Kedy najskôr vám vyšiel pozitívny test?
Viem presne kedy bola asi ovulacia, kedy môzem skusit spravit prvy test?
Viem ze idealne je az do obdobia ked ma prist MS, ale som taka nedockava ze by som testovala uz aj dnes
@zuzsat no skusim neskôr, asi to bolo dnes este vazne skoro...len tie jemne bolesti podbruska sa mi nezdaju, inak by som si ho ani nerobila
ja som mala tiez take divne tlaky a potom na 10dpo sa pridruzili prsia 🙂
Ja som si spravila dnes a to mam 2 dni pred ms a test bol uplne jasne pozitivny.
Minuly cyklus to bola slaba ciarka, nesilnejuca pocas ocakavanej ms a nakoniec bol potrat.
Tie citlive testy zachytia skor. Ale zas nemyslim si ze tyzden pred ms ako niektore zvyknu testovat.
@lenik98 vies ako sa vravi...mysliet je .... Vediet .. zalezi kedy ma kto ovulaciu. Ta tiez.nemusi byt v strede cyklu.sice je to ojedinele ale stava sa. Moja kamoska mala ovulaciu hned po ms..este spinila asi posledny den ms... Cize ta mala pozitivny test ovela ovela skor. Ako 4dni pred ms. Ja som mala napr. 8dni pred ms ducha. 🤷Lebo mavam dlhy cyklus ale pravdepodobe ovu bola dva dni skor ako byva...
a ja som mala ovulaciu priblizne 12-13 DC , cyklus mavam cca 27-28 dnovy
Ze je na 100%pozitivny,gratulujem 😊Ale treba aspon 2-3 otestovat,kym sa zacnes tesit.Mne by teda 1 nikdy nestacil aby som uverila 😄😄
Je to pozit. 🙂 držím palce nech sa udrží
@klaudia_107 zajtra skusim teda inu znacku..zatial som robila len 2 mamatest, a oba rovnako vyslo ako na foto ktoru som pridala
@klaudia_107 joj, no dufam..lebo v minulosti teda mi nikdy neukazali ani naznak druhej ciarky ked som tehotna nebola
@klaudia_107 ja ano dnes ina znacka testu, rano...ale ciarka rovnako slaba ako na foto ktoru som pridala vcera
@klaudia_107 ale praveze moc neni silnejsia ako ta zo soboty :/..ale je pravda ze do MS mam este dva dni
Nestresuj. Vzdy porovnavaj rovnake testy lebo kazdy druh obsahuje ine mnozstvo farbiva. Podla mna pekna ruzova ciarka.to bude tehotenstvo. Uz len pockat
fialove su mamatest, a ten modry womansecret
1x9dpo slabucka ciarka… 2a3ti krat den pred ms takze cca 12ty den
Tak je to samozrejmé 🥰
@bibsha len troska ma znepokojil digital Clear blue ukazuje mi stale+ 2-3, a podla ovulacie su to uz viac nez 3 tyzdne :(
To by som už vôbec neriešila hlavné je podľa mňa, že sú tam všade 2 čiarky a + 🙂 aj si sa už objednala k doktorovi? 🙂
@bibsha uz davno ale termin mam az 2.9., skôr ze netreba

To hej to byva skoro. A inak ja som netestovala z ranneho to mi pred ms neukazalo takmer nic. Mne vzdyedzi 10-11 alebo 19-20 ukazalo duchov. Jasne ze potom ked uz bolo ciarky tak bolo jedno kedy testujem