Kedy ste mali na Clearblue digitálnom testu 3+?
Tak sa zase hlasim 😅.
Momentalne som 22 dpo, alebo 5+1, ciarky mam pekne, ale po historii potratov mam neutisitelnu potrebu co najskor prist na pripadne problemy.
Preto som dnes urobila cb digi, ktory uz mal ukazovat 3+, akurat je tam stale 2-3.
Som trochu nervozna, to je pravda, ale ziadna tragedia, viem, ze sa to tam este moze objavit.
Kedy ste teda mali vy 3+?
Dik ✌️
Foto je 19-22 dpo.

@myari kedy ti test 1x ukázal dve čiarky?
@blonde_bella aky fail, ked vsade sa docitas presne tak ako som napisala? este aj na oficialnej clear blue stranke to tak je.
mne prvy krat vysla slabucka ciarka asi 8-9 dpo, zalezi na tom nejak?
@myari slabucka čiarka na digitálnom.
Viac nemám čo povedať.
Pekný deň. Pa
@blonde_bella nechapem co pises, ved si sa pytala, kedy mi prvy krat test ukazal dve ciarky 😀
@myari ja už som dávno na teba zabudla aj na celú konverzáciu a ani mi to nechýbalo.
Môžeš ďalej veriť tomu, že digitálny test 7dpo niekomu ukáže 1-2, je mi to uuuuplne jedno.
Písala som to pre baby, ktoré sem prídu kvôli tejto téme, aby vedeli, že 10dpo +/- je čas kedy sa vie 1x reálne zobraziť 1-2
A ak všetko ide správne je to potom +7 2-3
+7 3+.
Čiže dievčence keď Vám neukáže 7dpo Digi test 1-2 je to úplne normálne. Vredy to ledva zachytia z krvi.
Už ma prosím ťa neoznacuj. Mne sa už nechce viesť konverzáciu o tomto.
@blonde_bella ja som nikde nepovedala, ze cb digi zakonite ukaze na 7 dpo pozitivny, vsetko zalezi od hladiny hcg v moci. niekomu ukaze 1-2 na 7 dpo prvy krat, niekomu 10 dpo, niekomu zas kludne 14 dpo.
ALE TO NEZNAMENA, ZE SI K TOMU MAS PRIPOCITAVAT +7 atd.. 1-2 ma jednoducho podla navodu vyjst medzi 7-14 dpo, absolutne primitivne jasne to je 😀
mala by si si poriadne precitat nie len to, co som napisala, ale aj oficialnu stranku k tomu testu, potom by si nebola taka popletena.
@myari nevieš rešpektovať?
@blonde_bella mozem slobodne pisat co chcem, kedy chcem a komu chcem. ak to nahodou uz nechces citat, tak to neotvaraj, ak nechces reagovat, nereaguj. to je zas tvoja sloboda.
mna len stve, ked niekto nechape, co hovorim. potom mam chut vysvetlovat a vysvetlovat 💁🏼♀️
@blonde_bella k tomu Clearblue digi, mne ukazal už 9 dpo + 1-2 a presne o 7 dni 16 dpo uz 2-3. Paličkový 10-tkový ani len náznak. Dokonca ani na druhy deň ráno. Takže za mňa je s Clearblue rýchlejšia detekcia
@tobycko123 je to tak. Súhlasím.
@tobycko123
s tym cb vyslo vsetko ako ma byt.
ale je fakt zvlastne, ze palickovy nic. co to bolo za znacku?
@myari ahoj. To bol rapi clear. Až 10 dpo večer mi ukazal Dr.max kazetový jemny náznak druhej.

@liliput13 bola si u dr?