Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@julka31111 no rýchlo píš ako si dnes dopadla...som na teba silno myslela 😘
@kixa127 dakujem pekne dam vediet urcite uz cestujem ku gyndoske no mam strach...robila som si inu znacku testu s 10citlivostov vcera vecer no nic mi neukazalo tak som urobila aj rano a vysla slaba druha no nechapem a zacinam sa obavat modlim sa ze dufam ze tp ostalo vo mne a ze som oto neprisla 😒 dufam celym telom 😘o chvilu som u lekarky a pisem 😘
@kixa127 no dnes zistili ze zvetcsena maternica plod odysiel idem na prijem do nemocnice takze kyret 😢
@julka31111 čítala som tvoje príspevky a ešte nereagovala...
Mne sa to stalo 3 krát... Takto na začiatku nemusíš ísť na kyret. Pekne to odíde samé a mas lepšiu prognózu na ďalšie tehu. Ja som po poslednom potrate hneď zostala tehu a konečne mám synčeka. Ono je to vždy lepšie nechať na prírodu.
Je mi to veľmi ľúto a držím palceky 😙
@sebik20 ja neviem,je to cele cudne..pockala by som mozno,ci pride dalsis MS,pokial test nic neukazal alebo ak mas pochybnosti,zajst radsej k Dr.,nech vezme krv a budes hned vediet..lebo podla mna by ti to test ukazal uz davno a ciarky by boli silne..takze bohuzial ti uz inak poradit neviem..
@july_pk dakujem pekne no keby to slo samo nesla by som ono vychadzaju len kusky drobunke zo mna uz tyzden nic velke zo mna nevypadlo ...lekar skonstaktoval ze musim ist na cistenie lebo to mam este v sebe ..tak nic ine mi neostava ja by som ani nesla ale ked je to take tak musim hlavu nevesam lebo jednu dcerku uz mam ale je to take ja uz aj pred malou som potratila 2krat raz kyret raz samovolne a nakoniec sa nam mala podarila a od vtedy uz nie tak dufam ze mi to uz konecne pomoze budu mi potom robit aj hocijake geneticke testy a atd tak uvidine v com je chyba ale radsej takto ako by sa malo narodit babo poskodene trapili by sme sa my i babeno a to nechcem ja som povedala ze uz ten vyter neabsolvujem v tehotenstve lebo mne bolo super ako nahle spravila cytologiu tak to islo dole vodou ...ona sa tym dnes obranovala ze to nieke jej chyba ...ale kazdopadne dakujem 😔😉
@julka31111 ahoj tak som myslela slabo ☹
Je mi to moc ľúto 😢 naozaj
Ale páči sa mi tvoj prístup "nevesat hlavu" .... určite si trošku oddýchneš,zregenerujes sa a šup bude malý braček 😂 prvne verím že bude všetko v poriadku 🌼
@julka31111 tak tak drž sa ale ba obranu lekárky musím povedať že aj mne moj lekár robil stery z krčka v 6tt a nemala som žiadne spinenie ani nič takze to naozaj nemuselo byt z toho .... ale netreba vesat hlavu možno o mesiac už budeš zase tehotná a všetko už dopadne na jednotku 😊😊😊
Ahojte baby ja som mala 31.6.svoje dni a ešte som nedostala už som si 2krat robila test a bol negatívny 😢 a vo februári som potratila a to mi meškala 2 dni a keď som si urobila test bol pozitívny len sa to zle skončilo 😔 a teraz neviem že či som alebo nie mala niektorá z vás takéto skúsenosti ale dúfam že len pozitívne 😍😘 ďakujem
@kixa127 dakujem pekne no ma to velmi mrzi ze to takto dopadlo 😢 som aj smutna stoho no ale teraz nebudem vesat hlavu sak mam skoro 2.5r. Dcerku ktora je mojim statim urcite raz uz chcem aby bol piatok poobede nech uz to mam za sebou a nech uz som zo svojou malou princeznou 😝😂 ale kazdopadne dakujem 😉
@snazilka1004 dakujem pekne nevesam hlavu sak mam doma skoro 2.5rocnu princeznu 😂 no neviem s coho to zacalo ... ale ked mi bral tak hned som uz videla aj krv..takze naozaj netusim no radsej tak ako by malo byt vadne a by sme sa vsetci trapili 😉kazdopadne dakujem a asi o mesiac nie trosku neskor 😉
Ahojte robila som si dnes test woman secret 10, dnes mam termin mrchy. No a na teste sa mo hned ukazala II ale po vyschnuti zmizla. To bola blbost ze? Teraz je snehobiely :(
@dankaferenc zmien sa opýtať či tento test bol nakoniec pozitívny alebo negatívny ďakujem
Ahojte ms mi mešká 14 dni ale mavam ju nepravidelnu . Pred 2 mi dnami som si robila teh. Test v prilohe vam posielam ako vysiel . Bola som aj u lekarky ale ta mi nepotvrdila 100 % tne tehotenstvo nakolko vraj moze ist aj o mimomaternicove . Vraj sa mam pripravyt aj na to ze mozem byt normalne tehotna alebo mimomaternicovo . Som fakt v nervoch a nevien co mam robit . Vzala mi aj krv . Poradte mala uz niektora z vas takyto problem ?

@heregova
Dakujem ale neviem kde ho kupim,v poprade som ho.este nikde nevidela...vacsinou su mamtest,rapiclear,woman secret,ale zajtra si kupim a dam hned ti vediet..drz mi palce..aby ssom bola..