Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
@katy633 jaj,no je to ozaj začarovaný kruh,ale ja verím,že aj ty sa dočkáš,viem,stále ti to niekto hovorí,ale sú teraz ozaj všelijaké metody,a určite sa aj vy budete čoskoro tešiť s malého drobca. 😉 Aj s tou robotou je to teraz ťažké,a ozaj nikto neberie ani ohľad na to či si alebo nie si tehotná.Len sa pekne šetri,užívaj si leto a čo ty vieš,či sa nepritrafí za krásnej letnej noci 🙂 Držím ti moc a moc palčeky,budem na Teba myslieť,a určite sa ozvem,a ty ma potešíš dobrou správou. 🙂 zatiaľ papa
@stanca22
@elebe
@kucminka
áááááááá, držte mi palečky babenky 🙂 , 4 dni ma pobolievalo brucho aj prsia mám bolavé ako pred mrchou , mrchu by som mala dostat inak 13. no dnes som si robila test, lebo mi je divne na žaludku, nič do seba nedám, brucho má už nebolí tak mi to nedalo a spravila som si ho. našla som si tam jednu normálnu a jednu strašne slabulinku čiaročku až neviem či sa mi to len nezdá alebo je tam naozaj. chviločku počkám a spravím si další a pobežím hned k doktorké ktorá mi to dúfam potvrdí. juj najvyšší čas na mimi 🙂 po 9 mesiacoch snaženia sa , lebo mám íst na preventívnu prehliadku z práce 22.7, a tam by mi to doktorka nepotvrdila kvoli zdravotným dovodom, tak je možné že by som prišla o prácu. dufam že vidím dobre // že to nieje len falošný poplach, teraz sa už len možem modlit aby bolo všetko v poriadku tak ako má byt. papa dám vam vediet ako to dopadne, cmuk
@katy633 jéjé...tak držím palčeky aj na nohách,nech to určite vyjde,ale ja si myslím,že keď tam tá druhá je,aj keď je celkom slabulinká,tak by si mala byť tehulka.No som zvedavá,budem na Teba myslieť.Len keď pojdeš na gyndu tak skoro,tak ti to nepotvrdí,aj ja som hneď bežala,a to mi už meškali asi 4dni,ale povedal mi že sa to nedá ešte presne povedať ,na sono je to ešte maličké,tak som musela čakať až kým to podrasti,aby mohol určit živú graviditu.Ale ja dúfam,ža všetko bude ako má byť. 😉 Moc sa s tebou teším.Určite daj vedieť,budem čakať.papa
@kucminka ahoj 🙂 . ja ani neviem ako sa mám, raz dobre raz zle, včera som vracala a dnes mi je lepšie ale zas ma pobolieva brucho ako pred mrchou. večšinou doma polihujem, ale ked sa niečo snažím upratat, som zohnutá a vstanem tak sa mi točí v halve, to pritom nič tažké nerobím, no musím dávat pozor. druhý test som si robila vlastne 12.7 druhá čiaročka bola trochu silnejšia, už som nemusela na to škulit či ju dobre vidím alebo nie 🙂 .mám ešte posledný test tak si ho spravím v nedelu alebo až v pondelok ked pojdem na gyndu. juj mam strach ako to dopadne kvoli tomu bolavému brušku. písala som si aj s babami ktoré sú na tom podobne ako ja, tiež ich pobolieva bruško tak sa ukludnujem že je to normálne hlavne že nešpiním a nekrvácam. do pondelka to niejako budem musiet vydržat a vlastne dufam že aj ostatných 8 mesiacov 🙂 .pa 😉
@katy633 tak to som veľmi rada,že čiaročka je silnejšia,myslím,že nie je pochýb že si tehotná.Aj ja som mala na začiatku bolesti v podbrušku,na gynde mi povedal,že je to normálne,že sa maternica zvečšuje,takže je to aj tým.Ale mám aj teraz troška akurát bolesti v podbrušku a sem tam mi to ide až do krížov,neviem či som prechladla.Mna inak brucho pobolieva tuším celé tehotenstvo.Ja tu na forum už ani mic nechodím,len keď som na začiatku bola PN,ale dočítaš sa tu veľa vecí,na ktoré som potom myslela,a neni to dobré na psychiku.Tak to radšej už ani nečítam.Hovorím si,že som porodila zdravú dcérku aj bez netu,tak hádam to vyjde aj teraz 😉 Tak sa drž,opatruj sa,šetri,oddychuj,a v pondelok píš,ako si dopadla.Ja idem v stredu na 4D,tak sa teším na drobca.Pekný víkendík.papatko 🙂
@kucminka dakujem 🙂 . ved hej, jak to všetko čítam tak mám niekedy strach, ale na dlašiu stranu si prečítam čo je normálne a čo nie, ale tiež to budem musiet obmedzi . ked som naozaj tehu tak to bude moje prvé 😅 , a dufam že to obaja zvládneme do samého konca v zdraví a bez komplikácií. teší ma ked čítam tvoje riadky a držím ti palečky aby ste boli zdravučký 😉 . ako sa vlastne stravuješ ty, alebo nemáš niejaké rady čo je výborné jest alebo čo je hlavne nevhodné, čomu sa mám vyhýbat? ja na nete čítam rozne články čo je zdravé pre malé, a ked prídem do obchodu tak vobec neviem čo si mám kupit, nemám na nič chut. skoro všetko ovocie a zelenina je v dnešnej dobe take bez chuti 😠 .
