icon

Kedy ste otehotneli po mimomaternicovom tehotenstve?

karinka1726
4. mar 2014

ahojte mamicky a snazilky 🙂 chcela by som sa opytat kedy ste priblizne otehotneli po mm tehu .... ja som bola rezom operovana 7.1.2014 s odobratim praveho vajcovodu .. 1.2.2014 som dostala prvu menstruaciu od zakroku dnes to je uz 32-33 DC .. 14 februara sme sa mohli milovat stym ze mi nerobili kyretaz .. uz asi piaty den mam biely niekedy hrudkovity vytok,nepali nesvrbi ani ho nieje citit.. prsia mam citlive ale len z vonkajsich bokov trozku mam aj nafuknute podbrusko .. mate stym niektora skusenost ? dakujem za vsetky rady 🙂

magdus999
5. mar 2014

@karinka1726 ahoj, aj ja som mmt, ktorý bol 7.2. laparoskopicky, menzes som stále nedostala 😒 vajcovod mi nebol vzatý, kyretáž mi nerobili.... tiež by ma zaujímalo, kedy sa iným kočkám podarilo otehotnieť 🙂 inak prsia ma bolia tiež z vonkajších bokov 😀

karinka1726
autor
5. mar 2014

tak menstruaciu by si mala dostat do 4-6 tyzdnou stoho si nic nerob ked ju este nemas predsa to bol zasah do tela 🙂 jasom ju dostala skor ako som mala a ties som sa cudovala ze ako to je nozne .... no teras mi mentruacia meska 5 dni a ranko som si robila testik a vysiel pozitivny :D tak ako teras neviem ci sa mam tesit alebo sa bat 🙂 ... ale ak ti mozem poradit pokial ti nerobili kyret tak kludne pockaj do prvej menstruacie a hop sa snazilkovat ... mne dnes robi lekarka az poobede takze musim cakat dufam ze bude vsetko tak ako ma byt ... a tebe tak isto drzim palceky 🙂
@magdus999

franica
5. mar 2014

@karinka1726 ahoj, ja som mala mmt s tým, že ma normálne operovali, bol aj kyret a odobratie ľavého vajcovodu 😖 , takže sme mali po celom zákroku 3 mesiace pauzu, ale menzes celkom pravidelne nastúpil a hned po 3 mes. sme začali znova snažilkovať. Prvý cyklus nevyšiel, pretože som cítila ovuláciu akurát na tej strane, kde bol vajíčkovod odobratý, ale hneď na druhý mesiac to vyšlo 😉 Tak držím palce baby 🙂

karinka1726
autor
5. mar 2014

@franica Ahoj 🙂 no tym ze mne kyret nerobili tak som nechcela velmi cakat strasne tuzim po miminku ... povedala som si ze po prvej ms to skusime ci nahodou .. citala som strasne vela clankov kde baby opisovali ze sa im po mm nedari .. toho som sa strasne bala .. mne meska ms 5 den a dnes som si robila test ... no od kedy som ho urobila neviem ci to bude stoho ze mam stres ale boli ma lavy vajcovod a mne bol odobraty pravy :( .. dufam a modlim sa aby to nebolo zasa mm :( chcem aby bolo vsetko v poriadku kedze pred mm som mala velmi davno aj samovolny potrat tak do tretice by to uz mohlo snad vijst 🙂 ... a v ktorom si tt ?? ako si prisla nato ze si tehu ak sa mozem opytat ? drzim palceky a prahem vela stastia aby ste boli zdravy 🙂

franica
5. mar 2014

@karinka1726 vy nemusíte čakať, to je výhoda, neboj sa, ja presne viem, čo prežívaš, je to na nervy .. u mňa aj to čakanie, tiež som čítala tisíce článkov ako sa im nedarilo alebo že je tam dosť vysoká šanca na to, že sa to zopakuje.. normálne som občas z toho nespala a ked už som aj mala pozit. test, som tŕpla pri každom pichu kým som konečne nešla na ultrazvuk a tam sme plod uvideli 😵 Hlavne treba myslieť pozitívne, že teraz to bude ok, všetky možné zlé veci máš už za sebou a ja som presvedčená, že tentoraz to bude v poriadku 😉 Trochu by som ale ešte brala s rezervou ten test..predsa môže byť, že tam je ešte zostatkový hormon, alebo ho za pár dní zopakovať či silnie 😉 A ja tehu už nie som, my máme 6 mesačné dievčatko doma 😉

magdus999
5. mar 2014

@karinka1726 už by som ten menzes chcela dostať, nech viem, že sa môžme začať snažiť 🙂 všetci doktori mi kázali čím skôr otehotnieť,kým si to moje telo pamätá, keďže sa nám roky nedarilo...... inak sranda, lebo takto ma prsia presne boleli aj pri mmt 🙂 asi sa telo nastavilo,že ma takto už budú bolievať pred menzesom 🙂 lebo predtým som to nemala. Z celého srdca gratulujem a teším sa s tebou a pevne verím, že to bude všetko ok ♥

karinka1726
autor
5. mar 2014

ja som si robila jeden test uz pred dvoma tyzdnami vzladom ktomu ze som sla na rengen hlavy lebo som odpadla strasne sa mi kruti hlava lebo v nemocnici mi davali po zakroku aj transfuziu a bol negativny ... a teras som si spravila a bum kolajnicka cela som sa zacala triast ... tak ja idem dnes ku llekarke o take dve hodinky .. ajtak som mala dnes termin kontroli lebo som este na pn. tak jej to poviem ze som robila tehu ts. a uvidim co aa ako dalej dufam ze bude mat premna len same dobre spravi ... ja sa ties len pozorujem a cakam kedy ma niekde pichne alebo zaboli ... musim nato nejak nemysliet .. jee tak uz mate bambulku domka ? tak to je krasne gratulujem nech je zdravunka
@franica

karinka1726
autor
5. mar 2014

@magdus999 no tak zo moze byt aj stoho presne ako opisujes .. budem drzat palceky nech ti to cim skor vijde ... boze ja mam hrozny stres co mi dnes dr. povie ... ma zacal az zalluddok boliet :D no ved to je uz jedno premna zamna nech mi zle kazdy den zle ale hlavne ze sa to malicke uchyti a bude zdravunke

franica
5. mar 2014

@karinka1726 ďakujeme pekne a verím, že vy sa tiež čoskoro dočkáte bábätka 😉 Daj vedieť ako si dopadla, i ked neviem či ultrazvukom by bolo takto skoro niečo vidieť, ale dúfam, že tie koľajnice neklamú 😉

karinka1726
autor
6. mar 2014

@franica no takze dr vravela ze tam nieco vidi :D ale maaaalinko hcg mam 560 tak co povies ? v piatok mam ist na dalsiu kontrolu 🙂

karinka1726
autor
6. mar 2014

@franica no vlastne zajtra