Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
@dadka118
smiem sa spytat nieco? ty a tvoj priatel sa snazite o babo uz skoro rok????????
@dadka118
urcite chod k lekarovi a ten ti poradi ci uz tak alebo onak... ja tipujem, ze onak ked mu vyrozpravas svoje trapenia... snad ma tolko sudnosti...
@bambi2 ja si tiez dam obcas kubika a mam uz dost rokov na to 😀 ale inak takto dobre som sa nezabavila uz niekolko sti tejto dievcine sa dnes dobre dari 😀 😀 😀 uz je aj tehotna a pred chvilou nevedela semeno s sebe udrzat 😀 jaaaaaaaaaj
zasmiala som sa na dobru noc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a inac baby ja si obcas dam kubika aj jupika ale iba ak od velkeho smedu odchlinem malemu....ja mam len o tri roky viac ako slecna a riesim ine problemy ako semeno vytecene a kubika ....lae ved zivot s dietatom ta nauci pockaj este ti bude luto za tym kubikom
@graceful9 ako ja este dokazem pochopit tu otazku s testom ze ci je tehotna a pod...ved ja som tiez v prvom tehu mala kopu "hlupych" otazok 😉 a bola som podstatne starsia...ale toto co ona tu pusta to je nonsens... 😀 😀 😀 stale nedokazem pochopit to ze si dokaze natukat modry konik ale co nepohlada info o tehotenstve?ved na nete je tooolko info...ja mam skor pocit ze sa naozaj poriadne nudi...ked som videla album co ma v profile tak to hovori za vsetko ci neeee? 😎
chuda, od 17tich sa snazia o babo a nakoniec ju donutia ist na potrat... kam ten svet speje? 😉

bambi2 nie nemam foto testu