Kedy ísť k lekárke po pozitívnom teste?
Ahojte kedy je najlepšie ísť ku dochtorke test mi ukazuje dve čiapky ale mam 4dni do menštruácie mam počkať?
potom nezabudnite stresovať že tam nič nevidno a nič nebije 😉 4 dní do ms 🤦
@zuzanka.zuzu asi preto sa pýtam ci mam čakať ako co sa chystáš za hlavu? Naozaj takéto premudrele ženy nepotrebujem aby sa vyjadrovali🤷♀️
nie som premudrela, ale nie som ani hlúpa, to stačí 😉
Ku lekárke sa chodi keď aspoň dva týždne ms mešká aby bolo vsetko pekne vidno a aj akciu srdiečka.Ist skôr je úplne zbytočne lebo ešte nič neuvidí
ja kazdej kamoske hovorim aby chodila az po 7 tyzdni- aby uz naozaj na 100% videla pocula vsetko co na sono má. ale este ziadna to nikdy neurobila a vsetky chodia v 5-6 tyzdni a potom umieraju 2 tyzdne od strachu ze tam nic nebolo… ale ako ja to chapem to cakanie je ma nevydrzanie len sa ich snazim usetrit stresov. ale asi to vidim inak ako mama 2 deti ked viem ze ten tyzden extra navyse je nič vydrzat a pockat… no ale kedze si robis test 4 dni do MS tak asi ani ty nevydrzis 😅
Spravila by som si zas test o 5 dní a zavolala doktorke a objednala sa.
Ja som isla az v 6tom a pri druhom az v 8t.chceli ma dat skor,ale sama som chcela neskor,lebo je to zbytocny stres ,ak by este nebilo srdiecko..volaj ked ti bude tyzden meskat a objednaj sa.
Ak nemáš nijaké problémy, tak úplne zbytočne hneď ísť , nič tam nebude vidno. Počkaj kým bude menštruácia meškať, skus urobiť možno ďalší test, ci // silneju a potom zavolaj doktorke kvôli termínu. Zrejme to ho dá tak o mesiac, aby už bolo jasne vidno, ci ide o vitalnu graviditu.
Počkaj, keď bude meškať urob ďalší test a volaj doktorovi, až tam mu povieš že teda bol pozitívny už 4 dni pred ale že si chcela počkať.
Aj ja som mala slabú čiarku asi 3 dni pred MS...k doktorovi som šla az v 7. týždni a už bolo všetko pekne vidieť 😊
Urob si o pár dní ešte jeden test, ale k doktorovi sa určite neponáhľaj 🙃
Ja som tiez takto volala, hned v den ms, o dva tyzdne ma objednali a prekvapko 7+2 uz s akciou srdiecka. Mala som dojem, ze som iba 5-6 a ono sa to uchytilo nejak skor
Ďakujem veľmi pekne všetkým ❤️
Ja som nedockavy človek, robila som si test v deň ms, vyšli dve čiarky, tu by podľa mňa povedali ze duch🤣 išla som hned k dr, srdiečko nevidela, len vak, objednala ma o 2 týždne a už bola akcia srdiečka. Keby som tehotná 2x, ako vyjde pozitívny test by som volala a riadila sa tým co povie ona, prvý krát som nevdela co a ako..
Kludne môžeš zavolať doktorke už teraz o termín na potvrdenie tehotenstva, povieš že si si robila test a vyšiel pozitívny, spýta sa na dátum poslednej ms a podľa toho ti vypočíta kedy je najlepšie prísť aby už na utz videla plod aj srdiečko 🙂 takto som to robila ja
po meskani som volala sa objednat, odjednala ma na zaciatok 8tt, aby uz bolo nieco vidno (a bolo ;) )

Ja som bola v 6tom a aj tak ma objednala na 8.tyzden. Pokojne tam v case meskania zavolaj, povedz, ze test mas pozitivny a objedna ta.