Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@hennyinnsbruck
Dakujem neskutočne sa tesim aj ked sa bojím,,prajem si zo srdca aby to vyslo..mam uz 40rokov a z manzelom chceme do tretice...
@hennyinnsbruck
Aj ja som zvedava,, ci bude silniet ,,rano si urobim
@hennyinnsbruck
Ahoj ,,nepodarilo sa,,,dnes na teste nič nechapem to...
@sebik20 😨😨😨😨 ja toto nechapem.... Ja malokedy vidim // ale na tvojom som videla... Bud tie testy Fakt '' odrbavaju'' alebo ja neviem... Kolko dpo si vlastne?
@hennyinnsbruck
10dni som po ovu...viem to lebo som mala pozitivny ovu test ,,,
Ja som si robila tyzden po tom,co mi neprisla menstruacia a hned mi ukazalo pozitivny.
@sebik20 ovu v pripade tehu sa robi rano... Od 25.9 by mal o dost zosilnet...
Ahojte. Ja som mala poslednu ms 26.8., cize dalsiu som mala dostat 23.9. ale zatial nic. Testy samozrejme negativne :( asi tyzden po ovulacii som mala taky jemne ruzovy vytok, ale asi len dva krat a aj to len na papieri, ked som bola na wc. V den menstruacie som zase mala taky priesvitny vytok.. ale ms nikde. dnes je to 10 den co mi meska, obcas ma pobolieva podbrusko ale ine priznaky ani nemam.. tehotna by som chcela byt, ale asi pockam este par dni a uvidim,ze ci sa test neumudri. Ak nie, aj tak asi budem musiet ist k dr.. ale az buduci tyzden.
@sasenka4 ja som na to presne ako ty menzes mal prist v sobotu nikde mam taky zlty vytok ale ani prsia ma nebolia nic takze umna asi neprebehla ovulk a budem musiet ist na vyvolavacku ak sa mi nespustia
@milos32nika21 dnes som rano mala na papieri jeden maly ruzovkasty fliacik.. som myslela ze uz sa spustili kramy.. ale odvtedy zatial nic.. aj test som rano robila.. a ani tam nic.. no tak ja uz neviem.. :/ asi mi ostava len cakat

@sebik20 a ovu si si robila aj včera alebo predvčerom? či len dnes? tam by si videla tiež rozdiel..... ale ja myslím, že si