icon

Kanálik alebo duch na tehotenskom teste?

laura1009
28. júl 2026

Ovuláciu som mala 12.den cyklu, dnes je 24.(očakávaná menstruscia a ja som si poobede urobila. Prvá fotka je za 4 minúty od urobenia a druha po zaschnutí som si to vsimla. Nikdy predtým slm to nevidela. Vďaka

anonym_976b8d
28. júl 2026

Odcitat treba do 5minut potom mozu ukazat hocico tie testy. Teda aspon v mojich tak bolo uvedene.

ajsha123
28. júl 2026

Otestuj ešte raz, najskôr o 2 dni. Ja tam ten príznak vidím, ale to vôbec neznamená, že si tehu. Môžeš, a nemusíš byť. Záleží aj od testu, niektoré značky falošne duchujú

anonym_1c4ece
28. júl 2026

Booooože dievča zlaté, toto lovenie duchov, ten test je negatívny. Čo ťa vedie k tomu odfotiť test a vycapiť na internet a loviť tiene, uznávam sú tu aj horšie prípady čo rozoberajú testy a fotia cez filtre aby tam niečo bolo.
Stačí pár dní počkať a otestovať znovu, keď to má prísť tak to tam bude tak že to určite neprehliadneš.

laura1009
autor
28. júl 2026
@anonym_1c4ece

Booooože dievča zlaté, toto lovenie duchov, ten test je negatívny. Čo ťa vedie k tomu odfotiť test a vycapiť na internet a loviť tiene, uznávam sú tu aj horšie prípady čo rozoberajú testy a fotia cez filtre aby tam niečo bolo.
Stačí pár dní počkať a otestovať znovu, keď to má prísť tak to tam bude tak že to určite neprehliadneš.

@anonym_1c4ece dievca zlate, co teba vedia k tomu okomentovať niečo, čo ťa vytáča? Diskusia sa vola Som tehotná? Predstav si, rozoberajú sa tu tehotenské testy 🙂. Krásny deň prajem a komentujete teda veci čo vás potešia, budete spokojnejšia.

guudy
28. júl 2026

Test je negativny

lenka7477
28. júl 2026

Negatívny test

sisska96
28. júl 2026

Nič tam neni, ani duch ani strašidlo. Negatívny