Kedy si mám urobiť tehu test, posledná MS bola 17.12.2019 ?
Baby z vasich skusenosti - kedy by som si mohla urobit tehu test ak poslednu ms som mala 17.12.2019 a nechraneny sex 2.1.2020?
@zuzkalujza to viem- len ze ci uz par dni pred to neodhali test
Môže aj nemusí... však skús a uvidíš 😉
10 dní po styku najskôr. Tak píšu na väčšine testov a aj gyn. mi tak vravela.
Samozrejme môžeš si ho urobiť hneď ale pre čo najpresnejší výsledok by si mala dodržať min 10 dní.
@iv2719 vyckam a uvidim- diky baby 😀
Mne ukázal 3 dní pred ocakavanou ms
10 dni od ovulacie, nie 10 dni od sexu
8 dní po sexe ti pravdepodobne neukáže test nič. Vieš kedy si mala ovulku?
@kytkab5 ovulku som mala podla kalendara od 25.-31.12 ale este aj 1.a 2. Januara . skusame to kratko. Doteraz som kalendar neriesila- natrafila som nan nahodou den po nexranenom styku. Posledny den ovulky....nerobim z toho este ziadnu vedu- len tak pre info aby som zbytocne netestovala
@kytkab5 gratulujem
Skor pochybujem ze by sa zadarilo posledni den ovu. 😞
No, ale ovulácia býva väčšinou 12 hodín, nie je možné aby si ju mala toľko dní - kalendár ti len vyznačuje dni pred ovulaciou, kedy je možné tiež otehotnieť, ale len preto, že spermie budú schopné prežiť kým mastné ovulácia - napríklad aj tri dni pred ovulaciou, ale otehotnieť sa dá až v deň ovulácie. Druhá vec je, že kalendáre su veľmi nepresné - ukazujú štatistický, väčšinou sa uvádza že 14 deň cyklu býva ovulácia ale ženy ju majú veľa krát skôr alebo neskôr. Odporúčam preto aby si si kúpila ovu test a radšej sa testovala aby si si bola ista.
@kytkab5. Diky za vysvetlenie- ako vravim, skusame kratko, doteraz len vtedy ked bola chut a nie honba za babom nasilu a ovulacny kalendar mi len tak vosiel,,do rany,, a je to teda fakt nepresne. Preto som potrebovala poradit ci je vobec aj testovat- skor si myslim, ze mrcha dorazi a pokial sa dlhsie nebude darit- budeme musiet ,, triafat presnejsie do tych dni,,
Ale aj tak vsetkym dakujem za cas straveny napisanim 💝
Pozri si na nete o plodnych dnoch a ovulacii
Niektoré ženy mávajú sex každé 2-3 dní keď chcú bábo, vtedy nie je možné, aby si sa netrafila do plodných dní, aj keby si nemala vedomosť o tom, kedy máš ovulku 👍🏻 budem držať palce 😊
Oh,zeny. Ako sa mozete riadit kalendarom v mobile. Ved to je aplikacia a ta predsa nevidi do vasho tela. Toto nechapem.,,ovulku som mala pred 5dnami,lebo kalendsr tak ukazal,, 😂 pritom kalendar ti ukaze 12teho a ty su ju mohla mat 6ho,hned po ms.

keď ti nepríde mrška