icon

Kedy ísť k lekárke po pozitívnom teste?

25. mar 2024

Ahojte kedy je najlepšie ísť ku dochtorke test mi ukazuje dve čiapky ale mam 4dni do menštruácie mam počkať?

dadis
25. mar 2024

Ja som bola v 6tom a aj tak ma objednala na 8.tyzden. Pokojne tam v case meskania zavolaj, povedz, ze test mas pozitivny a objedna ta.

zuzanka.zuzu
25. mar 2024

potom nezabudnite stresovať že tam nič nevidno a nič nebije 😉 4 dní do ms 🤦

autor
25. mar 2024

@zuzanka.zuzu asi preto sa pýtam ci mam čakať ako co sa chystáš za hlavu? Naozaj takéto premudrele ženy nepotrebujem aby sa vyjadrovali🤷‍♀️

zuzanka.zuzu
25. mar 2024

nie som premudrela, ale nie som ani hlúpa, to stačí 😉

nikolka5432
25. mar 2024

Ku lekárke sa chodi keď aspoň dva týždne ms mešká aby bolo vsetko pekne vidno a aj akciu srdiečka.Ist skôr je úplne zbytočne lebo ešte nič neuvidí

amelia89
25. mar 2024

ja kazdej kamoske hovorim aby chodila az po 7 tyzdni- aby uz naozaj na 100% videla pocula vsetko co na sono má. ale este ziadna to nikdy neurobila a vsetky chodia v 5-6 tyzdni a potom umieraju 2 tyzdne od strachu ze tam nic nebolo… ale ako ja to chapem to cakanie je ma nevydrzanie len sa ich snazim usetrit stresov. ale asi to vidim inak ako mama 2 deti ked viem ze ten tyzden extra navyse je nič vydrzat a pockat… no ale kedze si robis test 4 dni do MS tak asi ani ty nevydrzis 😅

thereisabear
25. mar 2024

Spravila by som si zas test o 5 dní a zavolala doktorke a objednala sa.

lienka9
25. mar 2024

Ja som isla az v 6tom a pri druhom az v 8t.chceli ma dat skor,ale sama som chcela neskor,lebo je to zbytocny stres ,ak by este nebilo srdiecko..volaj ked ti bude tyzden meskat a objednaj sa.

jaskolka
25. mar 2024

Ak nemáš nijaké problémy, tak úplne zbytočne hneď ísť , nič tam nebude vidno. Počkaj kým bude menštruácia meškať, skus urobiť možno ďalší test, ci // silneju a potom zavolaj doktorke kvôli termínu. Zrejme to ho dá tak o mesiac, aby už bolo jasne vidno, ci ide o vitalnu graviditu.

svettii
25. mar 2024

Počkaj, keď bude meškať urob ďalší test a volaj doktorovi, až tam mu povieš že teda bol pozitívny už 4 dni pred ale že si chcela počkať.

emasss111
25. mar 2024

Aj ja som mala slabú čiarku asi 3 dni pred MS...k doktorovi som šla az v 7. týždni a už bolo všetko pekne vidieť 😊
Urob si o pár dní ešte jeden test, ale k doktorovi sa určite neponáhľaj 🙃

kiki68
25. mar 2024

Ja som tiez takto volala, hned v den ms, o dva tyzdne ma objednali a prekvapko 7+2 uz s akciou srdiecka. Mala som dojem, ze som iba 5-6 a ono sa to uchytilo nejak skor

autor
25. mar 2024

Ďakujem veľmi pekne všetkým ❤️

lucia13022023
25. mar 2024

Ja som nedockavy človek, robila som si test v deň ms, vyšli dve čiarky, tu by podľa mňa povedali ze duch🤣 išla som hned k dr, srdiečko nevidela, len vak, objednala ma o 2 týždne a už bola akcia srdiečka. Keby som tehotná 2x, ako vyjde pozitívny test by som volala a riadila sa tým co povie ona, prvý krát som nevdela co a ako..

veronika0310
25. mar 2024

Kludne môžeš zavolať doktorke už teraz o termín na potvrdenie tehotenstva, povieš že si si robila test a vyšiel pozitívny, spýta sa na dátum poslednej ms a podľa toho ti vypočíta kedy je najlepšie prísť aby už na utz videla plod aj srdiečko 🙂 takto som to robila ja

dzejsik
25. mar 2024

po meskani som volala sa objednat, odjednala ma na zaciatok 8tt, aby uz bolo nieco vidno (a bolo ;) )