icon

Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?

dadka118
16. jún 2012

robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?

Strana
z13
lusi636
16. nov 2012

ahoj vedsinou s sa hovori aj v letaku to pisu v teste aj ked je tam ta slabsia ciarka ze si tehotna ja mam podobny problem tiez tam tu ciarku slabsiu vidim ale ako za jeden tyzden zhrubla tak to sa mi nezda ale svetla je stale drzim palce aby ti ti dopadlo tak ako si to prajes

droppa
20. nov 2012

Ahoj, čo myslíte? Je ju tam vidieť alebo ju vidím len ja ?

misena01
20. nov 2012

@droppa ahoj. tiez tam vidim ciarku, slabucku ale to moze byt aj fotkou. pre istotu sprav test znovu o 2-3 dni. drzim prsty 🙂

denisenko
20. nov 2012

@droppa aj ja ju tam vidím....treba pár dní počkať a potom ešte raz testík... 😉

sunny170
20. nov 2012

podla mna si v uuuuplnych zaciatkoch tehu. pockaj par dni, dvihne sa ti HCG a urob si este jeden🙂

droppa
20. nov 2012

Ďakujem 🙂 plánujem urobiť ďalší len mi to čakanie teraz príde také dlhé 😒
Áno ak to výjde tak by to mal byť úplný začiatok...mám totiž nie moc pravidelnú MS takže ani neviem či mešká alebo nie 🙄

krprtka
20. nov 2012

Ahoj, jasné, že tam je čiarka...držím palce🙂Inak testy sú veľmi špecifické, v podstate sa tam nemá z čoho iného čiarka urobiť, len z HCG...takže s najväčšou pravdepodobnosťou si tehu 😵

lusi636
4. dec 2012

ahoj mamte niektora skusenosti s tehotenskymi testami . mne tam 7,11 ukazalo uz druhu slabsiu ciarku a j potom niekedy o tyzden tam tiez bola a 2,11 a potom aj 29,11,2012 som mala menzes tak ako to potom je mam verit tomu testu aten druhy test bol aj inej znacky som alebo niesom tehotna prosim ak ma niekto skusenost aspon nejaku tak odpiste pa

marduliena
5. dec 2012

Takýto test my vyšiel pri každom tehotenstve a mam tri deti. a pri každom ked som si robila test tak prvá čiarka silna a druha slabšia.Ked som prišla k doktorke a povedala že tak druha čiarka je slabšia tak sa uškrnula a povedala že môžem byt tehotna aj sa tak stalo.

marduliena
5. dec 2012

@marduliena presne takto isto ako maš na fotke to bolo aj mne vidno

Strana
z13