamerám, tak na všetkých vidím veľmi slabú čiarku, ale podľa mňa by už silnela, ak by šlo o tehotenstvo. Skús ten krvný test.

rivini
11. okt 2024

No vela zostatkoveho hcg dva mesiace po porode uz nemas mat z coho. HCG klesa uz v 12.tyzdni tehotenstva a dva mesiace po porode uz telo ten mini zvysok odbura.

sunflower87
11. okt 2024

Určite sa treba objednať na vyšetrenie. Tam ti 100% povedia na čom si....

autor
11. okt 2024

pondelok sa objednam, uz len kvoli tomu ze mozno mam zdravotny problem..

oktober3
11. okt 2024

Takto slabé testy som mala, keď som mala hcg tak 16 ( hodnota z krvi ) ..
Čiže je možné, že si sa nedocistila možno

nemenovana1999
12. okt 2024

Ja tiež vidím na všetkých. Ak to nie je zostatkové tak gratulujem. Príroda to takto chcela potom zariadiť.

janulka155
13. okt 2024

Ahoj ako si dopadla ? Testovala si alebo si bola na krvi?

Strana
z2