Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@dadus_ka ten prvy je spred troch dni.negativny...vecer som si robila,to je ten stredny,,,,ale to.som zaspala na take 4h a nebola na wc tak 5-6,a spodny je z dnesneho rana...teraz som si robila test, mama test, len samozrejme dnes som mala vybavovacky a tak, tak som bola aj na wcku tak dve hodiny dozadu,dosla som,ze testnem a nic..:(
@tinus89 ale ved ja tam vidim slabucku ciarku 😎
@updatevani na tom fialkovom? Lebo ja nevidim nic :(
@tinus89 jaj na tom fialovom nie ale na tom spodnom co ma byt z rana tak ano 🙂, a neboj pomaly bude silniet 🙂 ... ms uz ti meska?
Dakujem baby, hej este je skoro,..a priatel nevidi ze ani na jednom nic...tak ma to zneistelo :(
@updatevani dnes som len 8-9DPO
@tinus89 jedna rada, nekombinuj rozne znacky pri viacnasobnom testovaní niekolko dni po sebe.... Ja som si prvy urobila od jednej, pozitivny... Dalsi den od druhej a nic, uz som myslela ze biochemické.... Tak som si kupila balíček dvoch v puzdre a urobila prvy, slabo pozitívny... Druhy o tri dni a bums najsilnejší aky mohol byt;)
@tinus89 tak ja si myslim, ze pomaly ti bude tmavnut ak ti este ms oficialne nemeska 🙂 drzim prsty
@updatevani dnes 😊
@tinus89 jeej tesim sa 🙂 gratulujem 🙂 ❤👏👶
@updatevani dakujem 💗😊este treba na krv🙂
V deň, keď mala prísť ms. Pri oboch deťoch 25_tkový test.

@dadus_ka no uvidim dalsie dni ci to bude tmavnut 🙂 lebo 7den po ovulacii je na hrubu ciaru asi skoro :D