icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

atap
22. jan 2011

@katy633 ďakujeeeem 😉

stanca22
autor
22. jan 2011

@katy633 Milé, to dúfam, ja vydržím a nespravím ako Ty 😉 A Ty sa máš ako? Snažilkujete?

katy633
23. jan 2011

@stanca22 😅 ,no ja by som aj chcela manzela prekvapit az to zistim, ale viem ze to nevydrzim. ked mam radost tak sa neviem tvarit akoby nic,on by to hned namne spoznal 🙂 . mam sa fajn,snazilkujeme poctivo 😎 , ja beriem kyselinu listovu a manzel vitamin E. MS mam dostat az 28.1. tak budem cakat ako to dopadne.ak by mi to meskalo, tak prvy testik si urobim po 2-3 dnoch meskania,lebo u mna je to bezne tak 2-3 dni skor alebo neskor.

stanca22
autor
23. jan 2011

@katy633 Ja som mala dostať 16.1. 2011 ale ešte stále nedošli, tak uvidíme, zajtra ráno si prvý test chcem spraviť 😉 Môj manžel berie Profertil a ja zase Calibrum - baby plán. Snažím sa piť mliečko a alchimilkový čajík 🙂

katy633
24. jan 2011

@stanca22,daj vediet ako to dopadne, // 🙂

stanca22
autor
24. jan 2011

@katy633 No dám, že nič moc ale MS stále nikde ...

katy633
25. jan 2011

😅

stanca22
autor
26. jan 2011

@katy633 No tak možno dačo bude, uvidíme, jedenásty deň a MS nikde 😅 Raz sa mi už stalo že na 11 deň MS meškania došlo, takže čakám ako na tŕňoch 😝 Ty aj nejaké vitamíny berieš, ako na podporu?

katy633
26. jan 2011

😅 cakam nedockavo s tebou.ja neberiem nic specialne iba kyselinu listovu, uz 4mesiace ale nepravidelne, obcas vynechavam.no teraz ked neotehotniem tak si nieco kupim.uz mam taky pocit ze MS mi prichadza,citim si brucho a prsia mam citlive ako pred MS,tentokrat to pride asi presne 😠 .skakala by som od radosti keby to boli priznaky tehotenstva,no neverim tomu.

stanca22
autor
26. jan 2011

@katy633 Moja verím Ti, koľko sa to snažíte o počatie? Ak chceš, kúp Tvojmu Profertil, ak som teraz tehotná, tak vďaka týmto tabletkám 😉 Muž ich berie mesiac a ja zrazu MS nemám, zatiaľ je to zvláštne, ja mám 11 deň a nič a Ty koľko dnes? Ja zase beriem Calibrum-baby plán 🙂

stanca22
autor
26. jan 2011

@katy633 No ale ja to cítim každý deň že mi prídu a stále nikde ... mám tie isté príznaky čo Ty 😀 😀 😀

katy633
26. jan 2011

no my sa snazime zatial len 3 mesiace. ja mam MS dostat az 28.1. , preto neverim tomu ze su to tie ocakavane priznaky,lebo mam tesne pred MS,keby mi to meskalo tak nepoviem,ale stale dufam. nechame sa prekvapit 🙂 . ja by som potrebovala otehotniet conajskor, doktorka mi odporucala odyst z prace, mam klbnu lupenku-zapal klbov. nieje vhodna pre mna praca v sklade,je tam zima. no mam zmluvu na neurcito a vypoved nechcem davat. z manzelom sme uz aj tak dlhsiu dobu uvazovali o babetku a teraz by nam to prislo vhod.ale nie vzdy je to tak ako si clovek vyberie,

stanca22
autor
27. jan 2011

@katy633 Presne tak, keď človek dačo chce, tak to nevýjde, zväčša a keď to už nechceš, vtedy to príde, ja som začala akurát špiniť, takže, neviem, neviem, či MS nedojde .... 😢 Ale čo už, nezabijem sa kvôli tomu, pôjdem ďalej, budem musieť ... ☹ A keby si požiadala o preložienie v práci sa nedá?

