Kanálik alebo pozitívny test
Robila som mamatest. Najprv po ocikani nic. Po 30 minutach sa zjavilo to co je na fotke. Po uplnom uschnuti zas nic. Co si mam o tom mysliet? Dakujem

Podľa mňa je negatívny
@terkaaa248 negatívny
No, tak v prvom rade treba odcitat test do 5minut alebo uz ako pisu v navode. Ak sa nan pozries neskor, moze ukazat nespravny vysledok. A v druhom rade, VZDY si treba robit test (hlavne ak je to v obdobi pred terminom ocakavanej ms) z prveho ranneho mocu lebo ten je najviac koncentrovany a teda v pripade ze si tehotna obsahuje aj najviac hcg takze test skor ukaze na com si. Zopakuj si test rovnakej znacky o 2-3 dni z prveho ranneho mocu a uvidis ci ciarka silnie. HCG sa zvysuje kazde 2-3 sni takze nema zmysel testovat skor. Drzim palce nech je ako chces a tuzis 😊🍀💪❤️
PS: tento test co ai odfotila je zial negativny (zatial)
@veronice ja som ho aj rano robila, len mi to vrtalo v hlave a pridala som to sem neskor😄viem aj to ze sa ma odcitavat do 5 max 10 minut, ale aj tak, podla mna by toto nemalo ukazovat vobec. A dakujem❤️
@terkaaa248 tak potom skus testy women secret - tie neduchuju. Proste bud si tehotna a nieco ukazu alebo tehotna nie si a su biele ako sneh 😁👍 ja uz len tie pouzivam. Mamatest som tu citala ze zvykne duchovat. Drzim palcw 🙂
Mrzí ma to ale ja tam nič nevidim. Možno ducha ale inak nič. Skús znova o pár dni ale teraz asi nič.
@veronice súhlasím so všetkým až na ten ranný moč. Síce býva koncentrovanejsi, predsa len sedel v mechúre nejaký ten čas, ale čo sa týka hladiny hcg, sú ojedinele výnimky ako ja napríklad 😅 moje hcg vyskakovalo zo zásady poobede a k večeru. Strašne ma to miatlo, kým som na to vôbec prišla. Prečo sa to dialo, netuším. Ale čiarky z rána sa tým z večera nemohli rovnať, to boli duchovia vs. koľajnice. 🤷♀️
@michaela789 to je takzvana vynimka potvrdzujuca pravidlo 😁👍
@veronice asi tak. 😅 Vravela som to aj gynekológovi, len pokrčil plecami že asi moje telo jednoducho metabolizuje hormóny po svojom a nejako sa nad tým nepozastavoval napriek tomu že to fakt nedáva logiku 😀
pekných pár dní som si myslela že mi buď šibe alebo že to bolo biochemické lebo čiarky stagnovali. Až potom po čase mi manžel vraví asi o piatej večer nech v mene vedy skúsim teraz a tam čiara až ma oči stipali 🙈
@veronice možno čakáme upíra, keď sa až tak k večeru zobudzal 🤷♀️🤣
@michaela789 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 potom daj vediet co bude na sone 😁😁👍👍
@terkaaa248 bola si vtedy tehotná?
@anonym00000 nebola, mamatesty stale duchuju

Ťažko povedať skôr ako kanálik ale držím palceky nech je to ciarocka vyskúšaj testnut vo štvrtok držím palce ❤️