icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

mircalla
29. máj 2017

@simona1981
No tu naozaj nic nie je.

evuska48
31. máj 2017

No takže urobila som si ďalšie dva testy a boli pozitívne.. MS mešká len týždeň, tak išla som ku gynekologicke a tá má rovno poslala preč, že to tam nič neuvidí že až za dva týždne, že to ešte môžem aj potratit no takéto reči.. pritom už týždeň mi meska a mne nezvykne nikdy meskavat.. Takže ani sa len nepozrela nič asi zmením gynekologicku... Prístup vždy mala taký hnusný aj pri bežnej kontrole ale toto ma úplne dorovnala a teraz zasa neviem na čom som :(
Toto je foto ešte tretieho testu

evuska48
31. máj 2017
july_pk
31. máj 2017

@evuska48 tak vieš, ono ešte by aj tak nič nevidela. Ešte len zväčšenú sliznicu maternice... A to by si zasa bola zbytočne v strese ci to nieje mimomaternicové.. ja som tri krát potratila kým sa nám podaril náš pokladík a preto viem že toto je bežný postup. Pre svoj pokoj som si každé 4 dni robila test a sledovala ci a ako čiarka silnie. Keď robíš vzdy rovnakej značky, da sa takto sledovat.
Všetko bude dobré, uvidíš 😉

evuska48
31. máj 2017

Áno ale tak čakala som väčšiu ochotu aj prístup stačilo to slušne povedať 🙂 ja sa ešte v tomto moc nevyznám a úplne som z toho v strese že neviem na čom som teraz, ale hlavne sa bojím toho, že čo bude v robote lebo pracujem v obchode a tiež keď mi príde byť samej na ovozeli tak to nie je sranda dvíhať tie ťažké bedne.. Ja len preto som dúfala, že dnes už by mi mohla povedať 🙂

july_pk
31. máj 2017

@evuska48 vieš, ale keď vážne by nič nevidela... Nevedela by ti tehotenstvo potvrdit, ani vyvratit... A všeličo sa môže stať. Najlepšie je ist az ked si minimálne 7tt, vtedy je aj pravdepodobné že už bude vidieť aj akciu srdiečka. Ale ešte aj nemusí... Mne v 7 TT bolo srdiečko vidieť vždy. Kamoske ale až v 9tt.
Skús sa podľa možností šetriť, ale zasa sa nemusíš báť niečo robiť. Ak sa ale v práci bojíš, chod obvodnému dr, vysvetli situaciu a daj sa na pnku kým budeš vedieť.
Držím palce. Daj vedieť

morandia
16. jún 2017

Ahojte, co myslite ?

deniska2706
16. jún 2017

Mne ukázal ešte pred vynechanim ms

july_pk
16. jún 2017

@deniska2706 ja vidím slabú čiarku, skús opäť o dva dni. Ms mešká ci ešte máš pred?

jujlucka
16. jún 2017

Ahojte. ..tak po pár rokoch sa idem radiť zase....ja som dnes 38DC...menzes som mala na 30 DC ale len jeden deň dosť silný, potom 3 dní jemnúčke spinenie. ...test som si robila úplne nejaký najlacnejší lekáreň plus ...na jednom Z nich som videla druhu čiarku, ale skôr mi to príde ako len kanalik...nebolo tam ani trochu farbiva. ...tehotenske príznaky mám, ale možno mi len prepína ☺☺☺....
je tu nejaká žienka ktorá mala špinenie, A negatívny test aj takto na 38 DC???....

july_pk
18. jún 2017

@morandia no ako, skúšala si?

kikia999
18. jún 2017

Ahojte baby.Este sem to supnem co si myslite o takomto teste?Daakujem krasne za odpovede😊

july_pk
18. jún 2017

@kikia999 vyzerá ako chybný test. Vyskúšaj druhý
Držím palce 😉

kikia999
19. jún 2017

@july_pk dakujem za odpoved.Urcite bol chybny dnes som robila dalsi a je negat.Tak nabuduce 😊

july_pk
19. jún 2017

@kikia999 ale to je iný test. . Stále máš nádej 😉
Skús o pár dní

kikia999
19. jún 2017

@july_pk Dakujem.za.odpoved,ale myslim si ze tento mesiac uz nic ..sice stale som nedostala..ale test by isto uz ukazal.Ms som mala mat 17 teho.

july_pk
19. jún 2017

@kikia999 nemusel by... Kamoske neukázal ešte dva týždne po meškaní ms a teraz má drobec 4mesiace 😂. Mne najskôr ukázal gs mamatest

morandia
20. jún 2017

@july_pk ano skusala

morandia
20. jún 2017

@july_pk a tmavne..dnes som mala dostat 1 den ms ,nedostala som ,urobim si aj dnes , tento bol robeny pred dvoma dnami

kikia999
20. jún 2017

@july_pk no bodaj by to tak bolo.uvidime.😊😊😊

july_pk
20. jún 2017

@morandia super, gratulujem 😘
@kikia999 daj vedieť, držím palce 😉

morandia
20. jún 2017

@july_pk @kikia999 DAM 🙂

adriannasvk
20. jún 2017

Ja som si robila test pri oboch detoch az cca ked mi mala prist mens. Pri prvom synovi mi asi az na cca treti den ked by som mala mat mes ukazalo velmi slabucku druhu ciarku,manzel mi vtedy povedal,ze vidi iba jednu😀 a pri druhom synovi tiez asi vtedy som si robila,nakolko sme ho tak skoro neplanovali a mens nechodila(myslela som,ze som prechladla..😀) ale zo srandy,ze dam test a tam bum boli dve ciarky😀 je to individualne ale tak cca tyzden po tom ako mas dostat mens by si si mala robit test😀

adriannasvk
20. jún 2017

@morandia no myslim,ze je to tam,ak ma zrak neklame. Gratulujem😉

morandia
20. jún 2017

@adriannasvk DAKUJEM , verim ,ze urcite ano ,v stvrtok idem na odber krvy

morandia
20. jún 2017

@july_pk dnešný testik ,krasne tmavne❤

chellina
20. jún 2017

Prvy den meskajucej menstruacie, hned rano.

wind123
20. jún 2017

Ja som si robila dokopy 3 testy....ked dom mala tri dni pred ocakavanou menstruaciou - uplne negativny, po troch dnoch, v den ked som mala dostat menzes 2 testy-oba uplne pozitivne....a na gynekologiu ist naozaj az cca v 7 tyzdni, inak je to zbytocne a aj tak clovek nevie ako je na tom....este si treba uzit tu sladku pozitivnu nevedomost ;)

july_pk
20. jún 2017

@morandia krásne tmavne. 😍 Užívaj si to

morandia
21. jún 2017

@july_pk uzivam ,a vytesujem sa 🤰❤