icon

Kedy sa objednať k lekárovi po pozitívnom tehotenskom teste?

zuzi0707
Dnes o 12:37

Ahojte žienky, s manželom sa snažíme už 2. mesiac o bábätko. Menštruáciu som mala dostať až vo štvrtok (23.4.), no nevydržala som, a tak som si už včera urobila test. Nečakala som, že by test takto skoro mohol ukázať tehotenstvo, ale stalo sa a veľmi sa z toho teším. Chcem sa opýtať, kedy sa treba objednať ou gynekológovi? Čítala som, že takto skoro ani sám lekár na ultrazvuku ešte nič nevidí a tak si nechcem zbytočne brať voľno v práci. Ďakujem za vaše rady. 😊
Prikladám aj fotku testov.

Kedy sa objednať k lekárovi po pozitívnom tehotenskom teste?
sisa_s
Dnes o 12:38

7-8.tyzden, vypocitaj si podla tehotenskej kalkulacky

anjelicek26
Dnes o 12:41

7.tyzden tehotenstva cca. ... 8.tyzden je uz taky hranicny pri mimomaternicovom tehotenstve, ze by mohol byt problem, keby je uchytene vo vajcovode. Gratulujem, krasne ciarky.

anonym_5c8057
Dnes o 12:42

Ja som volala hneď a dali mi termín kedy uznali za vhodné. Na tvojom mieste zavolam a spýtam sa. Radšej dopredu ako volať na poslednú chvíľu.

ludmilka2407
Dnes o 12:47

Mne sestricka pri objednavani hovorila ze tak 2 tyzdne od meskania treba prist.

anonym_29d5f7
Dnes o 12:51

Ja by som tiež zavolala. Ja hneď ako som videla pozitívny som jej volala a objednala ma.

anonym_9351f9
Dnes o 12:56

Ahoj ja som volala pri prvej hneď ako mi vyšiel test objednala ma ona .. tento krat pri tomto tehotenstve ma zavolala na krv aby sme to potvrdili aj takto no a na sono tiež v cca 7-8 týždni

sisska96
Dnes o 12:58

Hneď som sa objednala

sara07
Dnes o 13:16

u nás ak nie su tažkosi 14 od vynechania

kessica87
Dnes o 17:15

@zuzi0707 ja som išla až keď mi meškala druhá MS 😀

anonym_576d29
Dnes o 18:14

@zuzi0707 uz dva mesiace 😅😅