Kanálik, duch, alebo sa môžem tešiť?
Kup iny. Je tu vela diskusii o tom, ze duchuju. Ciarky mali silnejsie ako mas ty a tehotne neboli.
Tym nechcem povedat, ze tebe nemusi ukazovat spravne. Len ja osobne by som sa este netesila, pokial by mi to nepotvrdil dalsi (iny) test
On ten Pepino vie byt riadne pozitivny, aom zistila, ze riadne ciarky robi v pripade tehotenstva a ukazuje ako jeden z prvych testov, ale za tuto cenu - toto mi este pripada ako duch, take nejednoznacne, takze treba iby test este skusit.
Co sa týka pepina by som sa určite netesila a kúpila livsane alebo iný test, mali aj silnejšie čiarky a ms prišla. Každopádne držím palce a daj vedieť ako si dopadla dnes s s druhym testom 🙂
@majca3 tých bolesti podbruska sa neboj, ja som to mala cely prvý trimester. Dokonca keď som ešte nevedela ze som tehotná, mala som asi 3 dní do ms a v noci som vstala ,šla som si dat vlozku ze do rána dostanem menzes také kŕče som mala. Ale postupne to prešlo. Gratulujem aj tebe a veľa zdravia 🙂
@zuzanockamt to by som bola velmi rada, no tychto “duchov” je tu plny konik tak neviem co si mysliet 🙂

Teš sa 😊❤️