@katy633 ahoj moja.No ako si dopadla dnes na gynde,je tam tá malá fazuľka?Myslela som na Teba dnes celý deň,tak som zvedavá.Ja som pred otehotnením brala kyselinu listovú,aj prvé tri mesiace a pridala som si aj Maternu,tú som brala aj pri prvom dieťati,a zdá sa mi dobrá.Snažila som sa natlačiť do seba troch a zeleniny a ovocia,ale keďže mi bolo v prvých týždňoch dosť zle,tak som bola rada,keď som do seba dostala aj suchý rožok.Stravujem sa tak ako vždy,na čo mám chuť.Len si dávam pozor aby som nejedla za dvoch 😉 je to na každej žene,ako sa k tomu stavia,ale myslím si,že všetky tieto reklamy sú len ťahákom na peniaze,nečítam ani žiadne články,ja beriem teda len tú maternu a sem tam si dám Magné B6,lebo mi začalo tvrdnúť bruško.Myslím,že keď si dáš troška z každého-zeleninky,ovocie,aj maškrty,všetko bude o.k.Netreba ani nejako meniť jedálniček,pretože ani nejaké veľké zmeny pre drobca nie sú dobré.Je to len na Tebe,ako sa rozhodneš,veľa ľudí,veľa názorov.Ani naše mamy nemali moc na výber,ani žiadne vitamíny,a sme tu 😉 Tak sa držte a píš,ako si dopadla.papatko
ahóój 😅 . Ďakujem že si namna myslela, dopadla som výborne 😅 . doktorka mi najprv povedala že nevie či tam niečo tak skoro uvidí, ale ked mi spravila sono tak povedala "je to tam" a ukázala ma malinkú bublinku na obrazovke 🙂. papiere ešte nemám, na dalšiu kontrolu idem až 16.8. do vtedy sa budem musiet snažit papkat vela zeleninky, a beriem calibrum pre tehotné. budem aj obmedzovat čítanie rozných článkov radšej 😀
@katy633 ahoj.....jééééj gratulujéééém 😵 😵 😵 veru tak papkaj vitamíny a nabudúce už budete vidieť aj srdiečko 😀 😀 my sme s dokim prišli na to že neovulujem a tak som dostala clostilbegyt a teraz som krásne mala ovulku,teraz som 7DPO,tak čakám....tak drž palčeky,nech príjdem aj ja s novinkou 😀 😀 držím vám veľmi palčeky nech je všetko ako má byť 😎 😎
@stanca22 neboj sa niejak sa to vyrieši a bude všetko tak ako má byt. ja už som sa zmierovala s tým že prídem o prácu a nakoniec som otehotnela, fakt na poslednu chvílku, proste to tak asi malo byt 🙂 . prajem ti hlavne vela zdravíčka a budem na teba mysliet. ved aj chalupa sa prerobí aj rodičia aj svokrovci prídu nato že nemožeš lietat sem a tam. musíš hlavne mysliet na seba aby si bola v klude a potom aj zdravíčko sa zlepší a príde aj miminko. hlavne všetko po poradí 😉 . pa cmuk
viem že to nemáš lahké a lahko sa mi to teraz hovorí, ale tiež som sa dost stresovala aj kvoli práci, kvoli zdravotným problémom čo mám, že prečo niesom ešte tehotná a až teraz si hovorím že to bolo zbytočné. človek nikdy nevie čo bude. neboj sa aj ty otehotnieš ved si mladučká a je dobre že svoje problémi riešiš už teraz.
ja tiež neviem či mám po všetkom trápení, to nevie nikto čo ešte príde. teraz sa hlavne teším z nášho drobčeka a možem sa akurát tak modlit aby všetko prebehlo bez komplikácií až do samého konca.