katy633
27. jan 2011

@stanca22 skoda uvidime,ved sa budeme dalej snazit ked to teraz nevyjde 🙄 , aspon sa budeme mat naco tesit nabuduce 😉 ,sak sa to raz podari a zahniezdi 😅 .ja si stale citim brucho a prsia.zajtra uvidim,ked MS nepride tak si urobim test za dva dni.
mohla by som poziadat aj o prelozenie na trochu lahsiu pracua, ale nezmenim na tom to ze v zime je tam stale zima.som naobliekana jak ked idem vonku,a keby ma prelozili tak by som nemala smenu s manzelom a sestrou, jazdime spolu autom.teraz momentalne nemam problemy, mynule leto som mala opuchnute,bolave dva prsty na ruke a semtam ma bolelo koleno,v tehotenstve by sa to vraj malo zlepsit co sa tyka problemov s klbami.

stanca22
autor
27. jan 2011

@katy633 Aha, tak Ti držím pršteky, aby Ti vše vyšlo ako má ... ako si hlavne Ty praješ 😉 🙂 A čo plánuješ dnes ešte robkať? Ja som dala prať môjmu psíkovi veci a plánujem piecť a Ty? No ja som ešte nedostala, len som troška pošpinila, no uvidíme ... možno sa len vyplavilo, to čo tam nemalo byť ak sa dačo zahniezďovalo 😉 🙂 Tvoj muž teda neberie ten Profertil?

katy633
27. jan 2011

@stanca22 Ďakujem,si zlatá 😅 .Dnes neplánujem nič,pozrieme si niejaky film a pojdem dnes skor spat,som unavená a ráno idem do práce.Zajtra chcem upratat celý byt, ked prídem z práce, lebo v sobotu máme návštevu.
Nie manžel neberie Profertil, iba vitamín E. Ak neotehotniem tak mu kúpim niejaky ten zinok, alebo si ešte niečo prečítam, že aké vitamíny sú na podporu vhodné. Keď ani to nezaberie tak potom by som skúsila Profertil,ale pozerala som že je dosť drahý, tak ho skúsime až nakoniec,veď sme ešte len na začiatku 😎 .No ale ak by mal pomoct,tak potom stoji zato ho kúpiť.
Tak nech sa len všetko nepotrebné vyplaví, a ostane tam len maličky vytúžený zázrak 😉

katy633
28. jan 2011

@stanca22 tak ako?kedy robíš test? mne ms dnes neprišla 🙂 a brucho si stále cítim. som zvedavá

stanca22
autor
29. jan 2011

@katy633 To Ti verím, že si zvedavá 😀 No ja som si robila dva testy, prvý po 9 dňoch a nič a druhý na 14 dní meškania a nič, chcem ísť tento týždeň na krv, že či je vše ok ... jednej známej to ukázalo až po troch týždňoch meškania, takže ešte tomu dávam posledný týždeň ...

katy633
1. feb 2011

@stanca22 Ahoj, držim palce aspoň tebe, nech je všetko ako ma byť. Mne už mrcha prišla 😒 .Tak co uz budeme skusat dalej 😉

stanca22
autor
2. feb 2011

@katy633 No ja aj tak neviem čo a ako ešte, radšej počkám ešte do začiatku februára, vtedy by som mala dostať MS, tak uvidíme ešte ...

mia07
2. feb 2011

Ahojte!
Ste všetky veľmi zlaté, že sa snažíte poradiť a pomôcť druhým a preto by som Vás chcela poprosiť aj ja o radu. Mám taký problém, že sa s namželom snažíme o dieťaťko už niekoľko mesiacov a vyzeralo to tak, že sa nám to aj podarilo, no výsledky krvi tvrdia niečo úplne iné, aj napriek tomu, že mi 3 krát vyšiel test pozitívne. Okrem toho som mala spomínané 1-dňové slabé špinenie a moje prsia sú teraz úplne iné. Trošku sa zväčšili, boli a dvorce vyzerajú väčšie a tmavšie. Ako keby to ani neboli moje prsia 🙂
Zajtra mám ísť ešte na ultrazvuk, ale podľa toho čo mi povedala gynekologička, tehotná nie som, lebo to tak ukazuje krvný test. Som z toho teraz zmätená...prečo tie pozitívne testy?? Prečo tie príznaky??
Prosím, ak mi viete niekto poradiť, budem veľmi vďačná! 🙂

