icon

Kedy si mám podľa vás spraviť test?

bubinka96
26. dec 2017

Ahojte baby som tu nová a potrebujem poradiť snažíme sa o bábätko 10teho a 16 teho bolo snaženie sa stym že ovulacia ozaj prišla 19 teho kedy si mám spraviť test ?

Kedy si mám podľa vás spraviť test?
Strana
z3
fidorka7
10. jan 2018

@bubinka96 sex 3 x za mesiac a to ešte hovoríš, že sa "snažíte"? - babo neblázni, to mám ja viackrát za týždeň a to sa teda nesnažím.
Zázraky nečakaj.

nikusik1990
10. jan 2018

Dobrý večer aj ja si idem k vám po radu prosím vás ja mávam menštruáciu tak 2 -3 krát do roka teraz som mala 02.01.2018 je možné že aj pri takejto nepravidelnej mám ovuláciu ? Ďakujem

fidorka7
10. jan 2018

@nikusik1990 tak toto by si asi mala riešiť s lekárom. Čo ti tu môže kto odpovedať? - áno, je možné, nie. nie je to možné? Skôr si myslím ja osobne že áno, veď možné je nakoniec všetko, ale ty sa s týmto mojim názorom uspokojíš? No mne by to nestačilo..

nikusik1990
10. jan 2018

@fidorka7 lekár zatiaľ nič nerieši po tejto stránke som po op krčka maternice takže povedal že v prvom rade sa musím dať do poriadku lenže ja sa bojím ak sa mi choroba vráti musia mi zobrať celí krčok preto sa chceme veľmi posnažiť

lavieenrose
10. jan 2018

@nikusik1990 minule tu pisala zena co nemala krcok a otehotbela samozrejme je na rizikovom a potom ked babo viac narastie ju zospodu zasiju ...tuto operaciu serklaz myslim...robia aj zenam co sa predcasne otvoria

fidorka7
10. jan 2018

@nikusik1990 tak bez ohľadu na to či ti tu my povieme o tvojej prípadne ovulácii sa snažte, ale ak si teda v poriadku už na to, aby si mohla otehotnieť / lekár ti to dočasne nezakázal/ tak by sa tým mohol zaoberať, nie? Inak zmeň lekára.

bubinka96
autor
11. jan 2018

Baby dostala som menzes a riadne silne nevadí budúce snaženia sa bude iné kúpim si ovulacne testy a budeme sa snažiť riadne na plno a uvidíme 🙂

fokuska
12. jan 2018

@bubinka96 Tak si mala asi dlhsi cyklus a ovulaciu v inom case. Tak drzim palce, odsleduj si ovulaciu a nech sa vam zadari ;)

lavieenrose
12. jan 2018

@bubinka96 staci aj ked sa budete milovat kazde dva dni a urcite sa trafite

bubinka96
autor
12. jan 2018

Hej no len kedy začať 🤷🏻‍♀️

fokuska
12. jan 2018

@bubinka96 Hned po menstruacii, podla chuti, pre radost, nie podla harmonogramu ;)

melaniamel123
22. jan 2018

Dobrý deň. Menštruácia mi mešká už 6 dní, počas ovulácie sme mali niekoľko krát nechránený pohlavný styk, ale tehotenský test je negatívny. Mam bolesti v podbrušku, citlivé prsia, veľmi časté močenie. Gynekológa som už navštívila, ale nevidel tam nič, dostala som tabletky od bolesti s tým, že si mam urobiť ešte tehotenské testy, ak mi nedôjde menštruácia do budúceho týždňa, prísť. Kedy sa vám objavili obe čiarky? Môže to byť tehotenstvo, alebo len nejaké zblbnutie? Dakujem

bubinka96
autor
22. jan 2018

Dobrý deň môže aj nemusí treba počkať hlavne klud takéto príznaky sú aj pred menštruáciou počkajte ešte pár dni a spravte si test do 2 týždňov by mal test ukázať alebo ísť k doktorovi na krv a ten už zisti z krvy tehotenstvo držím palce 😊😊👏

Strana
z3