Kedy po pohlavnom styku sa môže ukázať pozitívny tehotenský test?
Ahojte
Kedy sa asi po pohlavnom styku môže ukázať pozitívny tehotenský test?
Kedy je najlepšie ho spraviť ? Ďakujem
@bessie12 máš pravdu viem
@saminkoo33 asi neskoro už nie? Keď približne býva 14 deň plodné obdobie.....
@saminkoo33 pri tak nepravidelnom menzese neviem. Skus ešte počkať pár dní a urob test. Radsej chod za tym lekárom. Tak aspoň budeš vedieť na com si.
@saminkoo33 máš už 36 r máš symptómy a s týmto by si mala ísť k dr. Je jedno či tam chodíš rada alebo nie. Treba sa nechať vyšetriť. Ja chodím už 15 r každé 3m k dr a pozri son tu takže v utorok smer dr
@stellarstar minule som mala také bolesti vaječníkov že som až vrieskala. A to znesiem veľkú bolesť. 15 zubov mi trhali a nič.....
@saminkoo33 tak chod na gyndu, ty sa vážnejších dg vôbec nebojíš? Co ked tam bude niečo a bude treba vybrať vaječníky? Ako chceš mať potom dieťa? Smer gyna endokrinológia a nechaj sa vyšetriť. Si dospelá žena ty by si mala byť rozumnejšia. Keď to bude štítna žľaza tak podľa výsledkov ti dajú tabletku a nastavia liečbu. Takto nedosiahneš nič a neotehotnieš. Je to na tebe
@stellarstar už mám dve detičky. Máte pravdu celý život som to zanedbala. A teraz sa hanbím ísť doktorke. Čo jej poviem? 24 rokov to mám pravidelne tak 3-4 krát do roka.... Čo mi povie? Kde som bola?
@saminkoo33 nemusí ti nič povedať. Len chod a rieš to. To, ze si predtým možno nemala problém otehotnieť, tak teraz to uz tak nemusí byť. Hoci 36tka nie je vysoký vek na tehotenstvo, ale ty máš aj iné problémy a vek to podla mna nie je.
@saminkoo33 na toto ti odpoveď neviem dať nepoznám tvoju gyn. Ale čím skorej pôjdeš tým lepšie. U mňa v rodine je vysoký výskyt rakoviny ja chodím pravidelne ku gyn aj uro na prehliadky, ja nič nechcem zanedbať tak skus aj ty. Vzchop sa a začni chodit ku dr
@bessie12 momentálne žijem 5 rok v Rakúsku a neviem dobre po nemecky takže ešte väčší strach tam mám ísť. Ale som povedala ešte raz tie bolesti už nezvládnem pôjdem. Ďakujem vám baby
@saminkoo33 ja zijem v Holandsku. Ale ak raz musím ísť k lekárovi, tak idem bez ohľadu na to ci jazyk ovládam alebo nie. Ak nevieš jazyk, tak použi prekladač v telefone.
@saminkoo33 keď už 5ty rok žiješ v at mala by si ovládať nemčinu. Ja som tu už 23 r a hned prvý rok mi už šiel jazyk. Ja neverím ze po 5ich rokoch si sa jazyk ešte nenaučila. A nevyhováraj sa mi na deti alebo niečo iné.
@stellarstar fakt neviem dobre nemecký. Rozumiem akurát auslanderom. Originál rakúšanom ešte doktorom určite nie. Viem len základy. Ak ty vieš dobre po nemecky tak som rada za teba a prajem ti to.
@saminkoo33 aj ty by si mohla keby si sa posnažila. Zober nejakú kamku alebo to naposledy na papier doma a tak mu to povedz čo máš. Rodiť si snáď nerodila doma?
A dr môžeš poprosiť aby s tebou kecal hochdeutsch aby si ho pochopila
@stellarstar rodila som doma dva krát cisarsky
@bessie12 bola som v Holandsku 4 roky s mužom. Na jahody bolo super
@saminkoo33 na jahody ? ja som vyskusala viacero prac a teraz znovu hladam.

@bessie12 ale tak čo myslíš približne? Keď 8 marca posledná menzes a spali sme 26 marca. Kedy by si robila test?