Kedy ste prišli na to, že ste tehotné?
V akom tt ste prišli na to že ste tehotné ? Je tu niekto, kto na to prišiel aj neskor a nie hneď ako vynechal menzes / ak napr máte nepravidelný alebo kojite alebo tak)
Meskalo mi to cca 4 dni, urobila som si test s malou dusickou a bum dve ciarky😆
v 5 týždni keď som ochorela, boleli ma prsia a meškala mi menštruácia
Ja som zistila tiež velmi skoro keďže mám veľmi pravidelný cyklus takze mne keď už 2. den meškala tak som si robila test a pozitívny..ale moja kolegyňa zistila až neskôr..mala uz dve deti, mala po 40 a proste ani na myseľ, ze by mohla byt opäť tehotna a chcela chudnut, zaplatila si krabickovu dietu na mesiac a keď po mesiaci nič neschudla, tak ju napadlo si urobit test a zistila, že je tehotna 😀takze stava sa to že aj neskôr až nejak v 8-9tt
Pri prvom skm nepoznala svoj cyklus a testovala v čase ms, pri druhom cca 2 dni pred ms... Tretie už som sledovala cyklus - 10dpo ( neúspešne) a stvrte teraz cakam a už od 8-9 dpo, takže 6 dní pred menzesom už mi ukázalo čiarku... Žena ak pozná svoje telo, sleduje si nejaké znaky ako bt, hlien, bolesti, iné príznaky ako pms, tak vie ze sa niečo deje..
V deň očakávanej MS 🙂
Ja asi ked mi 2 tyzdne meskala ms 😂 mala som 20 rokov a nejako som to asi nesledovala..ved ked pride tak pride..ale zacalo mi byvat zle tak som si spravila test o deviatej vecer a tam kolajnice az do Kosic 😂
Mala som 14 dní do ms ale cítila som že som tehotná kúpila som si v ten deň test a bola som tehotná naozaj 🥹😘🤣
Ja som to tiež hneď vedela. Nafúknuté brucho bez dôvodu, akési divné trávenie čo ja nemávam takže hneď som vedela že sa deje niečo neštandardné. A keďže sme sa vtedy rozhodli, že už nebudeme používať ochranu, tak som si rýchlo domyslela čo to bude za novinku 😊keď som si robila test, mala som už 2 veľké koľajnice, ktoré sa nedali spochybnovat

V 5 tt, muz dosiel za mnou, ze nejak sa mi dobre trenuje, ze mi to tyzden meska 😂 Tak som kupila test a bum ho tehotna. Prve som vedela uz par dni pred ms, take divne priznaky, nie pms. Tak som hned bezala po test. Mam pravidelny cyklus.