Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
@stanca22 Lahko sa mi to hovorí, ale neboj sa, pán božko ti pomože, ja ti tiež pridám niejakú modlitbičku 😉
Nie nepozerala som, ani to nepoznám, telku skoro nepozerám, možno raz za mesiac 😅 . Keď si chcem niečo pozrieť, tak mám všetko na internete.
Čo myslíš Ty?či mi dojde MS? to vobec netuším, dúfam že nie. No nechcem si robiť velké nádeje ako pri prvom pokuse ☹ . Nechám sa prekvapiť, ale velmi by som chcela aby neprišla 😵
@katy633 No my sme mali víkend ako z oslavy a ešte k tomu som i dostala dopredu darček 😀 No u dokyho som bola a som šťastná, že nemusím ísť zatiaľ do nemocnice ... má silné podozrenie na cukrovku a nadváhu, tak musím schudnúť čo najrýchlejšie, ak chceme miminko a manželovi upraviť tie spermie, no a ja obmedziť sladké, slané a mastné ... Jesť len varené jedlá, žiadne vysmážané ... A u Teba ako vyzerá týždeň, čo plánuješ?
Ja tento týžden sa musím zbaliť, lebo cez víkend sa sťahujeme,už aby sme to mali za sebou 🙄 .
Tak ti prajem aby sa ti podarilo schudnút. Hlavne nedrž žiadne drastické diety,pomaly a postupne! Musíš omedziť sladké aj to ostatné ako si písala. Po šiestej večer sa snaž už nejesť, a keby ťa prepadol strašný hlad tak si daj niejaké ovocie, dá sa to zvládnuť len treba chcieť.Pri strašnej chuti na sladké si daj len niejakú maličkosť a nie celú tatranku či čokoládu, ako niektoré moje známe 🙂 . Ja napríklad sladké jem málokedy,tak raz za týždeň a čokoládu raz do mesiaca, aj to len keď ma niekto ponúkne. Sladkého mám dosť v ovocí či káve ktoru si ráda osladím, čaje pijem večšinou bilinkové bez cukru.tiež si občas zacvič ak je to možne .
A nemáte v rodine cukrovku? lebo keď nie tak to može byť z nadváhy. My v rodine máme cukrovku, tak preto sa snažím nejesť sladké, ani nato vlastne nemám chuť. Ale som sa rozpísala, čo. 😉
@stanca22 no uz som doma,bola som len na par dni.Bolo uplne uzasne,aj som si oddychla ale ta mrcha mi dosla v nedelu ale len tak troska som spinila uz treti den,ale mam strasne velke prsie a bolave,tak neviem co to ma znamenat,mrcha ako keby bola na ustupe a to sa este ani nerozbehla,hm.....a vy ste sa tu ako mali?co noveho?
@kucminka veď keď ti chutí.ja mám chuť na sladké akurát pred MS 😀 .
Noooo, to som čítala, že ked je žena tehotná, tak že v dobe kedy by to mala dostat má len take slabé špinenie, že to už nieje normalna MS. Ale u každej to može byť inak.držím ti palečky aby ten tvoj prípad bolo to tehotenstvo 😅 .
Inak ja mám MS dostat až 28 tak musím čakať, ale každým dnom mám prsia citlivejšie ako pred ms, no neviem čo si mám tiež myslieťn o tom, už druhy deň ma občas natiahne na vracanie, ale to može byť aj zo stresu v práci, lebo teraz ma preložili na tahšiu prácu. Ale ako im mám hovoriť každý mesiac že nechcem dvíhat tažke že možno som tehotná, mám blbeho šéfa ten by ma vysmial.
ahojte kočky....som tu nová....a chcela by som aj ja počuť Váš názor...takže...s priateľom sa snažíme o mimi asi tak 4mes. aj som si myslela že sa zadarilo,lebo tento mesiac mi mešká MS už 6 dni a tak som si dnes ráno urobila test. no ten mi vyšiel // 😀 tá druhá / je ešte slabá,ale je tam. tak som sa začala tichúčko tešiť, že ešte o dva dni testnem znova. ale už dnes poobede ma začalo pobolievať brucho a teraz večer som začala špiniť. síce len málo a také hnedé,ale ajtak sa bojím že keď som tehotná,tak mimi príjdem. máte niektorá takú skúsenosť ako ja? čítala som tu už všeličo a preto by som bola rada keby ste mi napísali Vaše skúsenosti. nie som žiadna mladá žaba a viem čo a ako,ale teraz keď sa toto so mnou deje,tak sa bojím ☹
@stanca22 ďakujem pekne za odpoveď....ale asi už nebude treba testnúť,lebo dnes ráno som išla na wc a asi mi začala mrcha ☹ ale ešte uvidím ako bude pokračovať. ale ajtak nerozumiem prečo mi test ukázal //. inak obdivujem tvoju železnú trpezlivosť a optimizmus,lebo čítala som že sa už dlhšie pokúšate o mimi. neviem či by som dokázala byť,taká ako ty. či už sa zadarilo?? 🙂 prajem ti to z celého srdca.... 😀
@elebe Ďakujem Ti veľmi pekne 🙂 No to vieš, zo začiatku to bolo príšerné, teraz je to lepšie, dala som sa na mužovú motorku a je to troška lepšie, aj keď dieťatko Ti nikto nevynahradí ... ☹ Nie, nezadarilo sa, najprv mužové nespolahlivé spermie, potom moja nadváha a môj doky má ešte podozrenie, že mám cukrovku, sme bez peňazí, takže je to dosť ťažké nie len na psychiku, no snažíme sa obaja ... keď nemáš zdravie, nemôžeš mať nič v živote !!! Preto, keď niečo nemôžme mať, upneme sa na niečo inšie a troška si to vynahradzujeme ... Síce sú ľudia, kt. sa to proste nedá, upnúť na niečo inšie a myslieť na niečo inšie ako na to dieťatko, takže je to v človeku.
enboj nič...raz je človek dole ale raz bude aj hore....a trpezlivosť ruže prináša. mám známe ktoré boli úúúplne zdravé a aj partneri a roky sa pokúšali o mimi a pak to vyšlo. takže nádej nezomiera. u teba(vás)aspoň vedia čo sa deje a dá sa to liečiť...a hovorí sa kto si počká,ten sa dočká 😀 😀 ja mám teraz tiež dilemu či mi teda prichádza MS,alebo nie ☹ som z toho celého úplne popletená....

@katy633 No, sa bojím ale tak zažila som i horšie veci a budem sa len modliť, aby som zase neskončila v nemocnici ... akurát som dodívala reláciu na Jojke, chutíš mi! No niečo hrozné ... Ty si nepozerala? No čo myslíš, dojdu Ti, či nie?