Kde nájsť druhú čiarku v texte?

Bez filtra by to neslo? ved to odfot normalne na dennom svetle...ale asi to tam bude...
tak ja neviem, akoze nieco tam je, vyzera to ako fliacik 😀 ale ten je aj pri tom druhom max, tak ja neviem. preco to je vlastne takto odfotene?
nechcem byt hnusna, ale asi trochu budem...
Odfotene takto narocky, lebo sa hladaju duchovia tam kde nie su.
Keby tam nieco bolo, bolo by to vidno aj pri normalnej fotke. Tam je,ale velke nic, tak hura, treba fotit ciernobielo, zeleno, fialovo, konstrast sem, kontrast tam, hlavne, ze sa niekde ukaze zahadny flak...
Keby si bola tehotna, a testovala by si riadne ako sa ma, mala by si tam 2 take kolajnice, ze by ti oci vybili.
Takze su 2 moznosti, nic tam nieje, lebo tehotna niesi, alebo tam nic nieje, lebo testujes skoro.
Takze sa v provm rade ukludni, chyt rozum do hrsti a zacni triezvo uvazovat.
Su to vobec hcg testy?
Prečo nefotíš až keď sa má? Zbytočne budeš teraz týždeň žmuriť na testy.
Toto sú strašne zle fotene testy. Už som tu písala viackrát, najlepšie sa fotí pri dennom svetle na bielom parapete pri okne.
Nechápem, načo fotiť test kdesi v tme, v tieni, s XY filtrami a pýtať sa, ci tam dačo je.
@jaskolka nuz preco? lebo sama vidi, ze tam je velke gulove, ale tak velmi tam chce nieco vidiet, ze urobi aj nemozne, dovtedy, dokym tam tam nejaku tu smuhu, ktora tam nieje, najde. A potom sa v seba klame potrebuje utvrdit sirokym osadenstvom, kde utlocitne damy jej samoztrejme pritakaju, a daju jej nadej, ze predsa cosi. A potom ked o tyzden pride ms, tak bude zase rucat do vankusa, a cudovat sa akoje to mozne, ved predsa aj zeny na MK jej potvrdili, ze je (fiktivne) tehotna.
Toto potrebuje trvdy stret s realitou, bohuzial, ale je to fakt. Treba sa spamatat a zacat triezvo uvazovat a chovat sa ako dospela zena, a nie ako male 3 rocne decko, kto nieco chce za kazdu cenu, a ked nie, sa hodi o zem.
@elanor váš názor poriadku
@jaskolka podobný test

Ano