Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
@dadka118
ale mas ho este? alebo si ho uz zahodila?
bambi2 meska mi tyzden
ivetka2007 vyhodila som ho aby mi ho mama nenasla kedze mam 18rokov
liave to bola trošku sprostá otázka nemyslíš? o to sa ty už starať nemusíš!!!
@dadka118
smiem sa spytat nieco? ty a tvoj priatel sa snazite o babo uz skoro rok????????
bambi2 a co je na tom ze si niekto kupi KUBIKA? :D
ano
@dadka118
urcite chod k lekarovi a ten ti poradi ci uz tak alebo onak... ja tipujem, ze onak ked mu vyrozpravas svoje trapenia... snad ma tolko sudnosti...
@bambi2 ja si tiez dam obcas kubika a mam uz dost rokov na to 😀 ale inak takto dobre som sa nezabavila uz niekolko sti tejto dievcine sa dnes dobre dari 😀 😀 😀 uz je aj tehotna a pred chvilou nevedela semeno s sebe udrzat 😀 jaaaaaaaaaj
@dadka118 ty sa snazis s frajerom o babo?
zasmiala som sa na dobru noc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a inac baby ja si obcas dam kubika aj jupika ale iba ak od velkeho smedu odchlinem malemu....ja mam len o tri roky viac ako slecna a riesim ine problemy ako semeno vytecene a kubika ....lae ved zivot s dietatom ta nauci pockaj este ti bude luto za tym kubikom
@graceful9 ako ja este dokazem pochopit tu otazku s testom ze ci je tehotna a pod...ved ja som tiez v prvom tehu mala kopu "hlupych" otazok 😉 a bola som podstatne starsia...ale toto co ona tu pusta to je nonsens... 😀 😀 😀 stale nedokazem pochopit to ze si dokaze natukat modry konik ale co nepohlada info o tehotenstve?ved na nete je tooolko info...ja mam skor pocit ze sa naozaj poriadne nudi...ked som videla album co ma v profile tak to hovori za vsetko ci neeee? 😎
Baby...toto bolo fakt na super pobavenie...vďaka 🙂
chuda, od 17tich sa snazia o babo a nakoniec ju donutia ist na potrat... kam ten svet speje? 😉

bambi2 nie nemam foto testu