Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
@ivetka2007 ešte nikoho nepoznám,kto by sa začal snažiť o dieťa v 17tich,keď má pred sebou školu a iné veci.Ja mám síce len o pár rokov viacej ako táto baba,ale riešim iné veci a v jej veku som tiež úplne iné riešila.Keď chce otehotnieť,tak nechápem,načo to rieši...no ale každý sme iný 🙂
@dadka118 z titulu veku uz hadam mozem - prosim Ta, v osemnastke ries podstatnejsie veci ako semeno a teho testy. Zjavne Ti to neprospieva ako tak citam tvoje prispevky. Tam si dories maturitu, zivot po nej a na ostatne pride, aj na zabavku na nejakom fore. Kazdopadne som sa pobavila.
@ivetka2007 no speje tam kde prasia ti co nemaju. Potom to tak vyzera, hlava duta, hlavne, ze sa spodok zaplni....
@zuzka71
myslela som to zamozrejme ironicky, ale stat sa to moze... ved v takom veku riesit splodenie dietata je podla mna len taky rozmar, ktory si slecna moze rozmysliet v 4mesiaci tehu a bude po parade aj po vsetkych dobre ci inak mienenych radach... 17 je stale len 17! ja som v 16tich spoznala svoju prvu lasku a v 17tich behala po diskotekach a vyletoch, co si myslim, ze maju DECKA robit! a nie plodit DALSIE DECKA!
@ivetka2007 ved to slecne este nedoslo... 😕
@jabadaba
boze ja som bola v jej veku este take decko... a to som patrila k tym najvyspelejsim medzi rovesnikmi 🙂 😎 ani ma nenapadlo naplnat svoje casti tela sekretmi ineho tela 😀 ved co maju z toho sexu v takom veku???
Najprv som sa fakt smiala, tie hlody, co ste tu,koceny, pisali..konec 😀 Ale postupne mi usmev odisiel..ked som si uvedomila, ze by to mohla baba myslet vazne..Ako sorry, ale radsej este kusek studuj, rozvijaj si intelekt, nech mas tomu dietatu aj co ponuknut..(nemyslim financie). Toto bude zly vtip urcite, lebo jak sa mozes snazit o dieta a zaroven sa bat, ze mama najde pozitivny test? Na hlavu postavene, moja zlata. Sorry, ze nejsom laskava k Tebe, ale nevidim jediny dovod odlahcovat tuto situaciu, nakolko novy zivot nie su fazulky ci flaska Kubika! 😠
MNA VOBEC NEPREKVAPI AK ZA NEJAKY CAS ZALOZI NOVU TEMU SOM TEHOTNA S UFONOM 😀 😀 😀 😀 ked vidim tie vytvorene temicky tak te buuuuuh...
akoze ak potrebuje niekto poradit tak ide na to normalne nie..?ci ja zijem na inej planete?
@bambi2
no a ked jej to dojde kto sa bude starat o ten plod ich nehynucej a dlhotrvajucej lasky??? ach jaaaaj....
tiez som sa dobre zasmiala,lebo osoba s tym istym nickom dala tu istu otazku v roku 2006 a asi aj v 2009.tak neviem ci sa vtedy ako 12 rocna tiez pokusala s priatelom o babo.no co uz.niekto sa strasne nudi 😀
@ivetka2007 hmmm dobra otazka.. mozno by bolo dobre zalozit novu temu... 😕 😀
A stavim sa, ze ten zeleny test, co mas v albume, je ovulacny One Step!
@michaela18 no nehovorim?to bude nejaky tvor z inej planety 😀 mozno preto tie testy take zahadne..aj tie priznaky 😀 😀 😀 😀
@michaela18 Toto je nejaka narusena osoba..To je zrejme..Lutujem ju 😖
@michaela18 No to je pravda....pozerala som jej foto tehu testu a ani neviem ktorý to bol rok...buď si baba striela z nás,alebo je ona strelená 😀
kubik ako indikator tehotnosti... hmmmm, to by sa dalo aj spenazit, ci? 😵 😵
kočky, pubertálny synátor niektorej z tu prihlásených mamičiek nemá po večeroch čo robiť s partiou,tak sa bavia na vašich hláškach.
sa mi páči, ako sa tu večer začínajú otvárať témy na pobavenie 😀 😀 😀 taká nuda, v telke nič.... super KONÍK 😀 😀

@liave veď práve,,,,ja keď si spomeniem, čo som sa ja vypytovala a bola som vďačná za každú odpoveď,,,,ale odtiaľ potiaľ 😅 ale ako kukám, fachčí tu už 2 roky, takže nechápem už ozaj 😖