icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

kucminka
25. feb 2011

taaaak baby,neuverite mi,vcera som si dala test a boli taaaam dve ciarky 🙂 dnes som sla ku gynekologovi,viem ze je to este zavcasu,ale bala som sa kedze som mala par dni spinenie,tak mi dal dupfaston a za 2tyzdne idem na sono,ci sa tam to moje malicke uz uhniezdilo 😉 nechcem sa tesit predcasne,ale snad to vyjde.

elebe
25. feb 2011

@kucminka no tak to je supeeer....gratulujem....a moč držím palčeky 😀 😀 😀 tak oddychuj,vylož nôžky a kašli na všetko 😉 🙂 ja som dnes prežila veľké sklamanie...ale čo už....ide sa ďalej....aj keď mi je z toho smutno ☹

kucminka
25. feb 2011

@elebe dakujem pekne,veru kaslem na vsetko,budem oddychovat ako sa len da,ved naco mam manzela 😉 tak drzim palceky buduci mesiac,urcite to vyjde,ved zacina pomaly jar a stym aj slniecko do nasich dusiciek 😉 tak sa drzteeee,myslim na vas vsetky babenky.

katy633
25. feb 2011

@stanca22 ☹ ☹ 😠 😒 😖 😔 🙄 jooj.Ja som smutnáá, mrcha mi prišla ☹ , dnes v práci ma brucho rozbolelo a už som vedela aká bije. No nechápem čo sa to somnou deje poslednú dobu, raz to dostanem 3 dni skor, raz mi to mešká... .Niekedy som mala prsia citlive 2,3 dni pred mrchou a teraz už týžden aj viac pred mrchou.
Tak sa to zas posúva, o mesiac uvidíme 🙄 . musím sa niejak asi obrniť trpezlivostou 😎 .
Ešte niesom celkom pripravená na sťahovanie, mam toho ešte dosť, ale do večera sa mi to snáď podarí 🙂 . Akeby si videla ten bordel, všade sú krabice, zachvilku sa nebudem mať ani kde pohnúť.

katy633
25. feb 2011

@kucminka to je krásna správa 😅 , teším sa sťebou. Držím tiež palečky, nech sa len pekne a poriadne to maličké uhniezdi, a prajem vám aby ste boli hlavne zdravučký 🙂

katy633
25. feb 2011

@elebe my sa tiež snažíme 4 mesiace a nakoniec zas prišla mrcha, dokonca v predstihu 😢 . Teraz to už bude 5-té snaženie . No treba byť fakt trpezliví, ale ako keď sme ženy také nedočkavé keď sa o niečo snažíme a tešíme, túžime..... . Tak čo už narobíme, keď to má príst tak to príde, treba len veriť 😉

kucminka
25. feb 2011

@katy633 dakujem velmi pekne,len este nemam sono,tak dufam,ze to bude o.k.Aj ty sa dockas,ja viem ake je to cakanie neuprostne,ja sa nemozem dockat sona o 2 tyzdne,taka dlha doba a nikomu nic nepovedat. ☹ tak aj ja vam drzim palceky,neboj ona raz ta mrcha zabludi a nenajde cestu k tebe 😉

elebe
25. feb 2011

@katy633 takže sa snažíme tak na rovnako.... 😀 😀 no však dúfam že na bud. mesiac budú samé dobré správy a krásne dve// 🙂

stanca22
autor
25. feb 2011

@katy633 Prídem Ti pomôcť? 😀 😀 😀 Moja, nemôžeš tak intenzívne na to myslieť, lebo presne to isté aj ja som mala, to isté sa i mne stávalo a keď som na to postupne prestávala myslieť, mi aj prestala blbnúť MS, začala mi chodiť pravideľne a teraz tento druhý mesiac čo mi neprišla znova MS a negatívne výsledky TT mám, tak to bude niečo s mojim zdravím ... Nie z myšlienok na mimo a keď som sa dozvedela že nie som v niečom v poriadku s mojim zdravím, tak už tobôž naň nemyslím, lebo sa zamýšlam čo mi je a čo ma čaká, proste sa bojím ... ☹ 😢

stanca22
autor
25. feb 2011

@elebe @katy633 Baby, prajem Vám tie krásne dve čiarky, keď ja ich asik už nikdy nezažijem, povedal raz mi môj doky ...

elebe
25. feb 2011

pov edal ti to raz? a to ako a prečo? však neumieraš....to ti prečo povedal?

stanca22
autor
25. feb 2011

@elebe Lebo mám dosť úzku maternicu, slabú, tak mi treba kopec vecí na upravenie nej a je dosť málo percent na to, aby som mama mimčo a ešte k tomu, muž má o ničom spermie, takže ani to nemáme ešte doriešené ... 😖

elebe
25. feb 2011

@stanca22 ale ja mám známych ktorý mali skoro podobné problémy a po 10rokoch snaženia a vyšetrení majú krásneho synčeka.....ja si myslím že by si sa mala porozprávať aj s iným lekárom.hm? neskúšala si?

