Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
Bábenky, zapekalo Vás na úplnom začiatku tehotenstva, ako ste sa dozvedeli že ste v tom?
@atap Kde by si šla hneď na mojom mieste? K gyndošovi? No test neviem kedy si urobím, ešte uvidím ... No mám výkyvy nálad, bolí ma pod bruškom, mám čiernu stolicu, večer nemôžem spávať, bolí ma stále hlava a čo ja viem, nadúva ma, inak asik nič moc ... myslíš že to tiež vyzerá na???
@atap No na prsia som zabudla aj mňa tak ... tiež to bruško mám nafúknuté ... ale jesť, tak čo vidím si rada dám do úst ale žeby som nejak, som hladná, rýchlo mi dajte do úst, ee 😀 Akurát pijem hriaté 🙂 No vieš, moja známa si spravila po 14 dní a ukázalo jej, že nie je a spravila si po 14 dňoch ešte o 7 dní a až potom jej ukázalo ale slabúčko, že je v tom, tak znova o týždeň a to jej ukázalo dve silné ... Takže to je asik podľa hcg a ja si myslím, že ho mám slabučké ... Takže radšej počkám do 14 dní meškania, aj za to, že raz mi to meškalo 11 dní a prišlo na 12 deň MS ...
@stanca22pekny planik 🙂 no uz aby to bolo, ti prajem.
ja az budem raz tehotna, tak to nevydrzim, a manzelovi sa vrhnem hned okolo krku ako sa to dozviem 😅

@stanca22 no my máme šťastie, že nám rodičia pomohli a dali dom, takže bývame sami... 🙂 no to je sranda, ja som na modrom konikovi len teraz nejaké 3-4 dni...a už som tu celkom zorientovaná 🙂