Jedna čiarka na teste
Ahojte, dneska som si robila test a vyšla mi jedna čiarka ale bola slabšia, čím to môže byť ?
Precitajte si pribalovy letak,uz aj decko vie ze jedna ciarka neznamena tehotenstvo.je to tu kazdy boží den
Baby, ja som to pochopila tak, ze robila test, vysla jej 1 ciarka a ta bola moc slaba --- a to jej vrta v hlave
@veronikaszabova áno presne tak, nechala som ho už ale chvíľu tak a už je silná takže len jedna / čiže test negatívny
No ono máš potom v návode napísané, že na potvrdenie negatívneho testu máš počkať zhruba nejakých 5 minút
@veronikaszabova tak radsej napise sem ako by mala ist do lekarne po novy test.sa necudujem ze nema deti ked ani taketo zaklady neovlada😂
@lenuliatko84 akože neviem čo také hrozné som sa opýtala .. ak máte problém tak si to ani nečítajte a ignorujte to ... chcela som len vedieť či s tým má niekto skúsenosť a to s tým dieťaťom ste si naozaj mohli odpustiť keďže nie som ani dobre na tom zdravotne a potratila som takže tato správa bola od vás dosť hnusná .. takže si najskôr rozmyslite čo napíšete a či to môže niekoho zraniť ... a takto ako vy sa dospelí človek nespráva a nevysmieva sa z niekoho menej skúseného

Zly test? Malo farbiva?