icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

stanca22
autor
10. feb 2011

@cukricek_29 Čakanie je najhoršie, sprav si test tak za týždeň ešte ... 😉

kucminka
11. feb 2011

Ahojte baby.Tak som si to tu prestudovala,celu tu vasu debatu a zapajam sa aj ja do skupiny snaziliek.S manzelom sa pokusame od noveho roka,prva nevysla,tak teraz cakame na druhu.Mam teraz po ovulacii a uz asi treti den ma boli v podbrusku,brucho mam nafuknute ako balon ako keby som mala dostat.Ale tu mam az o 9 dni,tak neviem co to znamena,doteraz som to nemavala.Ozaj je to cakanie hrozne.Tak vam tu vsetkym co sa snazite drzim palceky.A dufam ze sa coskoro budeme radovat spolu. 🙂 🙂 🙂 🙂

stanca22
autor
11. feb 2011

@kucminka Daj potom vedieť na 14 deň meškania MS, či Ti teda došla, či si už tehu abo ako to je s Tebou, hm? 😉

kucminka
12. feb 2011

@stanca22 jasne ze dam vediet,len to nekonecne cakanie.... ☹

stanca22
autor
12. feb 2011

@kucminka 🙂 Aj to musí byť, napríklad mne už mešká mesiac a neviem čo je so mnou bo ani k dokymu nemáme kedy ísť ...

katy633
12. feb 2011

@kucminka ja som to mala presne tak ako ty po prvom pokuse. Teraz to je 4 pokus, je to o nervy to čakanie 😠 ,tak tiež ti držím palečky 😉

stanca22
autor
12. feb 2011

@kucminka Všetky Ti prajeme veľa šťastíčka a zdravíčka a ako aj jedna druhej si tu držíme palce, tak si držme i samy sebe ... 😉 🙂 😎 Mne už mešká MS 29 deň, asik pondelok pôjdem k dokymu, muž zahlásil že má volno, tak ma ta asik odvezie ... 😒 Bez MS, bez pozytívneho výsledku, no vyzerá to riadne naprd ... ☹ 😒 😠 😖 😢 😔 😕 🙄 😨

kucminka
13. feb 2011

@stanca22 hm....tak daj vediet potom ako si dopadla,drzim palce,nech je vsetko O.K. 😉

kucminka
13. feb 2011

@katy633 viem ze to neni jednoduche ako to tu tak citam,ale musime verit a drzat sa.....tak aj tebe prajem vsetko dobre,raz to musi vyjst,nie 🙂

stanca22
autor
13. feb 2011

@katy633 Keď sa človek zaprie, všetko môže dokázať 😉

katy633
13. feb 2011

@stanca22
@kucminka ako hovoril Pročko "veríme, veríme" 😀

stanca22
autor
13. feb 2011

@katy633 Ty si trdlo 😀

kucminka
13. feb 2011

@katy633 no led dufam ze aj tak nedopadneme ako on 😝

kucminka
15. feb 2011

@stanca22 no ako si dopadla u doktora,nic nepises,ved som zvedava,co ti povedal... 😉

stanca22
autor
15. feb 2011

@kucminka 😀 Si milá, že si zvedavá ale sklamem Ťa! 😠 Nebol tam, má dovču, idem k nemu znova až v pondelok ale MS stále nikde, neviem čo je so mnou fakt ale jedna bábenka mi tu napísala, že asik mmt to ťažko bude, tak aspoň tak ma troška potešila ... plánujem si tento týždeň kúpiť posledný TT a ak výjde negat. test, tak isto mám zase vzrasty abo čo, bo mám s tým od narodenia problémy ... ☹ 😢 Tak uvidíme ...

