icon

Kanálik verzus duch

6. nov 2021

Baby moje, 1 tehotenstvo uspesne za sebou pred 2 rokmi, odvtedy 3x biochemicke, a dnes mi prislo blbo, 1 den meska a reku urobim testik - teraz vecer. Vychadza mi to ze som 4+0 tt od poslednej MS a pocity mam vseliake a mam strach ci znovu nebude biochemko. Zajtra skusim rano dalsi test a potom o 2 dni dalsi. Dufam ze MS nepride 🙏 a ciarocka bude silniet. Co myslite??? Vidno nieco alebo uz mam v ociach ciarku? Dakujem

Kanálik verzus duchKanálik verzus duchKanálik verzus duch
Strana
z2
lolinka2701
8. nov 2021

@simbatko nemám už test 😂 ale ani ten klasický nebol z ranného som ja nejaká divná 😂

andrea_prestastna
8. nov 2021

@lolinka2701 tak ked nepride menzes pojdes pre test😂

lolinka2701
8. nov 2021
matulla49
17. nov 2021

Ako ste dopadli ?? Ja som úplne nervózna , pozerám , že menstruacia mi mešká už cca 10 dni ( mám nepravidelnú) mám pocit že tento mesiac minam len na testy 😅a to žijem v zahraničí a tu jeden test cca 18 e najlacnejší 😅testy stále dookola len mini dušiky vôbec nesplneju , prsia začali bolieť priatel mi včera hovorí , myslím si že si tehotná ( pritom som sa s ním o tom vôbec nerozprávala , lebo by si už myslel že som šiši , po tom počte testov čo som si urobila , tak a k veci termín u lekára mám až 16. 12 skúšala som si dávať do kalkulačky v ktorom tt. By som mohla byt myslite že je reálne , žeby som bola v 5. Týždni a test by to nezachytil ?

andrea_prestastna
17. nov 2021

@matulla49 10dni meska? Test musi ukazat to uz je ozaj vela

autor
17. nov 2021

Caute baby, ja som zakladatelka temy, tak je to tam - 12. den meska a testik takyto 😁. 29.11. mam 1 uzv, dnes by som podla MS mala byt 5+4 tt

andrea_prestastna
17. nov 2021

Parada gratulka drz sa az do konca vsetko dobre

autor
17. nov 2021

@andrea_prestastna dakujem krasneee

simbatko
17. nov 2021

Tak toto je že Mega pozitívny test😉 veľká gratulka 🤗🤗🤗

Strana
z2