Kam ísť na prerušenie tehotenstva v Bratislave?
prosim poradte mi kam na prerusenie teh. v bratislave?
ja si mysim ze na otazku sa odpoveda odpovedou a nie otazkou. ja zial neviem podla mna to treba spytat svojho gynekologa. ale treba si to dobre rozmysliet to je fakt
@maja1412 http://www.mediklinik.sk/sk/gynekologia-umele-p... aj si pogooglila nez si dala otazku?
Tvoj gynekológ by ti mal povedať, kde robia takéto výkony. Čiže on by ťa mal usmerniť.
myslim ze taky pojem neexistuje je to ukoncenie tehotenstva teda vrazda nenarodeneho dietata.
ak je nieco prerusene tak moze potom pokracovat...toto uz pokracovat nebude to tehotenstvo, budu len nasledky po nom psychicke poruchy, pokus o samovrazdu a dozivotna vycitka, mozno aj buducnost trapeni kvoli spontannym potratom alebo neplodnosti...
neskusis radsej toto????
Sme tu pre to, aby sme Ti pomohli pozrieť sa na Tvoj problém z nadhľadu, porozumieť mu a pokúsiť sa spolu s tebou nájsť riešenie.
Sama/sám si tak môžeš vybrať formu komunikácie.
Emailom
Zaslaním emailu na adresu: poradna@alexisporadna.sk
Vyplnením nášho formulára, kde popíšeš svoj problém
Telefónom
0911 350 200 (T-Mobile)
0917 350 200 (Orange)
Osobne
V poradni Alexis v centre Bratislavy každý pracovný deň od 10,00 do 16,00. Osobné stretnutie je potrebné dohodnúť si na vyššie uvedených telefónnych číslach!
je to prvý príspevok toho nicku,na stránke,kde dieťa je poklad a niektoré naň dlho čakajú..čistá provokácia podľa mňa na rozpútanie nekonečnej debaty o interupciách,,ak nie ,tak sorry,ale v dnešnej dobe si nevedieť také info vygoogliť?
@bbarboraa samozrejme, že áno, na SK je interrupcia legálna a môže byť vykonaná aj na vlastnú žiadosť ženy...
@olejka normálne sa tento zákrok nazýva umelé prerušenie tehotenstva... reči o vražde mi zaváňajú fanatizmom, sorry...
@billam poznám dosť takých, ktoré tento zákrok podstúpili, ale ani jednu z nich by som neoznačila za nenormálnu... a kto vlastne určuje hranice "normálu" ? nenormálne je, ak je to niekde nelegálne a aj tak sa to vykonáva...
interrupciu nejak extra neschvaľujem, ale ani neodsudzujem ženy, ktoré sa pre ňu rozhodli... oni si ponesú následky po zvyšok života...
baby o co vam ide? bavi vas chytat za slovicka polemizovat nad slovnym spojenim UPT??
snad kazdy aj dilino z MK vie, ze ak sa teho prerusi, niet viac cesty spät...
ak tak kocena uvazuje, asi ma na to svoj dovod. ci je moralny, nemorany, ekonomicky, zdravotny, nam to moze byt suma fuk. ona sa pyta KDE? tak bud jej poradte, alebo nie... co ja viem, robil to ruzinov. robi to aj galanta, co nie je zas tak daleko od BA.
@billam to je jej vec... nás je po tom veľké oné, my nebudeme niesť do konca života následky za jej rozhodnutie,ani živiť a vychovávať jej dieťa... a ona nie je povinná nám nič vysvetľovať 🙂 a možno spam a možno si len prečíta odpovede bez toho, aby sa musela znova prihlásiť a to jej bude stačiť...
@bbarboraa aha, tak to ja presne neviem, možné to je, a tuším existuje pre lekárov aj niečo ako výhrada svedomia, že proste nemocnica ako taká tento zákrok má "v ponuke", ale nie každý lekár to robí... ale myslím si, že na každej gynekologickej ambulancii majú zoznam nemocníc a lekárov, ktorí to robia...
@sissy27 ved ok...chcela som len zaujať stanovisko...sú rôzne dôvody...ale podla jej príspevku určite nejde o zdravotný problem, ale o nechcene tehotenstvo mladej baby...ktorá navyse ani nebola na gynde...inak by sa to nepytala, lekár by jej vsetko vysvetlil...všetky rizika...následky....
@billam no možno vyplašená mladá žaba, ktorá si teraz spravila test a vyšiel pozitívny a nevie čo ďalej, a toto bola prvá zúfalá myšlienka... tak sa spýtala tam, kde ju nikto nepozná a nikto jej to nebude o pár mesiacov pripomínať... možno vymyslená a možno nie, možno sa rozhodne inak, ktovie... každopádne aj tak sme asi nemali nič produktívnejšie na robote, keď sme sa unúvali reagovať a diskutovať 😀

@maja1412 prečo chceš ist na prerušenie?