icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

sebik20
5. aug 2017

@nikolkatamarka
Ano hned vysla ta deuha ciarocka ale zdalo sa mi ze bol tmavsia neskor zbledla a aj dnes som.pozerala a ciarocka druha je tam..niekkto pisal ze po čase zmizla mu mne ostala zbledla ale je t a m...

nikolkatamarka
5. aug 2017

@sebik20 ja si myslime ze každej stúpa to hcg inak niektorej sa úkazu dve čiarky hneď iná musí na silne koľajnice čakať tak ako ja a to ešte keď som šla ku dr prvý krát a prišli výsledky tak nám povedal ze buď som vo vyššom týždni ako predpokladal alebo budeme mat dvojičky 😁Skoro som tam odpadla 😂

kixa127
5. aug 2017

Ahoj tak ja som pravdepodobne otehotnela 28-29.10 a prvý duch na teste bol 10.12 🙂 po celý čas do toho 10.12 boli testy negatívne, ešte aj v novembri som mala jahodky,tak som neverila že som tehu a vidíš, za 2 týždne máme termínik 😘
Držím palčeky 🤗

heregova
5. aug 2017

@sebik20 tesim saaa a potom ti napisem co a ako ja,lebo zatial nechcem predbiehat a hlavne nie moc pisat tu😊

sebik20
5. aug 2017

@nikolkatamarka
Dakujem ti je pravda ze lazda zena je in a a s tym hcg mas pravdu,,,a co dvojicky nebudu?😉

sebik20
5. aug 2017

@heregova
Mas pravdu netreba prebiehat,,,budem rada ak sa mi.ozves coskoro to budes mat za sebou drzim palce ...🙂

sebik20
5. aug 2017

@kixa127
Dakujem aj tebe drzim.palce a daj vedieť co .🙂

nikolkatamarka
5. aug 2017

@sebik20 tak počkaj kus a testuj zase 😉 Ale ja si myslím ze si a ja ?nie nie dvojičky nie len jedno na začiatok úplne stačí 😂 Obdivujem ženy ktoré to zvládajú majú toho dosť klobúk dole pred nimi 👏🏻👏🏻

sebik20
5. aug 2017

@nikolkatamarka
Joj si zlatucka,,,uprimnost nadovšetko...vsak ano.stačí jedno na začiatok...mozno potom este jedno.ci?a kolko.mas rokov?

nikolkatamarka
5. aug 2017

@sebik20 😂 Veru 😂 No ja by som ešte jedno chcela taký párik chlapček a dievčatko 😍👶👶 ale rozhodnem sa po pôrode 😂😂😂 ja som jedináčik a preto by som chcela dve detičky jednému je smutno 😔 no ale toto rozhodnutie je na tom tam hore ako to zariadi lebo my sme sa tiež hroooozne dlho snažili o toto dieťatko a preto sme teraz taký vďačný ❤️ A presne viem aký to je pocit keď človek s nádejou testuje ☺️Ja mám 26 a ty ? A vy sa dlho snažíte ?

sebik20
6. aug 2017

@nikolkatamarka
Ja mam 38 rokov...syna mam.ako.slobodna matka a dcerku mam s manzelom...mam.síce parik ale tuzim.este po jednom babetku..pred dvoma rokmi ma to tak zobralo ze chcem bábätko....takze urcite dva roky sa snažíme....

nikolkatamarka
6. aug 2017

@sebik20 no my sme sa snažili o babatko asi 4 roky sme hrozne radi ze nám to uz vyslo a preto som tomu ani neverila keď som videla tu druhu čiarku 😍

sebik20
7. aug 2017

@nikolkatamarka
Tak vam gratulujem ze po takom.dlhom case sa konečne dočkáte vytúženého potomka...drzim.palce

nikolkatamarka
7. aug 2017

@sebik20 ďakujem 😊

heregova
8. aug 2017

@sebik20 no ako testy?

kixa127
8. aug 2017

@nikolkatamarka gratulujem 🤗 a nech všetko dobre dopadne

mishka9999
8. aug 2017

Baby poradte. Dnes som.robila test a ukázali sa mi dve biede ciarky. Co to znamena. Diky

l1991
8. aug 2017

@mishka9999 dve blede ciarky? Asi chybny test,skus iny... lebo ma vyjst jedna jasne cervena/ruda(kontrolna) a druha bud slaba alebo ties rovnaka,zalezi kolko ti meska,kedy prislo k oplodneniu.

