icon

Kanálik alebo čiarka na 9. deň po ovulácii

skusimto
22. sep 2025

Je toto prosím duch kanalik alebo čiarka zobrazilo sa to v limite. Som ale iba 9DPO cyklus mam 27dnovy

Kanálik alebo čiarka na 9. deň po ovuláciiKanálik alebo čiarka na 9. deň po ovulácii
anonym_5a2ebe
22. sep 2025

Blbo fotené a fotka nejde zväčšiť

tinka_1807
22. sep 2025

@skusimto Je to čiarka ;) Pomerne dobre viditeľná na 9DPO.

maryetta
22. sep 2025

To by mala byt ciarka. Kanalik je ledva videny. Toto je v pohode videne a predpokladam ze ty nazivo este lepsie. Mozno bol styk aj par dni pred ovu tak preto ukaze uz aj skor 😉

skusimto
autor
22. sep 2025
@tinka_1807

@skusimto Je to čiarka ;) Pomerne dobre viditeľná na 9DPO.

@tinka_1807 ďakujem skúsim o pár dni. Verím že bude silnieť. Zatiaľ sa snažíme 3 mesiace nie dlho ale toto už dáva nádej.

anonym_5a2ebe
22. sep 2025
@skusimto

@tinka_1807 ďakujem skúsim o pár dni. Verím že bude silnieť. Zatiaľ sa snažíme 3 mesiace nie dlho ale toto už dáva nádej.

@skusimto 3 mesiace je nič, sú ženy ktoré sa snažia 3 roky, 6 rokov, 8....

sajmonka_1216
23. sep 2025

No tá čiarka by mala byť určite ďalej, nie tak blízko.. a na 9 DPO by si takú čiarku nemala

anonym_4e0192
23. sep 2025
@sajmonka_1216

No tá čiarka by mala byť určite ďalej, nie tak blízko.. a na 9 DPO by si takú čiarku nemala

@sajmonka_1216 možno skôr otehotnela

skusimto
autor
23. sep 2025

Dnes už je slabá čiarka ďalej

anonym_5a2ebe
23. sep 2025
@skusimto

@skusimto nič tam nie je , je to negatívny test

skusimto
autor
23. sep 2025
@anonym_5a2ebe

@skusimto nič tam nie je , je to negatívny test

@anonym_5a2ebe ďakujem za vás čas. Verím že vaša negativita ovplyvňuje celý vás život. Prajem vám aby ste si našli pokoj na duši a nekazili zakaždým ženám ich radosť. 🙂

oliviakatka
23. sep 2025

Ja čiarku vidím, podobne som mala 9-10 dpo 🙈 ale nechcem ti dávať falošné nádeje. Držím palce ✊🏼

anonym_5a2ebe
23. sep 2025
@skusimto

@anonym_5a2ebe ďakujem za vás čas. Verím že vaša negativita ovplyvňuje celý vás život. Prajem vám aby ste si našli pokoj na duši a nekazili zakaždým ženám ich radosť. 🙂

@skusimto chápem, je to ťažké prijať pravdu, no žiaľ je to negatívny test. Alebo ti tu máme klamať a písať ti že to je pozitivny test a robiť ti nádeje??? Sa zamysli nad sebou, veľa šťastia tebe a ps nauč sa správne fotiť

skusimto
autor
23. sep 2025
@anonym_5a2ebe

@skusimto chápem, je to ťažké prijať pravdu, no žiaľ je to negatívny test. Alebo ti tu máme klamať a písať ti že to je pozitivny test a robiť ti nádeje??? Sa zamysli nad sebou, veľa šťastia tebe a ps nauč sa správne fotiť

@anonym_5a2ebe ak máš nejaké komplexy kľudne si ich chod niekde inde vybíjať.

