icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

zuzanaer
22. aug 2017

@ruzovysen Ahoj pri prvom dietatku velmi neskoro pozitivny ,Prvy som skusila asi 14 dni po vymeskani bol negativny,kedze som mavala nepravidelny ciklus tak som to neriesila .Ked mi nedosla mrska ani dalsi mesiac tak som si opat skusila test a ten uz bol pozitivny.Potom ultrazvuk potvrdil ze som tehotna 11tt a 6 dni :-* pri druhom babatku hned den po vymeskani a pri tretiom 5 dni pred ocakavanim menstruacie ale to som uz mala tusenie ze inac to vynst nemoze .Kazde tehotenstvo je ine.Drzim palceky nech je coskoro pozitivny. A robila som si digytalny ten je velmi citlivy 🙂

nikusiak9
28. aug 2017

Postupne asi 11/12, 13/14, 15/16dpo.nie je moc slaba na taky den? Vcera mala prist ms

janinka84
28. aug 2017

V obidvoch tehotenstvach na 11 den po ovulacii veeeelmi slabulinka druha ciarka. Ale kazdym dnom silnela 🙂

rybkanz
28. aug 2017

Odporucam kupit kvalitny test. Nie tie papierove 😉 ja mam dvojicky, mala som vysoke hcg a napriek tomu tie papierove testy boli take velmi neiste. Az pri digitalnom som dostala jasnu odpoved. Za mna tie papierove testy boli vyhodene peniaze.

nikusiak9
28. aug 2017

@rybkanz, nemas fotku ako ti papierove ukazovali? Akh je kvalitny test? Digi mi ukazal 2-3 v nedelu co bolo asi 15dpo

uhnakova
28. aug 2017

@nikusiak9 ciarky su uplne v pohode, neboj 🙂. Navyse ti aj digitalny test ukazal spravne, tak klud. Uz netestuj, pockaj zo dva tyzdne a chod k doktorovi. V siedmom tyzdni by uz mohol vidiet srdiecko na sone. Skor chodit velmi nema cenu, moze ti maximalne vziat krv na hcg.

ivkaemko
29. aug 2017

@july_pk mala som ale už mam po nich bolo to mimomaternicove a museli mi babetko vziat :(

july_pk
29. aug 2017

@ivkaemko to mi je ľúto. Držím palce 😘

rybkanz
30. aug 2017

@nikusiak9 na prvom papierovom som ja nevidela nic. Manzel vraj ano ale skor to bolo prianie ako skutocnost. Ja mam presny cyklus 28 dnovy a vtedy mi meskal menzes 5 dni. Foto nemam ale aj keby som mala nic by si tam nevidela lebo druha ciarka bola neviditelna 😂 digitalny mi ukazal tehu.

ivkaemko
31. aug 2017

@july_pk dakujem ☺

maaaaaaaria7
31. aug 2017

15dpo..🙂

annatomas
10. sep 2017

Dobrý deň prajem dnes ráno som si robila tehotenski test visla mi slabá čiarka cca po pol hodine som si spravila druhý tam už bola viac viditeľná čiarka no nedalo mi to tak som si spravila ešte jeden aj tam bola silnejšia čiarka som teda tehotná?

adus120
10. sep 2017

@ruzovysen ihned ako som na vanicku nakvapkala moc... do 10-15sekund bola jasna ruzova ciarka... test som robila ked menzes meskal asi tyzden

maaaaaaaria7
10. sep 2017

@annatomas pravdaže si tehotná🙂

sasenka4
20. sep 2017

Ahojte baby! chcela by som sa opytat, ze ci na tomto teste vidite nieco? lebo menstruacia mi mesta uz 11 den, co nie je obvykle a s manzelom sa snazime uz vyse roka.. robila som si samozrejme aj dalsie testy ale na tych zatial vobec nevidiet druhu ciarku a to som mala poslednu menstruaciu od 14.augusta. Bola niektora z vas tehotna napriek tomu, ze jej test v 5 tt bol negativny? Dakujem

sasenka4
20. sep 2017

tu je moj test

miriamn76
20. sep 2017

@sasenka4 je tam nieco skus rozobrat test a tak odfotit. Mohla si mat posunutu ovulku

july_pk
21. sep 2017

@sasenka4 aj ja tam niečo vidím. Skús aj dnes alebo zajtra. Mne najlepšie ukázal mamatest gs obyčajný.
Držím palce

morandia
22. sep 2017

@janinka84 aj ja som mala podobne testy 🙂 a uz som v 18tyzdni a cakame malu Sofi 🤰❤👧

morandia
22. sep 2017
sasenka4
22. sep 2017

@july_pk toto bol tiez mamatest ale kazetovy, nie pruzkovy. robila som si aj dalsie dva dni, ale tam takmer vobec nie je viditelna ciarocka. V pondelok pojdem k mojej gynekologicke a dufam, ze mi zoberie krv a budem mat definitivny vysledok.

july_pk
23. sep 2017

@sasenka4 daj potom vedieť. A ak by si náhodou ešte robila test, daj foto😉
Držím palce

marion09
23. sep 2017

@sasenka4 ja tam vidim ciarku....keby si nebola tehu tak by to bolo cisto biele

ina666
24. sep 2017

ahojye baby co poviete na tento test

miriamn76
24. sep 2017

@ina666 a ten test? Nedas?😁

zitusss
24. sep 2017

Ahojte dnes 12DPO,som vstala ráno hneď test,ani oči rozlepene,vidíte tam niečo alebo mám vidiny? Viem že to nič extra nie je no nejaký duch alebo ako to voláte sa vám tam nemari? 😅
druhá fotka je s prídavným kontrastom.

saskia00721
24. sep 2017

Ahojte prosím vás už začínam byť zúfalá test 12dpo ktorý som si robila po obede by mal vyjsť pravdivo aj keď je robený po obede a nie z ranného moču?

july_pk
24. sep 2017

@zitusss skúsila som trošku upraviť ale nemám možnosť negatív. Tam by to bolo naj.
Ale mám pocit že tam je krásna hrubá ružová čiarka. Skús o dva dni a daj nám foto 😉 držím palce

july_pk
24. sep 2017

@saskia00721
Keď pred tým aspoň 3 hodiny nebudeš piť, tak bude dobre koncentrovaný a da sa aj z takeho pekne vidieť.
Skús, prípadne skús digi test. Tam to máš úplne presne

saskia00721
24. sep 2017

@july_pk ďakujem tak to teda tak vyskúšam.