Kanálik alebo duch na tehotenskom teste
Ako rozlisit ci ide na tehotenskom teste o kanalik alebo duch?
Kanalik by nemalo byt vidiet vobec?
Napadlo ti, ze je nevhodne davat svoje fotky do cudzej temy?
Preco si myslis, ze to nebolo nejak vhodne? Robia to baby bezne co som si vsimla… akoze asi by som to dala do inej temy, nez tvojej uzsie zameranej, ale zas nic take sa nestalo ci?
Nerozumiem? Narážaš na mňa? 😀
@kessica87 Ano.
Myslím,že založenie témy Ťa nerobí zároveň jej vlastníkom, ale ak Ti to pomôže sa posunúť ďalej tak ich môžem bez problémov vymazať.
@kessica87 Tuto temu bude vyhladavac zobrazovat zenam, ktore hladaju odpoved na to, co vidia na tehotenskom teste. Nie kazda z nich bude tehotna. Tvoje pozitivne testy tu nepatria.
Myslím,že môj pozitívny test im poradí čo majú vidieť na tehotensom teste,nemyslíš?
@kessica87 Tvoj test nikomu nepomoze a ich mozna zavist ti moze uskodit.
Závisť???? Nádherná ľudská vlastnosť. Nebudem sa tu s Tebou zbytočne dohadovať a vymažem ich.
Ale pozor so závisťou ďaleko nedôjdeš anonym 🙂
@kessica87 Ja nezavidim, no to neznamena, ze nezavidi niekto iny a energia nasledne prudi k tebe. Ber to ako ponaucenie a bud taktna v takychto temach.
Už sme trošku v scifi sférach 😃
Žiadne ponaučenie tu nevnímam a takt mám dokonalý..... fotky som vymazala.
Drž sa a nech sa Ti podarí po čom túžiš.
@nataliiid podľa mna čiarka, aj ja som takú mala prvú
@kessica87 áno mám, aj potvrdenu ovulacnym testom, aj hlienom aj bolesťou.
A mali sme pohlavný styk oba 5dni a 4dni pred ovu a oba 2 dni pred ovu a deň po …
Ale vôbec mi nesilnie ta čiarka , už je taká od 11dpo. Takze si skôr myslím že kanálik alebo duch :( ale vyšlo to stále v limite do 5 min od začiatku testovania tak neviem.
Môže sa stať že je este takáto slabá prvý deň meškania (teda dnes mala prísť menstruacia)?
@katuskacicuska Gratulujem a v tom prípade skúsim aj ja ešte zajtra digitálny
Tazko povedat... Ja som napr. Nikdy nemala kanalik. Bol duch a ten silnel, ziadne falosne ciarky. Ape predpokladam, ze kanalik je taky bezfarebny, len naznak ciarky, duch je slaba ciarka. Ale sociatku je fakt problem rozoznam rozdiel🙏
Baby prepáčte, nechcem sa pripájať do cudzej diskusie, no čo si myslíte o mojom prosím? Už mam za sebou aj biochemické, aj potrat a už som dosť zúfalá a stále len verím..
@anonym_ff0fcb vyzerá to pekne . Držím palce

@mtn112233 Ďakujem Ti 😚