icon

Kanálik alebo dve čiarky na teste?

bodkovanakarkulka
12. jan 2025

Začnem postupne ..25.12.2024 som mala slabý menzes cca 3 dní aj s cestou,, prvý deň trošku keby aj na vlozke no potom postupne iba pri utierani a škôd dohneda... Robila som si test a negatívny..
Dnešné som cca asi 5/6 od ovulácie-neoverujem testami ale usudzujem podľa bolestí a hlienu..No ale poslednú dobu sa cítim 'iná' mierne bolesti podbruška, občas mi príde rovno ako keby sa mi zamotala hlava.. myslím že mám ostrejší čuch,až má niekedy napne z jedla... stále unavená..
Môžem byť tehu alebo pracuje u mňa psychika?
Kanálik alebo čiarka?

bodkovanakarkulka
autor
12. jan 2025
kristie571
12. jan 2025

@bodkovanakarkulka Ja toto nepochopim. To v navode bolo, rozoberte test?😀

marinecka95
12. jan 2025

Rozumiem, že tam tie // túžiš vidieť, no žiaľ nie sú tam 🤷‍♀️

lienka_anulienka
12. jan 2025

Na takto rozobratom ani neviem co ma byt vidno, co nie... Ale skôr teda nie... A naozaj nerozumiem tomu rozoberaniu testov...aky to ma zmysel 🙂

really8
12. jan 2025

Ne-po-u-ci-tel-ne….tento test je nulitny

ysseba
12. jan 2025

@bodkovanakarkulka Ja tam nevidím ani náznak druhej čiarky. A čo tá sóda bikarbóna? Už aj babský test na zistenie pohlavia robíš? (prepáč, nedalo mi to 🙈 )

bodkovanakarkulka
autor
12. jan 2025

Takže nič , Ďakujem

fliacik
12. jan 2025

5-6. deň po ovulácii by ti test nič neukázal, ani keby si bola rovno tehotná s dvojičkami. Skús sa na to menej sústrediť a nevšímať si každý "príznak", lebo ak ti to náhodou v daný mesiac nevyjde, budeš iba zbytočne sklamaná. Keď sme sa snažili o prvé dieťa, tiež som bola netrpezlivá, vkuse som si obzerala prsia v zrkadle, či sa náhodou nezmenili, merala si bazalnu teplotu, či rastie, test kupovala, keď ešte ani menzes nemeskal. Trvalo mi dva roky, kým sa to podarilo a stálo ma to veľa sĺz a sklamania. A vieš, kedy to vyšlo? V mesiaci, kedy som na to ani len nepomyslela. Veľa som športovala, kúpila som si psíka, boli sme na dovolenke a mesiac predtým mi lekár v CAR povedal, že bez IVF nemáme šancu mať dieťa. Keďže nebola nádej, nečakala som to, nemyslela na to...a predsa sa práve vtedy stal malý zázrak. Držím ti palce, nech tie vytúžené dve čiarky uvidíš čo najskôr.

kvetinka0099
18. jan 2025

@kristie571 a prečo by nemohla už sa mi stalo že cez to sklíčko nebolo dobré vydiet a keď som dala dole tak tam bola slabá čiarka a tehotná som bola! Nemusia byť hneď silné čiarky 🙈