Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Po 2 dňoch chýbajúcej menštruácie som na teste nić nevidela- je možné, že som bola netrpezlivá, a test mohol byť aj menej citlivý.
Potom so sa testovala po 5 dňoch chýbajúcej menštruácie a uź pozitívny bol...
@mehmet123 mne ukazal na 4den po snažení. Viem to presne lebo sme skusili len jeden krat a isla som s kamoskami na dovcu..
@nufinka1987 na 4. deň ešte nie je ani uhniezdené.....
@dolynkag To som uz pocula ,kazdopadne mala ma uz tri roky 😉
@nufinka1987 to verím, ale muselo tam byť aj niečo skôr.... inak by som to považovala za svetovú raritu
@domisi nooo vyzera to byt na dobrej ceste😉😉drzim palceky aby boli kraaaasne //
@hennyinnsbruck dnes ráno! 15 DPO..deň očakávanej MS. 🙂 pomaly tomu začínam veriť! 😉
@domisi naaaaadhera! Gratulujem a nech vsetko ide hladko😍😍😍 kedy volas lekarovi?
@nufinka1987 aspon netrep 😂😂😂🙈🙈🙈 4den este ani uhniezdene nie je a hch v moci je tak slabé ze ho nezachyti..
@domisi gratulujem a teraz iz len šťastne donosit a porodit inak nie ke nič iste
@sebik20 nieco tam je ale len pan boh vie co ked ze je to rozmazane
@hennyinnsbruck
Ahoj skusim ti to dat do negat
@hennyinnsbruck asi dnes zavolám, ak sa k tomu dostanem 🙂
@maminka1986 ďakujem! Verím, že všetko bude ok 🙂 po viac ako roku snaženia..donosim a porodim zdravie bábo 😉
@sebik20 tazko povedat....🤷♀️🤔
@domisi drzim palce...my sme po 4 rokoch mali az aj to po IVF ;) Posielam srdiečko
@maminka1986 ďakujem! 💟
@sebik20 jasne ze je... Je to ina znacka ako rano ze?
@hennyinnsbruck
Ahoj ano tie co som mala predtym bol z ebay a tento je pepino...
@sebik20 som zvedava na dalsi Drzim palce aby silnel 😉

@july_pk už sa podarilo.. uvidíme..