stanca22
autor
2. feb 2011

@mia07 Ahoj, opisuješ moje podobné zážitky, čo zažívam 🙂 Aj si vracala, zmenili sa Ti chute? Ešte počkaj a uvidíš, väčšinou sa krv nemíli ... Môžeš toto všetko mať aj zo stresu ak nejaký máš, že veľmi túžiš po dieťatku, ako ja pred tým ... Alebo ak máš niečo vážne domka, proste toto najčastejšie robieva stres, nervozita, v niečom neúspech a tak podobne, keď na niečo myslíš ... ťažko Ti napísať že či si v tom, najlepšie Ti to potvrdí gyndoš ale vyzeráš ako opisuješ, žes tehotná, veď uvidíš, predčasne sa nestresuj a neteš, uvidíš časom, prajem Ti veľa zdravia a nech Ti všetko výjde ako si len Ty praješ 😉

katy633
4. feb 2011

@mia07 ahoj.Tak ako to dopadlo u doktorky? Prajem ti veľa šťastia aby bolo všetko v poriadku a aby si bola tehotná 😅 .
Ja s tým čo opisuješ nemám skúsenosti, lebo testy čo som si kedy robila, som mala negativne,a meškalo mi to tak maximalne 3 dni. Tiež som si raz myslela že mám tehotenské príznaky, ale nakoniec mrcha prišla.To len v mojom tele prave prebiehala asi niejaka zmena, ktorú som nikdy predtým nezažila. Ja dufam že sa nám to raz podarí a nebudú to len falošne príznaky 🙂. pa držím palečky 😉

stanca22
autor
9. feb 2011

@katy633 Ahoj, ako? Ja nič moc, do teraz mi neprišla MS a ani u dokyho som do teraz ešte nebola, lebo som nemala čas ... Od začiatku MS celkovo som si robila 4 teh.testy a každý mi ukázal že nie som v tom a do konca jeden z nich bol aj ten drahý clearbleu, či ako sa to píše, aj ten mi ukázal že nič. Tak to bude asi niečo vážne so mnou, keď mi to začína takto dosť raplovať ... sa normálne bojím ... pochybujem žeby som mala až také nízky hcg, žeby mi stále ukazovalo že nie som v tom a pritom by som v tom bola ...

stanca22
autor
9. feb 2011

@mia07 A Ty už konečne napíš nám ako si dopadla, sme zvedavé ... 😉

katy633
10. feb 2011

@mia07 a veľmi 🙂

katy633
10. feb 2011

@stanca22 Ahój, ja v pohode zatial 🙂. tento mesiac to bude 4 pokus. Teraz mam trošku stres, lebo sa budeme sťahovať, tak snaď to neovplivní naše snaženie. No uvidíme 🙄
Nemyslí na to že je to vážne! hlavne si zajdi k dokymu nech ťa zkontroluje, aby si vedela načom si a potom mohla niečo s tým robiť. Keď budeš tehu, tak zistí v čom je problém prečo je hcg tak nízke, a keď nebudeš tehu tak ti dá možno niejake lieky, si myslím.
Mojej sestre napríklad robí problém citrón, keď si ho dá pred MS tak jej to meška 2 tyždne aj viac. Tak uz sa naučila, že pred MS nesmie citrón lebo jej to oddialuje. Mne napríklad citrón nevadí a pri MS mi pomáha tak že ma brucho až tak strašne nebolí. Alebo keď si dám pohár vinka či domácej 😀 tak mi niekedy MS príde tak ako má, aj trošku skor, ale to radšej teraz neskúšam ked sa snažíme o bábetko 😎 .
papa držím ti palečky

cukricek_29
10. feb 2011

ahojte babenky,ja som tiež na 4 den po skončení ms mala na papieri trošku krvy a na druhý deň hnedý výtok od tých čias nič len ma napríklad pri cvičení pobolieva bruško raz na pravo raz na ľavo potom pod rebrami a aj ked si lahnem tak pcítim slabé pichanie a býva mi tak zle mala som s priateľom nechránený styk celý mesiac sme boli spolu a skúšala som robiť aj test hned v ten deň krvácania ale vyšiel nepozitívny tak neviem či počkať do najbližšej ms a ešte strašne moc chodím na wc a aj v noci ved len po rannej káve idem na wc aj 5 krát tak neviete mi poradiť že čo to môže byť zápal som tiež nevylúčila a k doktorke som objednaná až na budúci týždeň dúfam,že mi niektorá z vás odpovie lebo to čakanie čo to môže byť ma asi zabije 😢

mandm
10. feb 2011

@cukricek_29 sprav si este raz test 😉

cukricek_29
10. feb 2011

myslíš,že by už ukázal výsledok? ked mám najbližšiu ms dostať až budúci týždeň presne v piatok ?