icon

Kanálik alebo duch na tehotenskom teste

21. máj 2023

Ako rozlisit ci ide na tehotenskom teste o kanalik alebo duch?
Kanalik by nemalo byt vidiet vobec?

Strana
z2
kessica87
25. máj 2023

@mtn112233 Ďakujem Ti 😚

autor
25. máj 2023

Napadlo ti, ze je nevhodne davat svoje fotky do cudzej temy?

zuza265
26. máj 2023

Preco si myslis, ze to nebolo nejak vhodne? Robia to baby bezne co som si vsimla… akoze asi by som to dala do inej temy, nez tvojej uzsie zameranej, ale zas nic take sa nestalo ci?

kessica87
26. máj 2023

Nerozumiem? Narážaš na mňa? 😀

autor
26. máj 2023

@kessica87 Ano.

kessica87
26. máj 2023

Myslím,že založenie témy Ťa nerobí zároveň jej vlastníkom, ale ak Ti to pomôže sa posunúť ďalej tak ich môžem bez problémov vymazať.

autor
26. máj 2023

@kessica87 Tuto temu bude vyhladavac zobrazovat zenam, ktore hladaju odpoved na to, co vidia na tehotenskom teste. Nie kazda z nich bude tehotna. Tvoje pozitivne testy tu nepatria.

kessica87
26. máj 2023

Myslím,že môj pozitívny test im poradí čo majú vidieť na tehotensom teste,nemyslíš?

autor
26. máj 2023

@kessica87 Tvoj test nikomu nepomoze a ich mozna zavist ti moze uskodit.

kessica87
26. máj 2023

Závisť???? Nádherná ľudská vlastnosť. Nebudem sa tu s Tebou zbytočne dohadovať a vymažem ich.
Ale pozor so závisťou ďaleko nedôjdeš anonym 🙂

autor
26. máj 2023

@kessica87 Ja nezavidim, no to neznamena, ze nezavidi niekto iny a energia nasledne prudi k tebe. Ber to ako ponaucenie a bud taktna v takychto temach.

kessica87
26. máj 2023

Už sme trošku v scifi sférach 😃
Žiadne ponaučenie tu nevnímam a takt mám dokonalý..... fotky som vymazala.
Drž sa a nech sa Ti podarí po čom túžiš.

nataliiid
19. jún 2023

Ahojte,
Prosím vás testovala som 11dpo 12 dpo 13dpo a dnes ( deň očakávanej ms) testy mám 10tkove z lekárne.
Prosím Vás je toto kanalik alebo je to čiarka? Vždy som mala len kryštálove čisto biele testy takze sa radšej pýtam..
Ďakujem za normálnu odpoved

katuskacicuska
19. jún 2023

@nataliiid podľa mna čiarka, aj ja som takú mala prvú

kessica87
19. jún 2023

@nataliiid ja si tiež myslím,že čiarka ale zajtra alebo pozajtra budeš vedieť isto ... mala by byť tmavšia.
Ovuláciu máš odsledovanú?

nataliiid
19. jún 2023

@kessica87 áno mám, aj potvrdenu ovulacnym testom, aj hlienom aj bolesťou.
A mali sme pohlavný styk oba 5dni a 4dni pred ovu a oba 2 dni pred ovu a deň po …
Ale vôbec mi nesilnie ta čiarka , už je taká od 11dpo. Takze si skôr myslím že kanálik alebo duch :( ale vyšlo to stále v limite do 5 min od začiatku testovania tak neviem.
Môže sa stať že je este takáto slabá prvý deň meškania (teda dnes mala prísť menstruacia)?

matulla49
11. dec 2023

@katuskacicuska Gratulujem a v tom prípade skúsim aj ja ešte zajtra digitálny

ailiba
11. dec 2023

Tazko povedat... Ja som napr. Nikdy nemala kanalik. Bol duch a ten silnel, ziadne falosne ciarky. Ape predpokladam, ze kanalik je taky bezfarebny, len naznak ciarky, duch je slaba ciarka. Ale sociatku je fakt problem rozoznam rozdiel🙏

matulla49
12. dec 2023

@matulla49 tak dnes digitálny negatívny

matulla49
14. dec 2023

@ailiba dnes takto , aj keď takto krásne viditeľný až po limite 😜 tá nedočkavosť aaaaa 🤩 necháme sa prekvapiť

ailiba
15. dec 2023

@matulla49 vau, super👏

anonym_ff0fcb
9. okt 2025

Baby prepáčte, nechcem sa pripájať do cudzej diskusie, no čo si myslíte o mojom prosím? Už mam za sebou aj biochemické, aj potrat a už som dosť zúfalá a stále len verím..

zuzi0911
9. okt 2025
@anonym_ff0fcb

Baby prepáčte, nechcem sa pripájať do cudzej diskusie, no čo si myslíte o mojom prosím? Už mam za sebou aj biochemické, aj potrat a už som dosť zúfalá a stále len verím..

@anonym_ff0fcb vyzerá to pekne . Držím palce

Strana
z2