icon

Kanálik alebo pozitívny test

terkaaa248
17. aug 2021

Robila som mamatest. Najprv po ocikani nic. Po 30 minutach sa zjavilo to co je na fotke. Po uplnom uschnuti zas nic. Co si mam o tom mysliet? Dakujem

Kanálik alebo pozitívny testKanálik alebo pozitívny test
jaruska_12
17. aug 2021

Ťažko povedať skôr ako kanálik ale držím palceky nech je to ciarocka vyskúšaj testnut vo štvrtok držím palce ❤️

len_nig
17. aug 2021

Podľa mňa je negatívny

christinka1
17. aug 2021

@terkaaa248 negatívny

veronice
17. aug 2021

No, tak v prvom rade treba odcitat test do 5minut alebo uz ako pisu v navode. Ak sa nan pozries neskor, moze ukazat nespravny vysledok. A v druhom rade, VZDY si treba robit test (hlavne ak je to v obdobi pred terminom ocakavanej ms) z prveho ranneho mocu lebo ten je najviac koncentrovany a teda v pripade ze si tehotna obsahuje aj najviac hcg takze test skor ukaze na com si. Zopakuj si test rovnakej znacky o 2-3 dni z prveho ranneho mocu a uvidis ci ciarka silnie. HCG sa zvysuje kazde 2-3 sni takze nema zmysel testovat skor. Drzim palce nech je ako chces a tuzis 😊🍀💪❤️
PS: tento test co ai odfotila je zial negativny (zatial)

terkaaa248
autor
17. aug 2021

@veronice ja som ho aj rano robila, len mi to vrtalo v hlave a pridala som to sem neskor😄viem aj to ze sa ma odcitavat do 5 max 10 minut, ale aj tak, podla mna by toto nemalo ukazovat vobec. A dakujem❤️

veronice
17. aug 2021

@terkaaa248 tak potom skus testy women secret - tie neduchuju. Proste bud si tehotna a nieco ukazu alebo tehotna nie si a su biele ako sneh 😁👍 ja uz len tie pouzivam. Mamatest som tu citala ze zvykne duchovat. Drzim palcw 🙂

simona139469
17. aug 2021

Mrzí ma to ale ja tam nič nevidim. Možno ducha ale inak nič. Skús znova o pár dni ale teraz asi nič.

michaela789
17. aug 2021

@veronice súhlasím so všetkým až na ten ranný moč. Síce býva koncentrovanejsi, predsa len sedel v mechúre nejaký ten čas, ale čo sa týka hladiny hcg, sú ojedinele výnimky ako ja napríklad 😅 moje hcg vyskakovalo zo zásady poobede a k večeru. Strašne ma to miatlo, kým som na to vôbec prišla. Prečo sa to dialo, netuším. Ale čiarky z rána sa tým z večera nemohli rovnať, to boli duchovia vs. koľajnice. 🤷‍♀️

veronice
17. aug 2021

@michaela789 to je takzvana vynimka potvrdzujuca pravidlo 😁👍

michaela789
17. aug 2021

@veronice asi tak. 😅 Vravela som to aj gynekológovi, len pokrčil plecami že asi moje telo jednoducho metabolizuje hormóny po svojom a nejako sa nad tým nepozastavoval napriek tomu že to fakt nedáva logiku 😀
pekných pár dní som si myslela že mi buď šibe alebo že to bolo biochemické lebo čiarky stagnovali. Až potom po čase mi manžel vraví asi o piatej večer nech v mene vedy skúsim teraz a tam čiara až ma oči stipali 🙈

michaela789
17. aug 2021

@veronice možno čakáme upíra, keď sa až tak k večeru zobudzal 🤷‍♀️🤣

veronice
17. aug 2021

@michaela789 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 potom daj vediet co bude na sone 😁😁👍👍

anonym00000
2. júl 2022

@terkaaa248 bola si vtedy tehotná?

terkaaa248
autor
6. júl 2022