stanca22
autor
25. feb 2011

@elebe Nie, lebo ja mám dobrého, uvidíme ako to ďalej pôjde s ním a so všetkým 😉 Keď bude treba, zmením dokyho aj hneď, uvidíme neskôr, už som menila dvoch 😀

katy633
25. feb 2011

@stanca22 Ďakujeme 🙂. Veď aj mi tebe prajeme dve, poriadne silne čiaročky a čonajskor 😉 .
Tiež si myslím že doktori sa možu myliť. Napríklad mojej kamarádke tiež doktor povedal že nebude mať deti a o 7mesiacov otehotnela 🙂 a za týžden má termín porodu.Nevzdávaj to a nepočúvaj doktorov len snimi spolupracuj 😉.
Počula som že na otehotnenie sú výborné brušne tance posilni to brušné svalstvo,.....a pritom aj schudneš.

stanca22
autor
25. feb 2011

@katy633 No skúšam kde čo, takže uvidíme o pár mesiacov, či sa mi aspoň zdravie polepší 😀

elebe
26. feb 2011

@stanca22 vieš čomu nerozumiem? aj ja mám malú maternicu a chodila som po vyšetreniach (dávnejšie) a mne povedal doktor že to nie je problém pri otehotnení. moja kamoška má dokonca po ndvoch ďeťoch malú maternicu....tebe povedal doktor že malá maternica je problém?

stanca22
autor
26. feb 2011

@elebe Nie presne tak ako píšeš ale asi aj v tom zmysle, hlavne že preto, že mám nadváhu a že má podozrenie na cukrovku, takže tak nejak ...

elebe
27. feb 2011

@stanca22 ja som sa zlakla,lebo v dnešnej dobe má veľa žien menšiu maternicu a nie je to problém na otehotnenie....horšie by bolo keby si ju mala slabú a tenkú. a neskúšali ti nasadiť nejaké hormóny? a k tej cukrovke,mužová kolegyňa si 3krát denne pichá inzulín a chodí po vyšetreniach a lekár jej povedal že by mala úplne normálne otehotnieť. ona sa v lete vydáva a tiež plánujú bábo....a čo sa týka tej nadváhy,však na fotke vyzeráš uplne v poho,žiadna tučka.... 😀

stanca22
autor
27. feb 2011

@elebe No tučná nie som ale mám nadváhu, takže tak ...

elebe
27. feb 2011

@stanca22 ale však to je blbosť....koľko žien má nadváhu....teda nechcem nikoho urážať,ale veľa žien je pevnejších a nemajú problém s otehotnením. to by koľko žien nemalo deti.....ja napríklad som chudučká,odjakživa a teraz zato že som palička nebudem mať deti? ja si myslím že keď ťa začnú liečiť na tú cukrovku,tak to bude OK a potom to príjde..... 😀

stanca22
autor
28. feb 2011

@elebe No len potom ešte aj muža treba vyliečiť, takže to bude strááášne dlhýýý proces s nami ...

elebe
28. feb 2011

@stanca22 nádej zomiera posladná a trpezlivosť ruže prináša....ja viem že sú to len slová a ani len netuším ako sa cítiš,ja len by som vám to bábo stráááášne dopriala....a ak sa smiem spýtať koľko máš rokov?

stanca22
autor
28. feb 2011

@elebe No každý mi napíše, že som mladá, mám kopec času pred sebou ... lenže ja viem, že doktory všetko teraz dokážu, že doba ide dopredu, že mám ešte kooppec času ešte, že sa nemám báť ale mne to už všetko lezie na nervy, je to strašný pocit beznádeje, sebaobviňovania a tak ale už to mám za sebou, idem do predu, snažíme sa .... mám 22 rokov.

elebe
28. feb 2011

@stanca22 ja som len preto chcela vedieť koľko máš rokov, lebo keďže máš len 22 tak tým väčšia šanca je na vyliečenie...je super že to riešite teraz,lebo čím si staršia o to je menšia šanca....naši kamaráti boli takto isto....mladí a začali riešiť že čo sa deje,lebo sa dva roky nedarilo a teraz na tretí rok už čakajú mimi. podotýkam že bez lekárskej pomoci by neotehotneli. a lekár jej povedal že keby to začala riešiť v 30-ke tak by možno neotehotnela nikdy....a ona mala tiež nadváhu(ale fakt pevné dievča) a veľké problémy so štítnou žlazou a on mal spomalené spermie,pretože v rodine majú nejaké genetické chyby....

stanca22
autor
28. feb 2011

@elebe No tak aspoň sa chápeme, to ma teší ... 😉

elebe
28. feb 2011

@stanca22 a už aj začali niečo dr. aj riešiť?

stanca22
autor
28. feb 2011

@elebe No hej, začnú vyšetrenia, krv a podobne ... v piatok idem na krv.

elebe
28. feb 2011

@stanca22 tak vám strááášne držím palčeky....možno keď sa do toho obujú lekári tak to bude šup šup 😀

stanca22
autor
28. feb 2011

@elebe No uvidíme ale díky ...