Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@neznama321 jjjaaaajda, co toto? kolky DC si? citis sa na ms?
@rula 8.DC necitim sa vobec na ms, ale že ani náhodou... :(
@neznama321 nevzdávaj to, možno sa to podarilo, ale nemala si načas ovulku... Počkaj ešte pár dní a urob si obyčajný 10-tkovy test
@neznama321 inak tieto testy dost ukazujú kanaliky pozri na moj minuly mesiac :/
@neznama321 pockaj, nechapem, 8 DC alebo 8 DPO.? kedy si mala naposledy ms?
@rula od 9.2
@neznama321 hm.... tak si na tom ako ja, 8.2. Tiez som sa nejak zasekla, 10.4 idem k dr.
@rula a test ako?? ci si tehu? ci ako si na tom?? nejak mi to uniklo
@snazilka1004 si tehu. Gratulujem 😘
@snazilka1004 urob si test pozajtra ráno a uvidíš že tam budú krásne dve čiarky 😉
@neznama321 aaale nie, nie som tehu... mam mega dlhy cyklus, cakam a cakam , uz aj ms by ma potesila...fakt
@july_pk ďakujem skúšala som aj dnes ráno, keďže včerajší bol poobedná a vyšlo to takto - horný včerajší, spodný ranný .... asi to nebude všetko Ok keď je z dnešného rana slabšia čiarka
@snazilka1004 ja som malabtiez raz silnejšiu a raz slabšiu čiarku dokonca poobede som ju mala silnejšiu. Treba veriť 🙂
@rula mne dneska prišla mrcha... :( bolesti... och
@snazilka1004 preto sa nerobia denne ale aspoň obden. Najlepšie tri dni. Tam musí byť pekne vidieť ako silnie. Treba veriť, veľmi držím palce 😉
Nečítala som diskuziu, ale mne pri prvom tehotenstve test ukázal // okolo 8. tt, a teraz pri druhom až v 10 tt ! Skúšala som aj rôzne druhy.. asi sa niektorým z nás tvorí zo začiatku menej hcg, neviem si to ináč vysvetliť. Testy som v oboch prípadoch robila cca každý týždeň a pol.
@neznama321 ach, nie,skoda. hlavu hore a znova snazit. drzim palce. a neplac, bude dobre.😘
@rula Teplotu som nemerala.. a MS som nemala, len som to nepripisovala tehotenstvu kvoli tym testom s jednou ciarkou.. az ked som sla ku gynekologicke som to mala potvrdene - na UZV zbadala, a potom aj z krvi.. priznaky tehotenstva som nikdy ziadne nemala, az v 5. mesiaci mierne rastuce brusko 😅😀
Ahojte žienky, som tu nová, prosím poraďte, 4 dni mi mešká menzes a takto mi vychádzajú testy: čiarka na pepino teste dnes skoro zmizla a na teste maybebaby je zasa cekom viditelný duch. Keby nebolo toho posledného testu, asi by som ani nedúfala. Viem, že ked začne blednúť už je zle. ☹ Tak neviem či je ešte nádej. Už som 3 krát potratila v skorom štádiu a je to na zbláznenie.
Ja to bereim ako pozitivny test. Ale ze tie pepino mi zacali blednuť namiesto toho aby mi čiarka zosilnela. Bojím sa že mi začalo klesať hcg. K dokimu som objednaná az 11.4.

@dadus_ka ďakujem ❤️