sebik20
8. aug 2017

@heregova
@heregova
no mojo všetko na prd,,kupila som si inú značku testu a okolo 9,hod som si robila a skoro nič tam nieje,,nechapem to.☹

heregova
8. aug 2017

@sebik20 😰😰to fakt?

julka31111
8. aug 2017

Prepacte mozno to tu sem nepatri ale uz nevidrzim... Zdravim babenky som strastne zufala ...uz neviem co mam robit..bola som minuly tyzden u gyndosky kde mi potvrdila tehotnost stym ze mi robila vyter s krcka cytologiu.. no zacala som spinit mala som vytok ako keby soplik a v tom kus krvi..na dalsi den bolo toho viac ale ne viac tak ako by to malo vyzerat na menstruacnu krv tak som isla na pohotovost do nemocky tam mi skonstatoval ze prebieha potrat- nad vnutornou brankov kolabujuci gestacny vak 6mm v tvare slzi..mam brat prestat lieky ak by som vela krvacala uzaj do nemocky na kyret 😢 volala som lekarke ta povedala lieky mam brat nadalej tak ich beriem idem ku gyndoske zajtra ale ja uz neviem co teraz si mysliet sice mam krv na vlozke ale nie tak ako pir menzese nemam bolesti ani naznak toho..sem tam na toaletnom najdem zrzanu krv prosim poradte mi ci to je len stoho krcka ale naozaj to uz je koniec pri prvom dietati mi vyter nerobila na zaciatku tehu tak nechapem preco teraz a z coho to mam beriem duphaston,ascorutin,magnezium a kyselinu listovu dakujem za odpovede

heregova
8. aug 2017

@sebik20 ak by si bola dlhsie tehotna,uz by si mala silne ciarky..ja som mala poslednu MS 5.7. a test mam takyto...to by ti uz davno ukazalo podla mna:(

sebik20
8. aug 2017

@heregova
Vieš kupila som si rapidclear este sa tam ukludnujem ze mozno ten test nieje dost dobry..rano si skusum este snad sa tam ukáže...

mishka9999
8. aug 2017

@l1991 minuly cely tyzden to skusame a dnes som si ho robila test. Len som ho neskoro zbadala boli sme mimo domu cca 15min a ked som sa vratila tak tam ostali tie slabe ciarky. Ale mam biely vytok. Kukala som na nete a ze to je priznak v tehotenstve. Tak teraz neviem

kixa127
8. aug 2017

@julka31111 moja neboj, uvidíš zajtra. Ja som v 20tt skončila v nemocnici pre krvácanie, strašne som sa zľakla tiez ma hospitalizovali s diagnózou "potrat" ....ale krvácala som čerstvou krvou.... Doktorka mi povedala,že keby to bola tmavá zrazená krv,tak by to bolo lepšie....a za 13 dní mám TP 😍 neboj nič,len ležím v kľude,ľahko sa to povie viem,zažila som ale tá krv môže byť z toho krčka ak ti poranila...držím silno palčeky a daj vedieť ako si dopadla 😘

heregova
8. aug 2017

@sebik20 daj urcite vediet,ja som mala pepino test,ale ak si chces byt uplne ista,urob si clearblue digitalny test a nemusis si kupovat hentie..ten ti povie hned a nemusis tapat,ci tam nieco je alebo nie..mne v den ocakavanej MS vysiel takto

julka31111
8. aug 2017

@kixa127 naozaj? Juj pevne verim mam uz dcerku dvojrocnu ale velmi sme chceli aj druhe kedze mi robila ten vyter a zrazu vidis krv a male zrazeniny tak uz si myslis na to najhorsie dakujem pekne 😉 si ma velmi povzbudila a dufam ze zajtra mi lekarka potvrdi to co cakam ❤ tak ete raz dik a urcite pisem hned..gestacny vak moze mat hocijaky tvar nie na zaciatku tehu? Mne v nemocnici napisal ze je v tvare slzy ..kazdopadne dakujem a tebe prajem tiez skore zotavenie😉 😘

kixa127
8. aug 2017

@julka31111 hlavne musíš byť v kľude,aj psychika robí svoje 😍
Pevne verím že to bude v poriadku
Držte sa 😘

slniecko87
8. aug 2017

Baby a ked mi po pôrode ešte nenabehla menštruácia tak kedy robiť test? Máte skúsenosť?

julka31111
8. aug 2017

@kixa127 dakujem krasne 😘