icon

Kedy ste prišli na to, že ste tehotné?

23. mar 2025

V akom tt ste prišli na to že ste tehotné ? Je tu niekto, kto na to prišiel aj neskor a nie hneď ako vynechal menzes / ak napr máte nepravidelný alebo kojite alebo tak)

kiki68
23. mar 2025

V 5 tt, muz dosiel za mnou, ze nejak sa mi dobre trenuje, ze mi to tyzden meska 😂 Tak som kupila test a bum ho tehotna. Prve som vedela uz par dni pred ms, take divne priznaky, nie pms. Tak som hned bezala po test. Mam pravidelny cyklus.

katka13katka
23. mar 2025

Meskalo mi to cca 4 dni, urobila som si test s malou dusickou a bum dve ciarky😆

t1nusa
23. mar 2025

v 5 týždni keď som ochorela, boleli ma prsia a meškala mi menštruácia

pl2y
23. mar 2025

Ja som zistila tiež velmi skoro keďže mám veľmi pravidelný cyklus takze mne keď už 2. den meškala tak som si robila test a pozitívny..ale moja kolegyňa zistila až neskôr..mala uz dve deti, mala po 40 a proste ani na myseľ, ze by mohla byt opäť tehotna a chcela chudnut, zaplatila si krabickovu dietu na mesiac a keď po mesiaci nič neschudla, tak ju napadlo si urobit test a zistila, že je tehotna 😀takze stava sa to že aj neskôr až nejak v 8-9tt

okm221
24. mar 2025

Pri prvom skm nepoznala svoj cyklus a testovala v čase ms, pri druhom cca 2 dni pred ms... Tretie už som sledovala cyklus - 10dpo ( neúspešne) a stvrte teraz cakam a už od 8-9 dpo, takže 6 dní pred menzesom už mi ukázalo čiarku... Žena ak pozná svoje telo, sleduje si nejaké znaky ako bt, hlien, bolesti, iné príznaky ako pms, tak vie ze sa niečo deje..

ssimpsonka
24. mar 2025

V deň očakávanej MS 🙂

fraules18
25. mar 2025

@okm221 sme na tom rovnako 😊
mám 4dni do ms
Neplánovane sa črtaju II paličky

okm221
25. mar 2025

@fraules18 no ja som už v 11tt 😁😁

vveron1ka
25. mar 2025

Ja asi ked mi 2 tyzdne meskala ms 😂 mala som 20 rokov a nejako som to asi nesledovala..ved ked pride tak pride..ale zacalo mi byvat zle tak som si spravila test o deviatej vecer a tam kolajnice az do Kosic 😂

fraules18
25. mar 2025

@fraules18 áno ja som to pochopila prajem krásne tehulkovanie 🍀

kvetinka1918
27. mar 2025

Mala som 14 dní do ms ale cítila som že som tehotná kúpila som si v ten deň test a bola som tehotná naozaj 🥹😘🤣

obleckodogymu
27. mar 2025

Ja som to tiež hneď vedela. Nafúknuté brucho bez dôvodu, akési divné trávenie čo ja nemávam takže hneď som vedela že sa deje niečo neštandardné. A keďže sme sa vtedy rozhodli, že už nebudeme používať ochranu, tak som si rýchlo domyslela čo to bude za novinku 😊keď som si robila test, mala som už 2 veľké koľajnice, ktoré sa nedali spochybnovat