Kanálik alebo duch na tehotenskom teste?
Ovuláciu som mala 12.den cyklu, dnes je 24.(očakávaná menstruscia a ja som si poobede urobila. Prvá fotka je za 4 minúty od urobenia a druha po zaschnutí som si to vsimla. Nikdy predtým slm to nevidela. Vďaka
Otestuj ešte raz, najskôr o 2 dni. Ja tam ten príznak vidím, ale to vôbec neznamená, že si tehu. Môžeš, a nemusíš byť. Záleží aj od testu, niektoré značky falošne duchujú
Booooože dievča zlaté, toto lovenie duchov, ten test je negatívny. Čo ťa vedie k tomu odfotiť test a vycapiť na internet a loviť tiene, uznávam sú tu aj horšie prípady čo rozoberajú testy a fotia cez filtre aby tam niečo bolo.
Stačí pár dní počkať a otestovať znovu, keď to má prísť tak to tam bude tak že to určite neprehliadneš.
Booooože dievča zlaté, toto lovenie duchov, ten test je negatívny. Čo ťa vedie k tomu odfotiť test a vycapiť na internet a loviť tiene, uznávam sú tu aj horšie prípady čo rozoberajú testy a fotia cez filtre aby tam niečo bolo.
Stačí pár dní počkať a otestovať znovu, keď to má prísť tak to tam bude tak že to určite neprehliadneš.
@anonym_1c4ece dievca zlate, co teba vedia k tomu okomentovať niečo, čo ťa vytáča? Diskusia sa vola Som tehotná? Predstav si, rozoberajú sa tu tehotenské testy 🙂. Krásny deň prajem a komentujete teda veci čo vás potešia, budete spokojnejšia.

Odcitat treba do 5minut potom mozu ukazat hocico tie testy. Teda aspon v mojich tak bolo uvedene.