icon

Kedy si mám urobiť tehu test, posledná MS bola 17.12.2019 ?

10. jan 2020

Baby z vasich skusenosti - kedy by som si mohla urobit tehu test ak poslednu ms som mala 17.12.2019 a nechraneny sex 2.1.2020?

zuzkalujza
10. jan 2020

keď ti nepríde mrška

ewenia
Autor odpoveď zmazal
autor
10. jan 2020

@zuzkalujza to viem- len ze ci uz par dni pred to neodhali test

matejko18
10. jan 2020

Môže aj nemusí... však skús a uvidíš 😉

iv2719
10. jan 2020

10 dní po styku najskôr. Tak píšu na väčšine testov a aj gyn. mi tak vravela.
Samozrejme môžeš si ho urobiť hneď ale pre čo najpresnejší výsledok by si mala dodržať min 10 dní.

autor
10. jan 2020

@iv2719 vyckam a uvidim- diky baby 😀

martinka13
10. jan 2020

Mne ukázal 3 dní pred ocakavanou ms

kytkab5
10. jan 2020

Aj mne dnes ukázal slabunkeho ducha (ozaj veľmi slabého), a som 10 DPO - mám tri dni do menštruácii. Tak môžeš skúsiť ak už si aspoň 10 dní po ovulacii, ale napríklad včera (9DPO) bol ešte snehobiely

veronikaszabova
10. jan 2020

10 dni od ovulacie, nie 10 dni od sexu

kytkab5
10. jan 2020

8 dní po sexe ti pravdepodobne neukáže test nič. Vieš kedy si mala ovulku?

autor
10. jan 2020

@kytkab5 ovulku som mala podla kalendara od 25.-31.12 ale este aj 1.a 2. Januara . skusame to kratko. Doteraz som kalendar neriesila- natrafila som nan nahodou den po nexranenom styku. Posledny den ovulky....nerobim z toho este ziadnu vedu- len tak pre info aby som zbytocne netestovala

autor
10. jan 2020

@kytkab5 gratulujem

autor
10. jan 2020

Skor pochybujem ze by sa zadarilo posledni den ovu. 😞

kytkab5
10. jan 2020

No, ale ovulácia býva väčšinou 12 hodín, nie je možné aby si ju mala toľko dní - kalendár ti len vyznačuje dni pred ovulaciou, kedy je možné tiež otehotnieť, ale len preto, že spermie budú schopné prežiť kým mastné ovulácia - napríklad aj tri dni pred ovulaciou, ale otehotnieť sa dá až v deň ovulácie. Druhá vec je, že kalendáre su veľmi nepresné - ukazujú štatistický, väčšinou sa uvádza že 14 deň cyklu býva ovulácia ale ženy ju majú veľa krát skôr alebo neskôr. Odporúčam preto aby si si kúpila ovu test a radšej sa testovala aby si si bola ista.

autor
10. jan 2020

@kytkab5. Diky za vysvetlenie- ako vravim, skusame kratko, doteraz len vtedy ked bola chut a nie honba za babom nasilu a ovulacny kalendar mi len tak vosiel,,do rany,, a je to teda fakt nepresne. Preto som potrebovala poradit ci je vobec aj testovat- skor si myslim, ze mrcha dorazi a pokial sa dlhsie nebude darit- budeme musiet ,, triafat presnejsie do tych dni,,

autor
10. jan 2020

Ale aj tak vsetkym dakujem za cas straveny napisanim 💝

veronikaszabova
10. jan 2020

Pozri si na nete o plodnych dnoch a ovulacii

kytkab5
10. jan 2020

Niektoré ženy mávajú sex každé 2-3 dní keď chcú bábo, vtedy nie je možné, aby si sa netrafila do plodných dní, aj keby si nemala vedomosť o tom, kedy máš ovulku 👍🏻 budem držať palce 😊

miriam1983
11. jan 2020

Oh,zeny. Ako sa mozete riadit kalendarom v mobile. Ved to je aplikacia a ta predsa nevidi do vasho tela. Toto nechapem.,,ovulku som mala pred 5dnami,lebo kalendsr tak ukazal,, 😂 pritom kalendar ti ukaze 12teho a ty su ju mohla mat 6ho,hned po ms.