petrao2
23. sep 2025
@anonym_5a2ebe

@skusimto
@anonym_5a2ebe na druhom ani ja nic nevidim a nepomoze ti útočiť na zeny
Pockaj par dni a urob si digitalny a poriadne to odfot nerozmazane hlavne

skusimto
autor
23. sep 2025
@petrao2

@skusimto
@anonym_5a2ebe na druhom ani ja nic nevidim a nepomoze ti útočiť na zeny
Pockaj par dni a urob si digitalny a poriadne to odfot nerozmazane hlavne

@petrao2 ja útočim na ženy? Normálne pridám svoju tému a fotku. Príde si sem pani a začne mi ako prvé písať že 3 mesiace nie je dlhá doba na snaženie že iné sa snažia dlhšie? Nikde som neuviedla že je to dlhá doba ani som sa netazkala ani nič. Potrebuje mi pod príspevky vždy niečo napísať a ja urážam iné ženy? Či tu môže názor vyjadriť len negatívny človek? To je v poriadku?

petrao2
23. sep 2025
@skusimto

@petrao2 ja útočim na ženy? Normálne pridám svoju tému a fotku. Príde si sem pani a začne mi ako prvé písať že 3 mesiace nie je dlhá doba na snaženie že iné sa snažia dlhšie? Nikde som neuviedla že je to dlhá doba ani som sa netazkala ani nič. Potrebuje mi pod príspevky vždy niečo napísať a ja urážam iné ženy? Či tu môže názor vyjadriť len negatívny človek? To je v poriadku?

@skusimto ved ale nič negativne nenapisala
Aj my sme sa s muzom snazili 2 roky takze ano 3 mesiace su nic ale ty chces pocut len to ze tam ciarka je a nic ine ze?

lucia147852
23. sep 2025
@skusimto

@skusimto toto je čisto negatívny test. A v dobrom poradím nenaháňaj čiarky. Užívajte si naplno a testuj až keď bude meškať. Zbytočne vyhodené peniaze za testy a sklamanie. Plus tento stres negatívne ovplyvňuje počatie.

anonym_5a2ebe
23. sep 2025
@skusimto

@anonym_5a2ebe ak máš nejaké komplexy kľudne si ich chod niekde inde vybíjať.

@skusimto ešte aj útočiš? No je mi ťa úprimne ľúto

stellarstar
23. sep 2025
@skusimto

@skusimto autorka nic tam na teste nemáš, je to negatívny test ako už ostatné baby písali a nemusíš útočiť ak pravdu nevieš prijať, ja viem bolí to

ane333
23. sep 2025

Prosím vás vidíte tam niečo?

skusimto
autor
23. sep 2025
@stellarstar

@skusimto autorka nic tam na teste nemáš, je to negatívny test ako už ostatné baby písali a nemusíš útočiť ak pravdu nevieš prijať, ja viem bolí to

@stellarstar ja viem prijať aj negatívny výsledok. O to sa nemusíte báť.

stellarstar
23. sep 2025
@skusimto

@stellarstar ja viem prijať aj negatívny výsledok. O to sa nemusíte báť.

@skusimto tak skús reagovať kľudnejšie

skusimto
autor
23. sep 2025
@stellarstar

@skusimto tak skús reagovať kľudnejšie

@stellarstar a tebe dal kto právo určovať ako ľudia kozu vo svojom vlastnom príspevku reagovať? Je to môj príspevok a nemusíte reagovať naň.

stellarstar
23. sep 2025
@skusimto

@stellarstar a tebe dal kto právo určovať ako ľudia kozu vo svojom vlastnom príspevku reagovať? Je to môj príspevok a nemusíte reagovať naň.

@skusimto wow mať teba na blízku 🙈

anonym_5a2ebe
23. sep 2025
@ane333

@ane333 koľko ti mešká?

kessica87
23. sep 2025
@skusimto

@skusimto pepino testy sú nespolahlivé. Za mňa bohužiaľ negatívne oba testy. Držím palce

zuzi0911
23. sep 2025

Pepino sú nespolahlive . Skus inú značku testu .
Držím palce

zuzi0911
23. sep 2025
@ane333

@ane333 vidím 🙂