Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
Ahojte baby.Tak som si to tu prestudovala,celu tu vasu debatu a zapajam sa aj ja do skupiny snaziliek.S manzelom sa pokusame od noveho roka,prva nevysla,tak teraz cakame na druhu.Mam teraz po ovulacii a uz asi treti den ma boli v podbrusku,brucho mam nafuknute ako balon ako keby som mala dostat.Ale tu mam az o 9 dni,tak neviem co to znamena,doteraz som to nemavala.Ozaj je to cakanie hrozne.Tak vam tu vsetkym co sa snazite drzim palceky.A dufam ze sa coskoro budeme radovat spolu. 🙂 🙂 🙂 🙂
@kucminka Všetky Ti prajeme veľa šťastíčka a zdravíčka a ako aj jedna druhej si tu držíme palce, tak si držme i samy sebe ... 😉 🙂 😎 Mne už mešká MS 29 deň, asik pondelok pôjdem k dokymu, muž zahlásil že má volno, tak ma ta asik odvezie ... 😒 Bez MS, bez pozytívneho výsledku, no vyzerá to riadne naprd ... ☹ 😒 😠 😖 😢 😔 😕 🙄 😨
@kucminka 😀 Si milá, že si zvedavá ale sklamem Ťa! 😠 Nebol tam, má dovču, idem k nemu znova až v pondelok ale MS stále nikde, neviem čo je so mnou fakt ale jedna bábenka mi tu napísala, že asik mmt to ťažko bude, tak aspoň tak ma troška potešila ... plánujem si tento týždeň kúpiť posledný TT a ak výjde negat. test, tak isto mám zase vzrasty abo čo, bo mám s tým od narodenia problémy ... ☹ 😢 Tak uvidíme ...
a neni to jedno,ja som ho teda moc nemusela,takze mi je jedno vobec ako sa ma.Musime mysliet na nas,nie 😉
tiež neviem čo je s ním 🤐 .
presne tak, myslieť na nás, 😅 . Ja som dnes tak na seba myslela, že som si dala alchemilkový čaj a začala som brat Calibrum babyplan. a ako vy? 😉
@katy633 No uvidíme ale ďakujem Ti za povzbudenie, to vieš sama že keď Ťa dačo bolí, tak máš také negatívne myslenie, či? U mňa to takto je ... väčšina žien, keď ich čosi bolí tak plačú od bolesti, ja som zase v tomto iná a zúrim, mám nervy, že ma dačo bolí ... tak v tomto som ja zase iná 😅
@stanca22 Preto je tu foorum,aby sme sa povzbudzovali 🙂 .
ja som tiež neštastná ked ma niečo bolí, a poznám tu bezmocnosť, že čo mi zas je 😠 .
no ale práve neviem ci sa mam radovať či plakať,neviem čo to je,zas mám také pocity ako pri prvom pokuse.už od 18:00 ma pobolieva v podbrušku, take jemné pobolievanie,škubkanie, pichanie či ako to mam opysať, neviem.je to rovno 5cm pod pupkom a furt na jednom mieste, a aj prsia mam zas ako pred MS. snažim sa nenamyšlat si že to je ono, ale ked ja sa aj trošku teším 😎 .no musím ešte počkat, MS mam dostat okolo 28, zas mi to tak višlo.

@cukricek_29 Čakanie je najhoršie, sprav si test tak za týždeň ešte ... 😉