no a aké sú tie tvoje novinky, napíš ako si dopadla, budem na teba mysliet 😉
caute žienky ja som si tiež myslela, že neotehotniem pri všetkých tých mojich zdravotných problémoch ako zvýšené teploty, hrčky v prsníku, nepravidelný menzes, bolesti v pravom podbrušku a tým aj podozrenie na slepé črevo to všetko pretrváva dodnes a predsa sa mi podarilo otehotnieť ja sama tomu neverím a síce mám komplikácie a pred včerom som aj krvácala tak slabšie mám dokonca výtoky od začiatku tehotenstva ale stlále chodím po lekároch a bojujem a spolu so mnou aj to malé tak dúfam, že dobojujeme do šťastného konca niekedy síce už som zúfalá a veľa som si poplakala a stále viem, že je tam riziko, že o dieťa môžem prísť a bojím sa aj pôrodu či to prežíjem ja aj dieťa ale keď som sa do toho dala a chcela som to teda aj môj priateľ samorzejme tak to teraz nevzdám a keď sa náhodou nepodarí určite ma to položí ale jedno viem, že otehotnieť môžem a to je ozaj krásna vec.
@stanca22 , držím ti velmi, velmi palečky a myslím na teba nech sa vám poštastí, aby sme sa mohli radovat spolu 😉 . a aké si mala vlastne vtedy novinky, vysledky?ako si dopadla u dokyho? všetko mi napíš 😎 . A bola si aj v tej Prahe? ked áno, ako bolo?a ešte, nevieš mi náhodou poradit ako si tu pridám niejaké fotky do fotoblogu?skušala som to pár krát ale nešlo mi to . papa dakujem
@stanca22 @elebe @kucminka @babula108
ja som bola včera u doktorky a videla som naše maličké 😅 , aké bolo len krásne, malilinké ručičky, nožičky a hlavne krásne bijuce srdiečko, na dalšiu kontrolu idem za mesiac. termín mám vypočítaný na 21.3 tak sa tešíme a dufam že to tak bude pokračovat do samého konca.
majte sa krásne, cmuk
@katy633 ahoj maminka.Tak to je úžasné,teším sa spolu sTebou.Je to ozaj krásny pocit,keď vidíš to bijúce srdiečko.Ja idem v piatok na 3D,už som raz bola ale bejby sa akosi nechcelo moc ukázať,ale videli sme ho a je to neopísateľné.Máme aj nejaké to video s drobcom.Tak sa teším keď ho znova uvidím.Zatiaľ sa držte,opatrujte sa,dávajte na seba pozor.papatko 🙂
@katy633 Ďakujem Ti veľmi pekne, no uvidíme ... No doky mi prišli na to, že ja nemám ovuláciu, preto nemôžem otehotnieť, ešte má muž ísť ešte raz na spermiogram, tak uvidíme, mne predpísali tabletky na ovuláciu, no teraz mi to ešte len piatý deň mešká ... A do Prahy máme ísť teraz 26., no mne sa strááášne nechce, nechceš ísť za mňa??? Mám i nejaké príznaky ale mne baby píšu, že to môže byť aj prichádzajúca MS, bolí ma každý deň hlava, pod bruškom ma sem tam pobolieva, prsníky ma sem tam pobolievajú, v noci nemôžem spávať a na wc sa nemôžem vytotok 😖 😀 A nemám ani výtok, tak neviem ... a troška bývam cez deň unavená ... Ty si mala nejaké príznaky pred tým ako Ti meškali alebo počas meškania MS?
no držím ti palečky aby to boli tie pravé príznaky, može to byt aj mrcha alebo aj mimi si myslím. mne mrcha nemeškala 😀 , test som si robila už dva dni pred nou. to z toho dovodu tak skoro, lebo ma brucho začalo pobolievat už týžden pred mrchou aj prsia som mala citlivé, dva dni pred mrchou bolesti brucha prestali až mi to bolo divné, lebo už raz ked ma brucho bolelo tak mrcha mi vždy prišla.tak som si robila test niekedy naobed,lebo mi to nedalo, druhá čiaročka bola velmi slabulilinká až som si myslela že či dobré vidim, pozerala som nanho aspon 1000x slzy mi vyšli od štastia. na druhý den, druhý test- čiaročka bola o čosi silnejšia. obiednala som sa hned k doktorke a tá mi to potvrdila 😅 . tesne potom ako mi to doktorka potvrdila sa mi začalo motat v hlave aj sem tam ma bolelo, pichalo v podbrušku, ale to je vraj normálne, a ked bolesti a točenie hlavi zas prestali, tak my začalo byt dost zle, teraz by som povedala že mi to trošku ustupuje ale je mi stále zle 🙄 .
dakujem ale nešla by som do tej prahy, lebo by som cestu nezvládla by som sa povracala 😀 , v inom prípade kludne. len tam pekne chod aspon sa odreaguješ 😉

@kucminka a ešte vám prajem aby to len tak dalej pekne pokračovalo, aby ste priberali do krásy a zdravia lebo to je najdoležitejšie. treba sa hlavne šetrit a papat vela vitamínkov 😅 . ak budeš mat fotečku a čas tak tu niejaku pridaj, som zvedavá 😎 pa