icon

Kanálik?

10. júl 2022

Čaute baby trochu šok čo na to poviete? Ďakujem za odpovede

Kanálik?
Strana
z2
autor
11. júl 2022

@martinaju ak asi predsa len počkám trochu

martinaju
11. júl 2022

Idealno aspon do toho dna ocakavanej ms ak sa neda vydrzat tak aspon obden. Drzim palce nech ciarka tmavne.

autor
11. júl 2022

@martinaju tak do konca tohto týždňa sa to snáď ukáže 😊

dianka3
11. júl 2022

Ja mám až o 7 dní dostať a dnes som si robila test ten blbý prúžkovi pepino a bola tam len jedna čiarka dokonca ani tá nebola dobre viditeľná 😆asi zlú test alebo čo lebo bolo troška aj odlupnute čiže asi celý bol vadný 🤔

autor
11. júl 2022

@dianka3 asi to treba ešte o pár dní pretestnut. Aj tak sa neponáhľam teraz už na vyšetrenie tak mám času.

autor
11. júl 2022

Prsia ma bolia ako nikdy. Minulý mesiac ma neboleli vôbec ani naliate

dianka3
11. júl 2022

Aj ja si myslím že na test skôr ako 7 dní pred ms je asi zbytočne keďže všade píšu na testoch že naj až v deň ms, akože ja nemám ani šajnu kedy mohla byť ovulka a dokonca keď sme malý skoro každý deň sex 😁 tak ani šajnu nemám a ms mi vždy prišla na 31 deň no pred dvoma mesiacmi meškala 10 dní a minulý mesiac prišla na 28 deň čiže nemám šajnu. A mňa vždy bolia prsia keď mám dostať mrchu ale teraz má bolia skôr stred pŕs myslím dvorce ,zle mi je od žalúdka furt ale to môže byť aj z nervov čiže neviem už len počkám 18 teho by som mala dostať keď tých 31 dní ratam

saska85
11. júl 2022

Aj mna boleli, bol to prvy priznak. Az som sa na to v noci zobudila

autor
11. júl 2022

@dianka3 dosť ti lieta cyklus fiiha

autor
11. júl 2022

@dianka3 tiež aj žalúdok a neviem či stresy, teraz poriadne stresy alebo či z toho. Tak zistíme do konca týždňa ako sme na tom 😊 držím palceky

autor
11. júl 2022

@saska85 musela si mať ozaj silné bolesti pŕs keď az na zobudenie to bolo. Ja sa teraz budím skôr na wc. Ale cez deň prsia mi horia. Som veľmi zvedavá

dianka3
11. júl 2022

No veď toto neviem s tým cyklom je to ako na hojdačke nikdy neviem kedy príde🤷 no minulý mesiac to bola hanba keďže bol krásny deň horúco sme boli s deťmi v zoo a keďže som mrchu nečakala že príde o 4dni a mala som svetle džínsy a buum najstarší syn mi vraví mami asi si si sadla na čokoládu alebo máš tam veľký tlak krvi 🙊🙈hanbila som sa ako pes ako cítila som že som na čosi tečie ale pol hodinku pred som bola na wc a bol len číry výtok no aj keď som si dala vložku hneď ťa po pol hodine bola totálne plná,v ten deň som minula 7vloziek ale našťastie môj muž mal také tričko na cvoky čierne a po ňom biele takže to čierne mi dal kolená pása a tak zavelil a koniec výletu ide sa domov 😁 Bolo to trápne 🙈

dianka3
11. júl 2022

A ty máš kedy dostať ms? A aký máš cyklus? No dúfam my sa totižto pokúšame už 4 mesiac a nič,keď si stále nahovárajú že tentokrát by sa mohlo zaradiť príde sklamanie ☹️ a pritom môj manžel tak veľmi by už chcel stále mi vraví že verí že už budem, a potom mi je ľúto keď mu oznámim že zase nič... Mňa už bolia celé prsia hlavne v predu ale to má bolia pred ms a aj stresu máme teraz dosť tak ten žalúdok pobolieva,aj ja často mám nutkanie na močenie,a to zase vypijem max.liter za deň,pobolieva ma podbrušku tiež a skôr mám pocit že mi niečo tlačí furt na mechúr😖

autor
12. júl 2022

@dianka3 ale stáva sa všeličo to nevadí. Jasné, blbý pocit, ale rôzne trapasy sa stávajú. Mne raz na kúpalisku pretiekol tampón. Nemala som vtedy bazénový, ale obyčajný a nebol to dobry nápad. Tiekla mi po stehne krvicka....teda viac krvicky...nuž každej sa stane 😊

autor
12. júl 2022

@dianka3 mam tak 26-28 dňový a stalo sa mi už neraz že som mala aj dlhší 32 dňový cca a čakala som že bude bábo malé a nič. Teraz mám dostať tak v piatok alebo cez víkend, čiže tak o 3-5 dní max.

autor
12. júl 2022

No dievčence ráno som sa tešila a biely test bol s jednou paličkou takže predsa len to bol kanalik. Nechávame to na prírodu, ale keď k tomu príde, tak sa rada ozvem v tejto našej diskusii. Aj vy sa mi pochváľte ☺️ ďakujem pekne za príspevky a veľa šťastíčka prajem 💝

dianka3
12. júl 2022

Jéjda 🙈čiže tiež si zažila taký trapas ale máš pravdu stávaju sa aj také veci asi z každý z nás zažije vokály trapas 😁ale o tom je život.

dianka3
12. júl 2022

Aha čiže ten cyklus tiež nie je bohvie čo 🤷 no čo už. Ale aj tak si si robila skoro ten test,veď počkaj aspoň do dňa ms a skús test zase

dianka3
15. júl 2022

Ahojky tak ako sa cítiš? Skúšala si si teraz niekedy robiť test? Mňa ten žalúdok štve stále a dokonca prsia ma už aj prestali bolieť 😁len večer občas keď si dám dole podprdu

autor
16. júl 2022

@dianka3 ahoj, už som dostala ms. Nabudúce už asi spravím textil keď bude meškať ms.
Už si sa testovala? Alebo počkáš ešte do nedele, pondelka?

dianka3
18. júl 2022

Aj ja som uz dostala vcera 😐 mala som az dnes ale nevadi a to akurat som si vcera chcela ist kupit ze si spravim no a ani dom nemusela aspon som usetrila zbytocne za test.A uz ani ja si nebudem pred ms robit, uz aj prestavam dufat ze sa to aj podari ....

autor
19. júl 2022

@dianka3 neboj dáme si vedieť 💓 držím palceky 💕

Strana
z2