Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@evuska48 no fakt,ze hnusny pristup, a jed vravis,ze ona je z ale taka,tak uz davno hladam inu ginekologicku...mne meska 2 den a tesr pozitivny, cisár cka kazdy den tmavne, vcera som volala svojej ginekologicke a hned mi vravela,ze mam prist ,aby ma vysetrila a urobil sa odber krvy...🙂
Asi pojdem az v pondelok.aj to som uz pocula zeam zmenit no neviem.to preto ze posledne lebo vlastne celu maternicu a aj nohy krcove zili no tak neviem ze ci je to naozaj nebezpecme.
Dakuj velmi pekne
Ahojte zienky 🙂 S manzelom sa pokusame o prve babo, tak sa obraciam na Vas a prosim o radu 🙂 ...Prikladam foto z dnesneho ranneho testu (ms meska 3 dni, mam 28DC a 16DPO). Nie som si ista, ale test vyzera dobre (dufam) - ci moze to byt ten povestny "duch"? Kedy navrhujete objednat sa ku gyneko? Aby ma neotocil v dverach, ze naco tak skoro chodim, ako @evuska48 ... Ďakujem za každú radu 🙂
ahojte, ja som práve bola, MS mi mešká 12 dní....ale objednal ma až o tri týždne, vraj najlepšie je robiť sono v 9., 10. týždni...zatiaľ ho tam treba nechať, nech si žije svoj život a dávať si na seba pozor 🙂 tak asi najbližšie tri týždne nebudem poriadne spať :D
@ruzovysen 33 DC som bola na vyvolavacke lebo som necakla to ze mi bude meskat.. a potrebovala som ju skrz prace aby som nezazivala muky v najväčšíc bolestiach ake som vzdy mala.. 34DC negativny test 36DC negativny test a az na 42DC bol pozitiny slabulinky dúšik ale uz hned po vyvovalvacke ked mi stale nechodila a vsetko mk smrdelo som vedela ze som tehotna 🙂 a tak aj je 🙂 tym ze mi neskor vysiel pozitivny a mala som pravdepodobne neskor ovulaciu mam termin porodu vzdy podla utz 🙂 a nie podla ms 🙂 takze v skutocnosti som 13+5 a nie 15+5 🙂 ale babatko pekne rychlo rastie 🙂 a vsetko je v poriadku
Ahojte baby ja som dnes 30 Dc a mrcha nikde prvi mesiac idem bez hormonalnych liekov strasne ma pobolieva brucho a mam pocit ako keby mi stale skrkalo ako ked som hladna no mrcha nikde a testy biele takze mozno este nadej je
Ahojte ,druhy dber dopadol vyborne, babatko rastie, 25jula som objednana na prvu poradnu ❤😍
Ahojte idem si poradu mam 2 dni pred MS a na teste takýto duch😊 Myslite že je to na dobre ceste? Viem že musím počkať a či príde ms, ale mam aj trosku strach pretože mam take bolesti v podbrušku... k lekárovi ešte nechcem ísť lebo určite by povedal že to ešte veľmi skoro... ďakujem za každú odpoved/radu 😊
@snazilka1004 duch to nieje. Gratulujem 😘
@july_pk 😊 Tak super už sa začínam aj tešiť a dúfam že MS už nepríde 😊
@snazilka1004 dva dni pred ms a takyto test? Je krasny, pozitivny 🙂 Takze sa mozes zacat tesit, gratulujem 😉
@maryah ďakujem 😊 Bude to naše prvé babetko ak to bude pravda 😁 Chcem ešte spytat ta čiarka nemusí byt rovnako silná ako ta testovacia?
7 dpo 😊 veľmi slabého ducha a 9 dpo už pekna ružová ciarka
@snazilka1004 ako ti bude postupne stúpať hcg, čiarka bude silniet. Ale test je pozitívny aj pri ledva viditeľnej ciarke. Ty ju mas krásne viditeľnú. 😉
Žienky..ahojte som dnes 39den MC
..MS meska...ale test negativny..Myslite ze aj tak mozem byt tehu???

Ahojte maminy.idem sa aj ja pridat.no neviem kde mam zacat.meska mi to,mala som poslednu 14.5 a tak som si v podelok zrobila test kde sa mi ukazali krasne dve ciarky.zostala som v takom soku.pritom som naposledy rodila 3babetko pred8 mesiacmi.normalne sa bojim ist aj ku doktorke lebo uz pri tretom mi povedal ze to musi byt posledne.no nevi ani kedy ist lu nej.ci nebude skoro.