icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

atap
20. jan 2011

@stanca22 no my máme šťastie, že nám rodičia pomohli a dali dom, takže bývame sami... 🙂 no to je sranda, ja som na modrom konikovi len teraz nejaké 3-4 dni...a už som tu celkom zorientovaná 🙂

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap To je teda super aj ja som sa tu hneď rýchlo zorientovaná, je to celkom ľahké 🙂 Ani som sa nemusela predstavovať 😀 A rodičia išli kde bývať?

atap
20. jan 2011

@stanca22 rodičia majú noví... my sme mali svadbu 1.mája 🙂 🙂

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Koľkátého? Ja 01.08. 2009

atap
20. jan 2011

@stanca22 aha, pod fotkou si mala 8.5. preto som myslela že vtedy ste mali svadbu

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Nie, nie 😀 Idem už off, bolí ma hlava, tak trocha spánku nezaškodí, pekný večer a veľa šťastia 🙂

atap
20. jan 2011

@stanca22 jasnééé, dobrú noc

stanca22
autor
22. jan 2011

Bábenky, zapekalo Vás na úplnom začiatku tehotenstva, ako ste sa dozvedeli že ste v tom?

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap Ahojky, tak ako Ti dopadla krv, si v tom či nie?

atap
22. jan 2011

@stanca22 ahoj, no dopadla super, cakame babatko, mam vyse 2000 hcg.... len musim si co najskor zacat pichat fraxiparin... ale ten pocit na MS stale mam.... a ty ako??

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap Čo ja ako, myslíš?

atap
22. jan 2011

@stanca22 tak si pisala že ti meska.... ci už MS dosla alebo si si robila test?

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap No tak mne stále mešká, mala som dostať 16. 01. 2011, som zvedavá či dostanem a kedy alebo? 🙂 To po prvý krát čítam že pichať injekciu fraxiparin ??? To prečo si máš pichať dávať? A to je zlé že máš toľko hcg? A na ten pocit si sa nepýtala, že prečo ho stále máš?

atap
22. jan 2011

@stanca22 no to si pichaju tehotne zeny po potratoch alebo ak maju zlu zrazanlivosť krvi. to hcg je super, baby pisali... 🙂 a preco si neurobis test??? pana ja by som hned isla na tvojom mieste... a citis sa nejak inak alebo si v poho??

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap Kde by si šla hneď na mojom mieste? K gyndošovi? No test neviem kedy si urobím, ešte uvidím ... No mám výkyvy nálad, bolí ma pod bruškom, mám čiernu stolicu, večer nemôžem spávať, bolí ma stále hlava a čo ja viem, nadúva ma, inak asik nič moc ... myslíš že to tiež vyzerá na???

atap
22. jan 2011

@stanca22 urobiť si test predsa, to ti už musí ukázať.... mna začali strašne bolieť prsia, ale zboku a nenormálne sa mi nafuklo podbruško /neboli to bolesti, len som si ho citila-napr. pri sadani/... a začala som veľa jesť...

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap No na prsia som zabudla aj mňa tak ... tiež to bruško mám nafúknuté ... ale jesť, tak čo vidím si rada dám do úst ale žeby som nejak, som hladná, rýchlo mi dajte do úst, ee 😀 Akurát pijem hriaté 🙂 No vieš, moja známa si spravila po 14 dní a ukázalo jej, že nie je a spravila si po 14 dňoch ešte o 7 dní a až potom jej ukázalo ale slabúčko, že je v tom, tak znova o týždeň a to jej ukázalo dve silné ... Takže to je asik podľa hcg a ja si myslím, že ho mám slabučké ... Takže radšej počkám do 14 dní meškania, aj za to, že raz mi to meškalo 11 dní a prišlo na 12 deň MS ...

atap
22. jan 2011

@stanca22 no ked mas nepravidelnu, tak mas pravdu... ja mam na den presne 21veho, včera nebolo nič, len tie pocity aj dnes, ale baby pisali, že v začiatkoch ti je každym dnom horšie-akoby si kazdu chvilu mala dostať MS. no zavidim ti tu trpezlivost

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap Nemáš čo závidieť, lebo ako píšeš som si uvedomila, že naozaj sa nejako divno cítim, no uvidíme ... no ale aj ja cítim, že každý deň mám dostať a stále nič, je to zvláštne ... No ale Ty to máš potvrdené, takže sa za nič nemusíš báť, že?

atap
22. jan 2011

@stanca22 no neviem či nemusim, verím že nie.... tie pocity su hrozne, ale snažim sa byt optimista, pretože teraz to je doležite, aby sa babo uložilo na spravne miesto a aby sa udomacnilo.

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap To veru hej a keď si prečítaš moje pocity, myslíš že by som v tom mohla byť?

atap
22. jan 2011

@stanca22 no tak priznaky: bolesť prsnikov a ich zvačšenie, vela chodis na toaletu, viac papas, nafuknute podbrusko, meskajuci menzes, ja myslim zte nadej je. chod si urobit test...

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap No na test je ešte čas 🙂 Ja si radšej počkám na istotu 🙂

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap A manželovi a rodičom si to už povedala?

atap
22. jan 2011

@stanca22 no jasneee, v mojom pripade to oni musia vediet...

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap A komu si to povedala ako prvému a ako si im to oznámila?

atap
22. jan 2011

@stanca22 manželovi som ukazala test, a rodičom normalne povedala....

stanca22
autor
22. jan 2011

@atap Ja keď raz budem naozaj tehotná, plánujem manželovi kúpiť maličké topánočky a ukázať vtedy aj test s knížkou pri romantickej večeri a rodičom to povieme spolu ale obom, i manželovým i mojim naraz, na jednej stretávke u jedného z nich 🙂

katy633
22. jan 2011

@atap blahozelam 🙂

katy633
22. jan 2011

@stanca22pekny planik 🙂 no uz aby to bolo, ti prajem.
ja az budem raz tehotna, tak to nevydrzim, a manzelovi sa vrhnem hned okolo krku ako sa to dozviem 😅