katy633
15. feb 2011

@kucminka 😕 nato ani nepomsylí že ako dopadneme, kažy je iny, pročko je cvok 😀

katy633
15. feb 2011

@stanca22 prajem ti vela šťastia, nech ten posledný víjde 😉

kucminka
15. feb 2011

@stanca22 dufam,ze to nebude nic vazne,drzim palceky,nech si v poriadku,ak ked by som bola radsej tym dvom ciarkam na tvojom teste 🙂

stanca22
autor
16. feb 2011

@katy633 @kucminka Ďakujem Vám bábenky, je to strašné, čakať a nič nemôcť spraviť, nevieš čo sa deje s Tvojim vlastným telom ... bŕŕŕ 😠 A baby, keď sme písali o tom Pročkovi, neviete čo sa s ním robí? Či ešte dakde vysielá?

kucminka
16. feb 2011

a neni to jedno,ja som ho teda moc nemusela,takze mi je jedno vobec ako sa ma.Musime mysliet na nas,nie 😉

stanca22
autor
16. feb 2011

@kucminka Samozrejme, ja len tak medzi rečou, aby reč nestála, vieš??? 😀

kucminka
16. feb 2011

@stanca22 ved to je jasne.Ja odchadzam zajtra do Anglicka,tak vas tu na chvilu nechavam,ale hned ako sa vratim sa ozvem,dufam,ze mrcha ostane tam kde je a ze nepride spolu somnou 😉

katy633
16. feb 2011

tiež neviem čo je s ním 🤐 .
presne tak, myslieť na nás, 😅 . Ja som dnes tak na seba myslela, že som si dala alchemilkový čaj a začala som brat Calibrum babyplan. a ako vy? 😉

stanca22
autor
17. feb 2011

@kucminka A na koľko odchádzaš dní? Budeš nám tu chýbať, hneď je veselšie, keď kecajú spolu viaceré 😉
@katy633 Moja, ja si pravideľne varím alchimilkový čajík a beriem tiež Calibrum-baby plán každý deň 😉 Ale mám také problémy, že u mňa to nebude veru tehotenstvo, ja sa tak bojím ... 😢

katy633
17. feb 2011

@kucminka šťastnú cestu 🙂 , hlavne návrat bez mrchy a miminkom na ceste 😅

katy633
17. feb 2011

@stanca22 Moja, neboj sa, nebude to až take hrozné ako to vyzerá, verím tomu a musíš aj Ty 😉. Doležite je že budeš vedieť čo sa s tebou deje a že sa to bude konečne niejako riešiť. prajem pevné nervy a vela zdravíčka.

stanca22
autor
17. feb 2011

@katy633 No uvidíme ale ďakujem Ti za povzbudenie, to vieš sama že keď Ťa dačo bolí, tak máš také negatívne myslenie, či? U mňa to takto je ... väčšina žien, keď ich čosi bolí tak plačú od bolesti, ja som zase v tomto iná a zúrim, mám nervy, že ma dačo bolí ... tak v tomto som ja zase iná 😅

katy633
17. feb 2011

@stanca22 Preto je tu foorum,aby sme sa povzbudzovali 🙂 .
ja som tiež neštastná ked ma niečo bolí, a poznám tu bezmocnosť, že čo mi zas je 😠 .
no ale práve neviem ci sa mam radovať či plakať,neviem čo to je,zas mám také pocity ako pri prvom pokuse.už od 18:00 ma pobolieva v podbrušku, take jemné pobolievanie,škubkanie, pichanie či ako to mam opysať, neviem.je to rovno 5cm pod pupkom a furt na jednom mieste, a aj prsia mam zas ako pred MS. snažim sa nenamyšlat si že to je ono, ale ked ja sa aj trošku teším 😎 .no musím ešte počkat, MS mam dostat okolo 28, zas mi to tak višlo.

stanca22
autor
17. feb 2011

@katy633 Tak veľa šťastia Ti prajem, snáď Ti to už výjde teraz, ako rýchlo ten mesiac ušiel, že? No ja som už mala dostať MS ale stále nič, ani táto druhá, neviem, uvidíme v pondelok čo mi povie gyndoš ...

katy633
18. feb 2011

@stanca22 Ďakujem. To teda hej, strašne rýchlo to jetí, mesiac za mesiacom a rokom,.... .

A Ty sa drž pekne u toho gyndoša 😉