icon

Kedy po oplodnení ukáže tehotenský test výsledok?

samsara
3. jún 2009

Ahojte,prosím, viete mi povedať,ako dlho po oplodnení,už dokáže tehotenský test ukázať výsledok?
Musím čakať až na vymeškanie menzesu? Ide o to ,že sa snažíme o babätko,podla Jonášových výpočtov,termín sme mali 25.5. a ja mám pocit,že som tehotná,myslíte,že by mi už test mohol potvrdiť,alebo vyvrátiť tehotenstvo?

Strana
z10
lulila20
13. dec 2016

@sovicka1987 zly.fotak mam 😬

sovicka1987
13. dec 2016

@lea299 no budem sa snazit 🙂

06zuzina04
30. apr 2018

Žienky mne skončila menštruácia 5 apríla a už 23 mi ukázal test dve čiarky co mi moc nevychádza nejako. Je možné že ani nie v 4tt mi test ukáze už. A to mi nemeskali ešte ani.

22dominika22
3. nov 2018
lillyj7
11. dec 2019

Potrebujem radu..
S priateľom sa pokúšame o.mimi..od toho už prešiel týždeň kedy je najlepsie si urobiť test ?.. mrchu mám až 20teho a som taký nedočkavi typ človeka že už som.si test urobila.a zatiaľ nič ..zatiaľ som mala len bolesť podburska a mám pocit že moje prsia majú v sebe eletriku 😒😂💋

sovicka1987
12. dec 2019

@lillyj7 no urcite najlepsie az ked 20 - 21. 12 skor je to podla mna zbytocne. Ja som robila 4 dni po ocakavanej mrche a to bol len slabucky dusik

lillyj7
13. dec 2019

@sovicka1987 Tak ďakujem.vam za radu kedze sa pokúšame o prvé babetko tak nemám s tym.tak veľa skúseností ohľadom testov

petkasaurus
15. dec 2019

@lillyj7 ahoj, ja som si tiez dnes skusala test s detekciou skoreho tehotestva..ale nic.. Mam dostat menzes 20.12...tak dufam, ze este sanca tam je.. Ty si mala tiez citlivy test? My tiez skusame prve babo

lillyj7
16. dec 2019

@petkasaurus ahoj
ja som skúsila.skooro všetky testy.. A nič..tiež mám.dostat
Menzes až 20.12 tak.cakame čo s toho bude ak nič tak budeme.skusat ďalej..💖

petkasaurus
16. dec 2019

@lillyj7 ja uz to necham asi na sobotu, ak v piatok nedostanem... Lebo som bola dost sklamana a to bol pritom len prvy pokus.. Ale uz citim pms, krce, ale zevraj aj to moze byt aj v pripade tehotenstva..

amito
17. feb 2020

Ahojte 😊tak obnovujem temu..mne test ukazal az na 15.den po oplodneni aj to slabu ciarku.Kedze som bola zvedava a robila testy aj skor samozrejme boli negativne..

nikolanicol
24. sep 2020

Ahojte baby tehotesky test moze ukazat pravdu prvi den vinechanej ms ? Diki za radu

Strana
z10